Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Beach essentials !!!

Λίγες ώρες μας απομένουν πριν μπει ο Αύγουστος και το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ για τα καλά! 

Κάτι τέτοιες στιγμές που ο ήλιος καίει και η θερμοκρασία ανεβαίνει επικύνδυνα οι μικρές αποδράσεις στην παραλία επιβάλονται.


Για λίγες ώρες και παρέα με αγαπημένους φίλους γινόμαστε όλοι και πάλι παιδία! Διασκεδάζουμε με την ψυχή μας και ονειρευόμαστε έχοντας πάντα μαζί μας όλα όσα χρειαζόμαστε.

Μπορεί τα απαραίτητα να μην είναι ίδια για όλους. Μπορεί ακόμα ακόμα τα απαραίτητα κάποιου να είναι πολυτέλειες που κάποιος άλλος δεν θα χρειάζεται στην θάλασσα. Το σημαντικό όμως είναι να έχουμε πάντα μαζί μας πράγματα που μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε μοναδικοί αλλά και ασφαλείς. 

Ποιά είναι τα δικά μου;;;;;;;;
Είναι πλέον κάτι παραπάνω από σίγουρο. Τόσο καιρό παρέα όλες εδώ, μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη όχι μόνο για το μακιγιαζ αλλά και για τη μόδα. Θέλουμε ακόμα και οι εμφανισεις μας στην παραλία να είναι στυλάτες και εμείς να ειμαστε λαμερές, κρατώντας τσάντες που θα κλέψουν τα βλέματα. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που κάθε χρόνο ψάχνουμε ανάμεσα σε χιλιάδες για να βρούμε την κατάλληλη. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβές, απλά να φωνάζουν το όνομά μας!
Χιλιαδες είναι και οι επιλογές μέσα από τις οποίες θα διαλέξουμε τις κατάλληλες σαγιονάρες. Έχουν γίνει πλέον απαραίτητες. Για την θάλασσα, για το σπίτι και αν έχουν και στρασακια ακόμα και για την βραδινη μας έξοδο. Δική μου αδυναμία, οι Ipanema που πήρα από το Spartoo και σας εδειξα σε προηγούμενο άρθρο. Τις βγάζω πραγατικά με μεγάλη δυσκολία από τα πόδια μου και αγαπώ το ότι δεν είναι ίδιες!
  • Αντηλιακά και γυαλιά ηλίου
Μπορεί αυτά τα δύο να είναι φαινομενικά αταίριαστα μιας και το πρώτο είναι ένα προϊόν περιποίηση για το οποίο ακούμε κάθε καλοκαίρι τόσα πολλά, ενώ το δεύτερο έχει περάσει στην συνείδησή μας σαν ένα cool αξεσουαρ του καλοκαιριού ενώ δεν θα έπρεπε.  Στην πραγματικότητα και τα δύο σχετίζονται με το πόσο καλά προσέχουμε τόσο το δέρμα όσο και τα μάτια μας. Πρέπει να μάθουμε να προσέχουμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Ποτέ λοιπόν στην παραλία χωρίς την απαραίτητη προστασία. Εννοείται βέβαια πως αν μπορούμε και αυτό να το κάνουμε με στυλ γιατί όχι!!!!!!!
  • Και ασφαλώς ένα δροσερό καφέ
'Οταν η θερμοκρασία ανεβαίνει επικύνδυνα και νιώθουμε τις πρώτες σταγονες ιδρώτα να κυλάνε στο λαιμό μας, δεν χρειάζεται να περιμένουμε ούτε λεπτό παραπάνω. Ένας παγωμένος καφές ή ένα δροσερό τσάι με μια παιχνιδιάρικη γεύση θα μας φτιάξουν σίγουρα το κέφι!!!!!!!!!


Παρέα με οοολά αυτα (και για να είμαι ειλικινείς και με πολλά παραπάνω στην σικάτη τσάντα μου) σας αποχεραιτώ για την ώρα και πάω να κάνω μία ακόμα βουτιά στη θάλασσα. Πριν σας αφήσω όμως θέλω να μάθω και τα δικά σας beach essentials!!!!!

Love you all!!!!

                            Enjoy Summer!!!!




                 

6 σχόλια:

  1. συμφωνω με ολα, αλλα στο τελος θελω μια παγωμενη γρανιτα..αχ μονο που το σκεφτομαι δροσιζομαι..χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παγωμένη γρανίτα φράουλα ... μμμμμ!!!!!! πόσο δίκιο έχεις. πολυ θα ηθελα να εχω μια αυτήν ακριβώς τη στιγμη... !!!!!!

      Διαγραφή
  2. Aν σου πω οτι εμεις χρειαζόμαστε ομπρέλα!!! Καθε μέρα βρέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα βρείτε και στο κατάστημα Tsakalian μεγάλη συλλογή από σαγιονάρες θαλάσσης!!
    Tamaris,Rieker,Ipanema,Ragazza,Jana,Safe Step κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.tsakalian.gr/gynaikia/gynaikia-anatomika-comfort/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook