Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Manicure time!!! / review

 
Γεια σας και πάλι beauties!!!

Το Σ/Κ κατάφερα να αφιερώσω επιτέλους λίγο χρόνο σε μένα! 

Μέσα σ'όλα έβαψα ασφαλώς τα νύχια μου!!!!!!!

Η αλήθεια είναι είχα ένα μανό το οποίο αγόρασα εδώ και πάνω από δύο μήνες και με "έτρωγε" που μεχρι τώρα δεν είχα καταφέρει να το χρησιμοποιήσω... Νομίζω οι περισσότερες με καταλαβαίνετε, ετσι δεν είναι;;; 


Δεν άντεξα άλλο όμως..........

Τα έκανα μπλέ και μάλιστα αυτό το αρχοντικό σκούρο royal blue που κάνει τα κοντά νύχια να φαίνονται τόσο ωραία!!!!


Είναι το νούμερο 135 από την σειρά lasting color της Pupa αλλά αν θυμάμαι καλά ήταν l.e. ( βέβαια ακόμα μπορεί να το βρείτε αν τους έχει ξεμείνει κανένα μιας και απ'ότι μου είπε η κοπέλα τα αφήνουν μέχρι να εξαντληθούν όλα τα κομμάτια που τους έχουν στείλει.)


Και επειδή πάντα μου αρέσει τα νύχια μου να έχουν αυτο το κάτι διαφορετικό χρησιμοποίησα στο ένα δάχτυλο, ένα ασημένιο glitter της Flormar το νούμερο 382 που από την προηγούμενη εβδομάδα που το έβγαλα απο το συρτάρι και ξαναθυμήθηκα την ύπαρξή του το έχω έχω ευχαριστηθεί τοοοσο πολύ!


Όταν πήγα να αγοράσω το μανό της Pupa η κοπέλα μου είπε οτι χρειάζεται να περάσω το μανό μόνο μία φορά για να πάρω το χρώμα που έβλεμα στο μπουκαλάκι. Ασφαλώς δεν την πίστεψα......

Τελικά είχα άδικο. Το χρώμα που βλέπετε το έχω περάσει μόνο μία φορά. Πως σας φαίνεται;;;; Εγώ πρέπει να ομολογήσω ότι εντυπωσιάστηκα. Δεν το περίμενα με τίποτα.



Απλώθηκε αρκετά εύκολα και στεγνωσε κ πολύ γρήγορα.Πριν καλά καλά το καταλάβω. Για το πόσο κρατάνε δεν είμαι σίγουρη, αλλά το τεστ το δύο ημερών το έχουν περάσει σίγουρα και περπατάμε στην τρίτη...


Το μόνο κακό είναι η τιμή τους σε σχέση με την ποσότητά τους. Είναι 5ml μόνο και έχουν νομίζω 6 ευρω. Εγώ το πήρα με αυτές τις εκπτώσεις του 25% και ήταν κάπως πιο οικονομικό αλλά για 5ml εγώ το θεωρώ ακριβό. Ααα έχουν κ 36 μήνες ζωής οπότε τουλάχιστον δεν χαλάνε εύκολα =)

Λοιπόν; Πως σας φαίνονται; Τα έχετε δοκιμάσει τα μανό τους; Αν ναι πιο άλλο χρώμα θα μου προτείνατε;;;



p.s. Αν σας αρέσει το blog μου, θα με κάνατε πολύ χαρούμενη αν το ψηφίζατε στο διαγωνισμό που διοργανώνουν οι Greek Beauty Bloggers με σκοπό να αναδείξουν τα τρια καλύτερα ελληνικά beauty blog! Ψηφίστε ακολουθώντας τις οδηγίες VOTE .  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!


Subscribe to my blog

Follow me on


  







9 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα νυχάκια!Δεν έχω δοκιμάσει μανό από Pupa,και στα 6 ευρώ μου φαίνονται ακριβούτσικα..Θα τα δοκίμαζα πάντως αφού είναι τόσο καλά!Εγώ συνήθως χρησιμοποιώ μανό από Beauty Line! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολυ! να σαι καλά! κ μενα ακριβά μου φαίνονται οι αλήθεια είναι αλλα δεν μπορουσα να αντισταθω ήθελα πολυ να δοκιμασω... Θελω να παρω κι'αλλα χρωματα για να δω αν οντως κ τα πιο ανοιχτα ειναι τοσο καλα!

      Διαγραφή
  2. Αγαπώ το μπλε!!! Δεν θυμάμαι να τα έχω δοκιμάσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το φαντάζομαι καλοκαιράκι με κάποιο αξεσουάρ ίδιου χρώματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α! Το Έχω κι εγώ αυτό! Το πήρα τώρα στος γιορτές μαζί με ένα μωβ και τα έχω καταευχαριστηθεί και τα 2! Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο καλό αποδίδει το χρώμα τους με 1 μόνο χέρι!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook