Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Reviewing Mastic Spa Products!!!!!

Καλημέρα beauties!!!!!!!!

Μαστίχα είναι η μαγική λέξη για σήμερα....!!!!! Και ασφαλώς η μαστίχα δεν πάει μόνη της αλλά παρέα με τα Mastic Spa =)



Αυτό που με έκανε να τα προσέξω είναι ότι πρόκειται για Ελληνικά Καλλυντικά που κατασκευάζονται στην Χίο. Πάντα άλλωστε πίστευα πως οι Ελληνικές εταιρείες καλλυντικών δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα  σε σχέση με τις αντίστοιχες ξένες πολυεθνικές.



Όταν λοιπόν η εταιρεία μου είπε πως θέλει να μου στείλει τρια προϊόντα της για να τα δοκιμάσω χάρηκα πολύ μιας και μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να τα δοκιμάσω.

Jump in and




Το πρώτο είναι ένα προϊόν με πραγματικά υπέροχο όνομα. Λέγεται kalimera*. Τι καλύτερο από το να ξεκινάς τη μέρα σου έτσι; Είναι μια θρεπτική κρέμα ημέρας για νέες επιδερμίδες με σκοπό να την εξισορρόπηση της ξηρότητας. Λέει ότι είναι για ηλικίες από 17-27 ετών. Εγώ λοιπόν που τώρα μπήκα στα 28 (εεε δεν θα το χρεωθω ακόμα όλο...) νομίζω ότι προλαβαίνω ακόμα να την δοκιμάσω ;) Έτσι δεν είναι; Κύρια συστατικά της είναι η μαστίχα και το βιολογικό έλαιο κάνναβης. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά εμένα μου φαίνεται σχεδόν άοσμη οπότε είμαι σίγουρη ότι αυτό θα  αρέσει σε πολλές κοπέλες. Εμένα προσωπικά μου φάνηκε αρκετά ενυδατική!!!   Αυτό που μου αρέσει είναι ότι απορροφάται γρήγορα και μπορούσα να βαφτώ χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση. Συνηθίζω βέβαια τις πιο πολλές φορές να την αναμυγνίω με ένα foundation που έχω το οποίο μέχρι τώρα μου προκαλούσε ξηρότητα. Το αποτέλεσμα είναι απίστευτα φυσικό! Το έχω καταχαρεί μιας και νόμιζα ότι το foundation αυτό θα πήγαινε χαμένο. Έτσι νομίζω πως πραγματικά βοηθάει στην εξισορρόπηση της ξηρότητας όπως υποστηρίζει. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως εμένα δεν μου δημιούργησε  τάσεις λιπαρρότητας ούτε μου φάνηκε βαριά στο πρόσωπο αν και το περίμενα μιας και κανονικά το δέρμα μου είναι κανονικό με τάσεις λιπαρρότητας.



Επόμενο και ίσως το πιο αγαπημένο από τα τρια είναι το cocoa butter cream* με μαστίχα και πικραμύγδαλο. Σαν γνήσια γκαντέμα βέβαια έριξα το μισό πάνω στα ρούχα μου (για την ιστορία βγαίνει εύκολα :P ) και αφού δεν πρόλαβα να το χαρώ όσο ήθελα πήγα και αγόρασα ένα ακόμα. Ναι ναι καλά διαβάσατε... Είναι αρκετά λεπτόρευστο και δεν το είχα προσέξει. Είναι για πολύ ξηρές επιδερμίδες. Πραγματικά ότι ακριβώς χρειαζόμουν μιας και όταν αλλάζει ο καιρός η επιδερμίδα μου ταλαιπωρείται αρκετά και γίνεται πιο ξηρή για λίγο και μετά αν το προσέξω επανέρχεται. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το πόσο γρήγορα βελτίωσε το δέρμα μου χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Μπορούσα να το φορέσω το πρωί και μερικά λεπτά μετά να βάλω τα ρούχα μου και να πάω στην δουλειά μου. Όσο για το άρωμα είναι λίγο δυνατό αλλά δεν μυρίζει σχεδόν καθόλου μαστίχα. Το άρωμα του πικραμύγδαλου είναι τόσο έντονο που καλύπτει την μυρωδιά της. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ γιατι μου θυμίζει Χριστούγεννα μπορεί όμως να ενοχλήσει άλλες κοπέλες.




Το τελευταίο είναι το serum λάμψης* και ανανέωσης. Ειλικρινά δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω αρκετά ακόμα μιας και το προηγούμενο που χρησιμοποιούσα έχει ελάχιστο για να τελειώσει και δεν ήθελα να το αφήσω στη μέση. Θα ήταν κρίμα... Μπορώ λοιπόν να σας πω μια πρώτη γνώμη και όταν θα το χρησιμοποιήσω πιο πολλύ θα επιστρέψω με λεπτομέρειες. Για αρχή μυρίζει μαστίχα!!!!! Χάρηκα πολύ μιας και περίμενα τα προϊόντα να μυρίζουν πιο πολύ μαστίχα. Το serum φαίνεται να ενυδατώνει αρκετά και να απορροφάτε γρήγορα. Η πρώτη εικόνα είναι πολύ θετική αλλά θα σας πω σε λίγο καιρό πιο πολλά ;)

Αυτά ήταν λοιπόν! 


Πως σας φάνηκαν;;; Έχετε δοκιμάσει προϊόντα απο αυτή την εταιρεία; Και αν ναι ποια ήταν αυτά;;;;








p.s. Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!


If you are big on all things internet, please subscribe to my blog and/or join the fan club on Facebook Cute&GirlyDMS , or Twitter CuteandGirlydms, or you can do all three!!!!!!!!!!!


5 σχόλια:

  1. Ποσο λαχταριστο φαινεται το cocoa butter, απίστευτα!
    Πολυ αξιόλογα ελληνικά προιοντα τα mastic spa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το cocoa butter φαινεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟ!Λατρεύω το πικραμυγδαλο, οποτε λεω να το δοκιμασω!xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι απο αυτή την εταιρία αλλά πολύ θα ήθελα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οσα εχω δοκιμασει εχουν αρκετα εντονο αρωμα αυτο θυμαμαι..
    ειχα το body lotion με το κραδι σε δειγματακι κ μαρεσε πολυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πικραμύγδαλο; Μμμ, θα μυρίζει τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook