Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

What's in my beauty bag?

Είναι τελικά αλήθεια αυτό που λένε ότι στην τσάντα μιας γυναίκας μπορείς να βρεις τα πάντα;

Αν κρίνω από την δική μου, ΝΑΙ!!!!!

Σήμερα άλλαξα τσάντα και βρήκα μέσα ότι μπορείτε να φανταστείτε. Η αλήθεια είναι ότι το παρακάνω αλλά πιστεύω πως είναι καλύτερα να έχω πιο πολλά πράγματα μαζί μου παρά να χρειαστώ κάτι και να μην το έχω... Έτσι καταλήγω με μια βαριά τσάντα που εκτός όλων των άλλων έχει και πολλά πολλά καλλυντικά.

Ποια όμως είναι τα καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού που έχω πάντα μαζί μου;  


Έχω λοιπόν μια μικρή οδοντόβουρτσα από τα Sephora και μια μικρή οδοντόκρεμα ( αυτή από κάποιο περιοδικό την έχω πάρει αλλά δεν θυμάμαι ποιο. )

Αριστερά είναι μαντιλάκια για απολύμανση και δεξιά αποσμητικά μαντηλάκια από τα Sephora για να νιώθω πάντα ασφαλής. Παλιά είχα και από εκείνα τα πλαστικά μπουκαλάκια με εκείνο το μπλε υγρό που είναι για απολύμανση αλλά μου τελείωσε και αμέλησα να ξαναπάρω.

Μαντηλάκια φρεσκάδας γιατί είμαστε κοπέλες και πρέπει πάντα να προσέχουμε και ένα μικρο σαπουνάκι  γιατί μπορεί να φτάσει η στιγμή που θα χρειάζομαι και δεν θα βρίσκω. Όσο αστείο και να σας φανεί την μια φορά που το χρειάστηκα δεν το είχα μαζί μου, οπότε από τότε δεν βγαίνει από την τσάντα...


Φοράω φακούς οπότε το μπουκαλάκι με το υγρό των φακών και το βαζάκι που μπαίνουν είναι απαραίτητα μιας και μπορεί να ερεθίσει κάτι τα μάτια μου και να χρειαστεί να τους βγάλω ανά πάσα στιγμή. Έχω και δάκρυα μαζί μου πάντα αλλά ξέχασα να τα βγάλω φωτογραφία. Στα δεξιά βλέπετε τις αγαπημένες μου τσίχλες! Κρατάω την αναπνοή μου δροσερή με ένα ελληνικό προϊόν. Γεύση μαστίχα!!! Την λατρεύω!


Πάμε παρακάτω!
Μα είναι ποτέ δυνατόν να μην έχω lip balm στην τσάντα μου ; Όχι βέβαια. Αφού είμαι lip bapm adiict! Έχω 2!!!! Το ένα το έχω γιατί όταν σκάνε τα χείλη μου είναι πολύ καλό και το κίτρινο με γεύση λεμόνι το έχω και σαν balm αλλά το χρησιμοποιώ καμιά φορά και σαν gloss!

Και δεν έχουμε φτάσει ακόμα ούτε στην μέση...
Συνεχίζουμε λοιπόν...κουράγιο!

Έχω κάποια καλλυντικά μαζί μου για να μπορώ να φρεσκάρω το μακιγιάζ μου και να το κάνω από πρωινό βραδινό χωρίς να περάσω από το σπίτι. Έτσι έχω επιλέξει να έχω μαζί μου μερικά καλλυντικά που νομίζω ότι μπορούν να ταιριάξουν με όλα τα ρούχα, αλλά και μερικά απαραίτητα σύνεργα. Βέβαια να σας πω εδώ ότι φοράω από το πρωί συνήθως foundation οπότε παίρνω μαζί μου μια πούδρα για να μπορώ να το φρεσκάρω και σχεδόν πάντα φοράω μια λεπτή γραμμή από το eyeliner της Elf, μαύρο ή καφέ, το οποίο διαρκεί πάνω από 8 ώρες. Έτσι τα καλλυντικά και οι σκιές που κουβαλάω είναι για να προσαρμόσω το μακιγιάζ σε κάτι πιο formal.

Μπατονέτες  αλλά και το άρωμά μου σε ένα μικρό μπουκαλάκι που βρήκα για να το έχω πάντα μαζί μου. Για να δείτε ποιο είναι το αγαπημένο άρωμά μου δείτε εδώ.

Τα επόμενα; Μερικά από τα πιο αγαπημένα μου lipstic. ( για το πόσο καλά είναι θα φτιάξω σύντομα κάποιο καινούργιο πόστ)

αριστερά  Dior Addict Lipstic 260, Rose Deshabille ( αυτό είναι το πιο αγαπημένο που έχω από όλες τις μάρκες και όλα τα χρώματα ) και δεξιά το cream nude 03 από την Clinique ( review μπορείτε να βρείτε εδώ )




Rouge Dior Lipstic 999 , και έτσι έχω μαζί μου 3 lipstic. ένα ελαφρύ ροζ, ένα nude και ένα κόκκινο που φοριέται με πολλούς τρόπους. Ελαφρά αν το βάλουμε με το χέρι, έντονα αν το βάλουμε παραδοσιακά και σαν blush. Οπότε βολεύουν σε κάθε πιθανό μακιγιάζ. Δεξιά η πούδρα για την οποία σας μίλησα και πιο πριν. NW20 από την MAC. 


Από το Twitter μου ίσως να γνωρίζετε ότι έχω μεγάλη αδυναμία στα Kajal γι' αυτό και έχω ένα πάντα μαζί μου. Όσο για το, γιατί έχω αυτό  στην τσάντα μου και ποια άλλα έχω, σύντομα θα υπάρξει review μιας και είναι ένα προιόν που αγαπάω. Στα δεξιά είναι μια ανοιχτή και αρκετά λαμπερή σκιά της Ere Due η Wet and Dry 423 που φοριέται και στεγνή και βρεγμένη. Την έχω αρκετό καιρό και δεν ξέρω αν πουλιέται ακόμα.

Δύο αγαπημένες εξαιρετικά σταθερές σκιές από την ELF ( review θα βρείτε εδώ για την μία) σε καφέ και σε ασημί χρώμα που ανάλογα με την ποσότητα που θα βάλω μπορώ να φτιάξω είτε ένα πρωινό είτε ένα βραδινό μακιγιάζ χωρίς ιδιαίτερο κόπο είτε φοράω μαύρα είτε καφέ ρούχα (που είναι τα χρώματα που επιλέγω συνήθως) !!  



Και δεν τελειώσαμε ακόμα. 

Φαρμακευτικά γαντάκια μιας χρήσης και μια μικρή χτένα


Πινέλα μακιγιάζ ( είναι αρκετά φθηνά και απλά. Σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που χρησιμοποιώ όταν είμαι σπίτι αλλά την δουλειά τους την κάνουν αν βρεθώ σε μια ανάγκη ) και μια λίμα γιατί ατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά.


Έχω  ακόμα μια κρέμα χεριών. Πραγματικά την λατρεύω αυτή την κρέμα.  Ίσως είναι από τις πιο αποτελεσματικές που έχω δοκιμάσει κ εγώ και η μαμά μου! αν και λίγο λιπαρή κατά την προσωπική μου άποψη. Στα δεξιά είναι μία κρέμα που δεν την έχω πάντα μαζί μου. Συνήθως την έχω το καλοκαίρι. Είναι για τα κουνούπια. Είμαι αλλεργική και αν δεν την βάλω μόλις με τσιμπήσει ένα κουνούπι βγάζω κοκκινίλες και χρειάζομαι κορτιζόνη. Είναι 100% φυτική από την εταιρία Άνθεια!


Τελειώωωωνω ναι!!! αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που έχω!!!!! Απίστευτο έτσι;;;; 
Είναι ένα stick άρνικας. Γενικά άρνικα έχω στο σπίτι από πολλές εταιρίες και  την χρησιμοποιώ συχνά για να γλιτώνω τις μελανιές μιας και, όλο και σε κάποιο έπιπλο θα σκοντάψω. Η καλύτερη για μένα είναι πάλι μια φυτική από την εταιρία Άνθεια αλλά η συσκευασία της είναι μεγάλη οπότε αυτό το stick για την τσάντα είναι ότι πρέπει



Αυτό το ποστ τελικά βγήκε εξαιρετικά μεγάλο και που να σας έλεγα και για όλα τα άλλα που κουβαλάω συνήθως μαζί μου :P. 

Εσείς τί κουβαλάτε πάντα μαζί σας;;;;;

19 σχόλια:

  1. Τσάντα trolley και εσύ!!!!
    Ωραία ιδέα!!! Θα το κάνω και εγώ κάποια στιγμή!!!
    ΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι!!!!!!!!!!! μάρεσε αυτό το τσαντα trolley ! ακομα γελάω!!!!!

    Χαιρομαι που σου αρεσει! για μια στιγμη νομιζα οτι ήταν πραγματικα ατελειωτο αυτο το ποστ........ Πάντως αν το καλοσκεφτεις τι μου λείπει έτοιμη για ταξιδι είμαι!!!


    και συ τσντα trolley να φανταστω ? ? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω παντως ουτε ξερω τι εχω σε καθε τσαντα!!!Αλλα σιγουρα διαφερουν απο τα δικα σου.φιλια sister.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χχαχαχα τελεια ιδεα το σαπουνι θα την υοθετησω και γω!!γιατι παντα χρειαζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. :) ναι το σαπουνακι μπορει να φαινεται υπερβολικο αλλα οταν χαλασε το λαστιχο του αυτοκινητου κ λερωθηκα κ δεν ειχα να πλυνω τα χερια μου καταλαβα οτι τελικα χρειαζεται κ δεν πιανει πολυ χωρο..... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα ειναι απιστευτα ποσα πραγματα μπορει να υπαρξουν σε μια Τσαντα, πως δεν σου ποναει το χερι??
    και το Τσαντα τρελλι ειναι ι καταληλλη ονομασια αλλα πραγματικα Μπραβο και πηρα ιδεες για το σαμπουνι και τισ μπατονετες,
    Ωραιο και ατελιωτο με καλη εννοια ποστ :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. :) ποναει πως δεν ποναει... αλλα δεν μπορω κ χωρις αυτα...

    πραγματι ατελειωτο... για μια στιγμη πιστεψα οτι δεν θα το τελειωσω lool

    χαιρομαι που πηρες ιδεες :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. etsi oles panw katw ta idia kouvalame!!!xixi
    tha xarw polu n se dw sto blog mou
    http://sylviefashionlove.blogspot.com/
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxa ολες βαλιτσουλα έχουμε τελικα! συμφωνώ με την ελενα!

      Διαγραφή
  9. ωραια βαλιτσουλα με μπολικα χρησιμα πραγματα σημειωματαριο και στυλο δεν είδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλα γέλασα τόσο μα τόσο πολύ.

      κοιτα σημειωματάρειο δεν έχω αλλά στυλό έχω πάντα... μου είχαν κάνει οι γονείς μου έναν τέλειο swarovski που τον έχω πάντα μαζί μου. ότι σημειώσεις θέλω τις γράφω στο iphone.

      Το συγκεκριμένο ποστ όταν το έκανα είχα βάλει στην ουσία μονο τα προιοντα που έχω στο νεσσεσερ . δες οτι δεν έχω αναφέρει κλειδια, κινητό, πορτοφολι και άλλα βασικα που δεν τα βγάζω ποτε.......

      Διαγραφή
  10. Χαμός!Κλασική γυναικεία τσάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στη δικιά μου να δεις τι γίνεται που μέσα σ'όλα αυτά έχει και ένα σωρό χαρτάκια ,σημειώσεις,αποδείξεις...

      Διαγραφή
  11. poso xronwn eisai alitheia?...apli periergeia :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ωραιο ποστ με εψησες και εμενα να κανω ενα παρομοιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κ γω που νόμιζα πως κουβαλάω τα πάντα!!! Χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook