Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Fairynails Παγκρατι! Είσαι μία από τις τρεις τυχερές νικήτριες;;;;


and....

It's time for our 3 Winners!!!!!

Χτες το βράδυ έληξε και ο διαγωνισμός. Ο Αγιος  Βασίλης έφυγε για τα καλά αλλά πριν φύγει μας άφησε τα ονόματων των 3 τυχερών νικητριών του τελευταίου διαγωνισμού!!!!


Οι τυχερές είναι οι


Penny
Aggeliki Avramopoulou
Elina Lazopoulou


Συγχαρητήρια κορίτσια! Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος εκτός από δώρα να σας φέρει και ότι άλλο επιθυμείτε!!!!!!! Πάντα τυχερές να είστε!!!!

Οι τυχεροί νικητές θα ενημερωθούν άμεσα και μέσω mail (οπότε δεν υπάρχει περίπτωση συνωνυμίας.) 


Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μου μέχρι την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013, για να μου στείλετε το όνομά σας και το τηλέφωνο σας. Εγώ με την σειρά μου θα τα δώσω στα fairynails Παγκράτι τα οποία θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να κανονίσετε το από πότε μπορείτε να πάτε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας!

Σε αντίθετη περίπτωση θα κληρωθεί καινούργια νικήτρια στη θέση όποιου δεν απαντήσει.
Και όπως λέει μια φίλη: "Don't be a cheater and unsubscribe now that the giveaway is closed... "
p.s. Αν σας αρέσει το blog μου και θέλετε να με κάνετε πολύ πολύ χαρούμενη τώρα τις γιορτές δεν έχετε παρά να με ψηφίσετε! Που;;; Οι Greek Beauty Bloggers διοργανώνουν τον πρώτο τους διαγωνισμό για τα τρια καλύτερα ελληνικά beauty blog! Πατήστε εδώ ψηφίστε τα αγαπημένα σας και ΜΕΝΑ!!!!! 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!


p.s. Κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!If you are big on all things internet, please subscribe to my blog and/or join the fan club on Facebook Cute&GirlyDMS , or Twitter CuteandGirlydms, or you can do all three!!!!!!!!!!!

glitter text generator

1 σχόλιο:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook