Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Νεα σχολική χρονια!

The Big Day!





Η σημερινή μέρα είναι σημαντική για πολλούς από σας αλλά και για τους γονείς σας... Σας ευχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Μακάρι να ήρθαν όλα όπως τα θέλατε. Μακάρι οι κόποι μια χρονιας να σας έφεραν πιο κοντά σ'αυτό που η καρδιά σας επιθυμει. Αν πάλι δεν τα καταφέρατε να θυμάστε πως όλα γίνονται για καλό! Ακόμα και αν τώρα δεν μπορείτε, να είστε σίγουρη ότι στην επόμενη στροφή της ζωής σας, θα καταλάβετε το γιατί έγιναν έτσι τα πράγματα!


Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι σε λίγες μέρες οι φίλοι μας ξεκινάνε και πάλι τον δικό τους αγώνα. Τι μπορεί να κάνει καλύτερη την αναμονή;;; Μα φυσικά τα ψώνια!!!!


Ψωνίστε μαζί τους τις πιο trendy τσάντες και κασετίνεςτα παπούτσια αλλά και τα ρούχα τους. Ακόμα καλύτερα αφήστε τους να τα διαλέξουν μόνοι τους. Το σχολείο έχει το δικό του dress code και τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν σιγά σιγά να ντύνονται ανάλογα με την περίσταση. 

Αν είστε πάντως μαθήτρια μην ξεχνάτε πως μερικά  trend που βλέπετε από youtuber στο εξωτερικό δεν είναι για το σχολείο...

Για παράδειγμα δεν χρειάζεται να φοράτε υπερβολικά δυνατά αρώματα, υπερβολικά κοντές φούστες, σορτσάκια αλλά και ψιλοτάκουνα. Όλα έχουν την ώρα τους και αυτά δεν είναι για το σχολείο. Και για να σας προλάβω  όχι δεν χρειάζεται ούτε να βάφεστε. 

Στο σχολείο υιοθετήστε  ένα πιο άνετο, πιο χαλαρό και casual look. Δώστε έμφαση σε μια καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα. Έτσι το πρόσωπό σας θα ακτινοβολεί.  Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με ακμή, ΔΕΝ χρειάζεται να στεναχωριέστε. Ακολουθήστε τις συμβουλές του γιατρού σας και τα προβλήματα σύντομα θα τελειώσουν. Τέλος ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα, όχι όμως υπερβολικό θα αναδείξει ακόμα περισσότερο και το χαμόγελό σας. 

Στην πραγματικότητα αυτά είναι τα μόνα που χρειάζεστε! Και μην ξεχνάτε ότι οι φίλοι σας, σας ξέρουν και σας αγαπάνε ακριβώς όπως είστε! Μοναδική!!!!

Καλό διάβασμα και καλή σχολική χρονιά να έχετε!



Follow me on

               
  

1 σχόλιο:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook