Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

το πρωτο ραντεβου

Το καλοκαίρι κρύβει όνειρα, χρώματα, χαμόγελα!!!

Και όταν όλα αυτά αποκτήσουν πρόσωπο βρίσκεσαι να ψάχνεις στη ντουλάπα σου για να βρεις τι θα φορέσεις τη μεγάλη μέρα!

Ξέρεις για πότε λέω ... Για εκείνο το πρώτο ραντεβού που καθώς ετοιμάζεσαι κάνεις τόσες σκέψεις και όνειρα και οι σφυγμοί σου φτάνουν τους 180 πριν προλάβεις να πάρεις ανάσα. 

Το μυστικό είναι να είσαι ο εαυτό σου!  

Μια ωραία εμφάνιση όμως για να κάνεις εντυπωσιακή είσοδο ώστε να σκεφτεί ότι πολύ καλά έκανε και σου ζήτησε να βγείτε είναι απαραίτητη! 

Το απαλό βάψιμο, τα λαμπερά περιποιημένα μαλλιά αλλά και τα άνετα ρούχα είναι τα πρώτα που θα πρέπει να σκεφτείς. Μην ξεχάσεις όμως τα παπούτσια

Η σωστή επιλογή δεν είναι τόσο απλή όσο φαντάζεσαι.  Κρύβει και αυτή τα μυστικά της. Γι' αυτό σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου μερικά tips που δεν πρέπει να ξεχάσεις κατά την επιλογή του σωστού παπουτσιού.

  • Πρέπει να είναι θηλυκά αλλά και άνετα γιατί είναι καλοκαίρι και μπορεί να χρειαστεί να περπατήσετε και λίγο. Δεν θα είναι ωραίο να καταλάβει ότι δεν μπορείς να κάνεις ούτε ένα βήμα για να χαζέψετε μαζί μια ωραία θέα ή το ρομαντικό σκηνικό που μπορεί να σου έχει ετοιμάσει.
  • Καλό θα ήταν να έχουν λίγο χρώμα ώστε να αναδεικνύουν την διάθεσή σου χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερος εντυπωσιακά. Δεν θέλουμε άλλωστε να κλέψουν την παράσταση.
  • Πρέπει να έχουν το σωστό ύψος. Δεν ξέρεις καλά το νέο σου φίλο και αν θέλει ή όχι τι γυναίκα πιο ψηλή από αυτόν.  Ούτε αν μιλάμε για τον έρωτα της ζωής σου ώστε να παραβλέψεις αυτή του την ανασφάλεια. Την πρώτη φορά λοιπόν για να είσαι ασφαλής δοκίμασε ένα τακούνι που θα σε φέρει στο ίδιο ύψος με αυτόν.
  • Επειδή τις τελευταίες μέρες ο καιρός δεν είναι πάντα σύμμαχος μας φρόντισε να έχεις τσεκάρει τις προγνώσεις και να έχεις διαλέξει κάτι που να ταιριάζει στην ημέρα ώστε να μην βρεθείς να γλιστράς μέσα στα παπούτσια σου.
  • Πρέπει τέλος να ταιριάζουν με το outfit που θα έχεις διαλέξει να φορέσεις. Καλή η άνεση δε λέω αλλά είσαι η πριγκίπισσα της βραδιάς και πρέπει να είσαι μία κούκλα!

Και μπορεί όλα αυτά να είναι απαραίτητα, το σημαντικότερο όμως όλων θα πρέπει να είναι το χαμόγελό σου! Φόρεσέ το κλέψε τις εντυπώσεις και δημιούργησε υπέροχες στιγμές που θα θυμάσαι για πάντα!

Μέχρι την επόμενη φορά να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook