Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ένα μήνα μετά....

Και χωρίς καλά καλά να το καταλάβω πέρασε ένας μήνας... Ένας μήνας από τότε που σας μίλησα για το Tanda me*!


Σήμερα λοιπόν, όπως σας είχα υποσχεθεί επανέρχομαι με ένα review!!!

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Όπως σας είπα και την προηγούμενη φορά (εδώ) έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν όλες τις μεθόδους αποτρίχωσης με τελευταίες την φωτόλυση και αφότου την σταμάτησα συνέχισα με μηχανή αποτρίχωσης.

Για να είμαι ειλικρινείς από τότε γλυκοκοίταζα όλα αυτά τα μηχανήματα με τα οποία μπορεί κανείς να κάνει ipl στην άνεση του σπιτιού του! Χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος όμως και μετά ήρθε η ώρα του Tanda Me!!!!

Ξεκίνησα λοιπόν με πραγματικά πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και έτοιμη να ακολουθήσω τις ακριβείς οδηγίες προκειμένου να δω αποτελέσματα. Τόσο που έβαλα ακόμα και υπενθύμιση στον υπολογιστή μου για να μην ξεχάσω ποτέ να κάνω την συνεδρία στην ώρα της.

Το δοκίμασα στην πιο δυνατή ένταση, στις μασχάλες, τα πόδια αλλά και το μουστάκι και τώρα είμαι πλέον έτοιμη να σας πω την γνώμη μου!

Αρχικά με εντυπωσίασε όχι μόνο το πόσο εύκολο είναι στην χρήση αλλά και το πόσο ανώδυνο είναι. Αυτό το τελευταίο με έκανε μάλιστα να αμφιβάλω μιας και θεωρούσα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δω αποτελέσματα. Σκεφτόμουν χαρακτηριστικά πως αν πόναγα στην φωτόλυση που έκανα στα κέντρα αισθητικής και είδα αποτελέσματα μετά από αρκετούς μήνες πως θα ήταν δυνατόν να δω τώρα εδώ, τόσο γρήγορα αφού η συχνότητα είναι τόσο χαμηλή και δεν πονάω καθόλου.

Ε λοιπόν εγώ είχα αποτελέσματα! Το Tanda me κάνει πραγματικά αυτό που λέει. Βέβαια κάτι τέτοιο δε σημαίνει ότι μέσα σε δύο μήνες το πρόβλημα μου λύθηκε και δεν θα χρειάζεται να ξυριστώ πλέον ποτέ ξανά. Θαύματα άλλωστε δε γίνονται και για να φτάσουμε σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα χρειάζεται υπομονή και επιμονή και αρκετός καιρός.

Ας δούμε τα πράγματα όμως ακόμα πιο αναλυτικά. Στα πόδια οι τρίχες μου μειώθηκαν έως και 90%. Η αλήθεια είναι πως το πρόβλημά μου είχε ήδη περιοριστεί αρκετά από τότε που πήγαινα στα ινστιτούτα αισθητικής αλλά τέτοιο πράγμα δεν το περίμενα. Φανταστείτε ότι δύο μήνες τώρα δεν έχω ξυριστεί καθόλου. Ειλικρινά δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο. Στο μουστάκι είδα μια μείωση του 70% και οι τρίχες που έμειναν είναι πολύ πιο αδύναμες. Τέλος στις μασχάλες είδα τη μικρότερη μείωση, της τάξης του 30% αλλά και εδώ οι τρίχες είναι πολύ πιο αδύναμες και δεν είναι πλέον διπλές. Αυτό όμως ήταν πάντα το πιο δύσκολο σημείο μου, οπότε και αυτή η μείωση για μένα είναι ειλικρινά μια σημαντική κατάκτηση.

Αυτό τέλος που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το δέρμα μου είναι πιο μαλακό από πριν και αυτό μ' αρέσει τόσο πολύ!

Και αν όλα αυτά σας έχουν κάνει ήδη να σκέφτεστε ότι το χρειάζεστε κάτι ακούστε και το παρακάτω. Μπορώ να κάνω αυτή τη συνεδρία στο σπίτι μου! Ότι ώρα θέλω και χωρίς να χρειάζεται να βγω ακόμα και όταν βρέχει ή έχει κρύο. Μπορώ αν θέλω να σταματήσω και να συνεχίσω λίγο αργότερα. Δε χρειάζεται να ντρέπομαι τις άγνωστες κυρίες και μπορεί να το χρησιμοποιήσει και η μαμά μου αλλά και η αδερφή μου! Το μόνο που χρειάζομαι είναι 30 λεπτά από το χρόνο μου, την αγαπημένη μου μουσική ή την αγαπημένη μου σειρά και όλα θα γίνουν!

Αν λοιπόν και σεις ψάχνεται να επενδύσετε σε ένα καλό και ανώδυνο σύστημα αποτρίχωσης σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!! 

Θα περιμένω τις εντυπώσεις και τα σχόλιά σας!



          
               


13 σχόλια:

  1. μια χαρα αποτελεσματα!!! κ εγω θελω να παρω αλλα το φοβομουν μην καει το δερμα μου κ αυτα...κ πηγαινω σε ινστιτουτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι όντως πολύ καλά αποτελέσματα! και γω ενθουσιάστηκα!!!! Δε νομίζω ότι υπάρχει κανένα θέμα να καεί το δέρμα. πρώτα απ'όλα όλα αυτα τα μηχανήματα είναι ελεγμένα και έχουν πολύ μικρή συχνότητα για να συμβεί κάτι τέτοιο.

      Διαγραφή
  2. ΩΩωωω για πες καλέ!!
    Τιμή και από που!!χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα! ειναι ακριβό η αλήθεια είναι αλλά νομίζω ότι αξίζει. κοστίζει 369 ευρώ σε media markt, hondos και gallerie =)

      Διαγραφή
    2. xmm...παραείναι όντως!!Αλλά αν όντως κάνει δουλειά και σε κρατάει μακριά από όοοολες αυτές τις συνεδρίες που και πάλι κοστίζουν,χαλάλι!!

      Διαγραφή
  3. Τελειο! Το κυριοτερο για μενα ειναι οτι γλυτωνειs χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλά αποτελέσματα! Και τελικά έρχεται πιο φθηνά μακροχρόνια από τις αποτριχώσεις που κάνουμε! Πολύ ενδιαφέρον, ευχαριστούμε για την πληροφόρηση!
    Φ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι που βοήθησα! σαφώς και έρχεται πιο φθηνά ειδικά αν με διαφορετικές κεφαλές το χρησιμοποιούν και άλλοι στην οικογένεια ενώ σε ένα ινστιτούτο παει μόνο ένας. και λιγο περισσοτερο χρόνο να σου παρει ξέρεις οτι με σωστή συντήρηση θα το έχεις για πάντα στο σπίτι σου και θα το χρησιμοποιείς για χρόνια! =)

      Διαγραφή
  5. Και μόνο το 90% στα πόδια εμένα μου λέει πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμένα όσο περίεργο και να σου φαίνεται, μου λέει πολλά το 30% στις μασχάλες.... στο ινστιτούτο δεν είχα την παραμικρή μείωση μετά από 2 χρόνια...

      Διαγραφή
  6. εχω δοκιμασει πολλες μεθοοδους αλλα ολες ειναι επωδυνες η κουραστικες γιατι δεν βοηθανε καθολου. Με βαζεις σε σκεψεις τωρα...που μπορω να το βρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το περίμενα αυτό το review σου!Περνάει γρήγορα ο καιρός!χιχιχι
    Μπορώ να πω ότι αν και ήμουν δύσπιστη με εντυπωσίασες!Τα οικονομικά μου βέβαια δεν μου επιτρέπουν τώρα μια τέτοια αγορά αλλά στο μέλλον ίσως το τολμήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook