Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Santa's huge Giveaway is OVER!!!!!


Και κάπως έτσι τελείωσε το μεγάλο Giveaway που ζήτησα από τον Αγιο Βασίλη!!!! 

Ήμουν καλό κορίτσι και γι'αυτό άκουσε την επιθυμία μου και μου έστειλε 5 εταιρείες για να σας γεμίσουν δώρα!!!!

Θέλω λοιπόν για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω:για τα υπέροχα δώρα τους, που έκαναν σε 19 τυχερούς!


Θέλω όμως να ευχαριστήσω πάρα πάρα πολύ και εσάς για την στήριξη σας όλον αυτό τον καιρό! Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε καταφέρει να μοιράσουμε τόσα χαμόγελα!Οι συμμετοχές σας ξεπέρασαν συνολικά τις 13.500 και αυτό ήταν πέρα από κάθε δική μου προσδοκία! 
Εύχομαι σύντομα να μου δωθεί η ευκαιρία να κάνω κάτι ανάλογο και να μοιράσουμε και πάλι πολλά πολλά δώρα και πολλά πολλά χαμόγελα!!!!!

Δεν πληρώθηκα για κανεναν απο αυτους τους διαγωνισμούς ούτε με χρήματα ούτε με προϊόντα απο καμια εταιρεια. Σκεφτηκα απλά ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να προσφερθούν δώρα που θα χαρίσουν χαρά!.


p.s. Αν σας αρέσει το blog μου και θέλετε να με κάνετε πολύ πολύ χαρούμενη τώρα τις γιορτές δεν έχετε παρά να με ψηφίσετε! Που;;; Οι Greek Beauty Bloggers διοργανώνουν τον πρώτο τους διαγωνισμό για τα τρια καλύτερα ελληνικά beauty blog! Πατήστε εδώ ψηφίστε τα αγαπημένα σας και ΜΕΝΑ!!!!! 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!


p.s. Κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!If you are big on all things internet, please subscribe to my blog and/or join the fan club on Facebook Cute&GirlyDMS , or Twitter CuteandGirlydms, or you can do all three!!!!!!!!!!!

glitter text generator


2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στους τυχερούς!!Είμαστε εμείς άραγε μέσα :D!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! έλαβα σήμερα το δωράκι μου & ανυπομονώ να το δοκιμάσω!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook