Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

New trend from Neal's Yard


Hello again ladies! 

Εγώ αγαπώ και εμπιστεύομαι τα προϊόντα της Neal’s Yard Remedies οπότε σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας 2 new trends που έχουν!

Enjoy!


Αν οι καλοκαιρινές διακοπές σας άφησαν ωραίες αναμνήσεις αλλά και κάποιες ενοχλητικές πανάδες και δυσχρωμίες λόγω της έκθεσης στον ήλιο, η Neal’s Yard Remedies έχει τη λύση: τη σειρά  ‘Brightening’ που περιλαμβάνει δύο οργανικά προϊόντα περιποίησης (serum και κρέμα), κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος, για λάμψη, ενυδάτωση και ομοιόμορφο τόνο, χωρίς κηλίδες.



Ενυδατική κρέμα ημέρας. 

Δίνει λάμψη και τόνωση, επαναδομώντας κάθε τύπο επιδερμίδας. Μειώνει την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων και της ανομοιογένειας στον τόνο του δέρματος, παρέχοντάς του θρέψη και ενυδάτωση. Η επιδερμίδα δείχνει πιο ομοιογενής και λαμπερή από ποτέ, είναι λεία και απαλή στην αφή, ενώ παράλληλα προστατεύεται αποτελεσματικά.  Η πρωτοποριακή σύνθεσή της συνδυάζει το αφρικανικό stargrass  και την επιστημονικά αποδεδειγμένη ιδιότητά  του να προσδίδει λάμψη στο δέρμα,  με την αντιοξειδωτική βιταμίνη C και την ενυδατική τάρα.


 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Serum.

Ελαχιστοποιεί την εμφάνιση σκούρων κηλίδων και πανάδων, αποκαθιστώντας την ομοιογενή όψη της επιδερμίδας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση δρα ενάντια στις πανάδες, στη θαμπάδα και σε υπερχρωματισμένες περιοχές του δέρματος, για μια επιδερμίδα συνολικά πιο φωτεινή και λαμπερή. Περιέχει αφρικανικό star grass, πλούσιο σε αντιοξειδωτική βιταμίνη C και επιστημονικά τεκμηριωμένη δράση υπέρ της φωτεινής όψης του δέρματος, κόμμι τάρα για ενυδάτωση και alfalfa (μηδική) με πλούσια μεταλλικά στοιχεία,  σε ένα μοναδικό μίγμα που χαρίζει έντονη λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ διορθώνει τυχόν ανομοιογένειες στο φυσικό τόνο του δέρματος.





p.s. Ξεκινώντας από αυτή την Κυριακή, και από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Αν είστε γυναίκα blogger πάρτε και σεις μέρος! Δεν έχετε κάτι να χάσετε... Απλά θα διαφημίσετε το blog σας! Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ!

                                                                                glitter text generator







4 σχόλια:

  1. Το new trend ειναι δελτια τυπου απο προϊόντα που έρχονται ή η παλια προιοντα που θα έπρεπε να έχουμε ξανα στο μυαλό μας σύμφωνα με την εταιρεία . Δεν τα έχω αυτά τα δυο για να σας πω εντυπωσεις... Οχι ακομα τουλαχιστον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν & φαίνονται υπέροχα η τιμή μας τα χαλάει λίγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook