Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Time for gym !!!

Τι κι' αν δε λέμε να το πιστέψουμε, η θερμοκρασία τον τελευταίο καιρό προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας δείξει ότι το φθινόπωρο είναι και επίσημα εδώ. Το καλοκαίρι όμως είναι ιδέα, όπως λέει και η φίλη μου η Πόπη, γι ' αυτό και δεν τελειώνει ποτέ... 


Στο όνομα αυτής της ιδέας λοιπόν όλα γίνονται πιο ανάλαφρα, πιο ανέμελα, πιο χαρούμενα ... Αφηνόμαστε στη χαρά και την ξεγνοιασιά κάνοντας τρέλες, επιτρέποντας στον εαυτό μας κάθε είδους ατασθαλία.

Μέσα σ' αυτές τις ατασθαλίες συμπεριλαμβάνεται ασφαλώς και το φαγητό! Στο οποίο πρέπει να ομολογήσω ότι έχω μεγάλη αδυναμία. Αυτό το Σεπτέμβρη όμως αποφάσισα να κάνω μία νέα αρχή!!! Να αλλάξω το σώμα μου και να το φτιάξω όπως το έχω ονειρευτεί.

Ο αγώνας αυτός ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολος και ότι θα διαρκέσει πολύ. Είμαι όμως προετοιμασμένη...  Ξεκίνησα όχι μόνο διατροφή αλλά και γυμναστήριο!!! Το περίεργο είναι ότι δεν περίμενα να με ενθουσιάσει τόσο πολύ.  Απολαμβάνω το χρόνο που περνάω εκεί και χαίρομαι διπλά γιατί όλοι εκεί φαίνεται να έχουν αγκαλιάσει την προσπάθειά μου και με ενθαρρύνουν. 

Είχα βέβαια και τους κατάλληλους συμμάχους... 

Τα καινούργια μου αθλητικά παπούτσια αλλά και οι καινούργιες μου φόρμες!!! Όσο και αν μπορεί σε κάποιους να ακούγεται παράξενο οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες και τα ψώνια βοήθησαν πολύ στην ψυχολογία μου. Με έκαναν να νιώθω χαρούμενη, γεμάτη κέφι και όρεξη. Ανυπομονούσα να πάω στο γυμναστήριο ώστε να φορέσω τα καινούργια μου αξεσουάρ μία ακόμα φορά.

Δύο εβδομάδες αργότερα αγόρασα και την πρώτη μου αθλητική τσάντα ώστε να με συντροφεύει στην προσπάθειά μου. Φαντάζεστε πως ένιωσα... 


Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες το ροζ αποτελεί πάντα αναπόσπαστο κομμάτι των επιλογών μου!!! Είναι cute είναι girly, είναι ΕΓΩ !!! 

Η διατροφή από την άλλη οφείλω να παραδεχτώ ότι με έχει δυσκολέψει περισσότερο. Είναι βλέπετε δύσκολο να αλλάξει κανείς συνήθειες χρόνων και να μάθει από την αρχή να τρώει σωστά. Νομίζω όμως ότι είμαι σε καλό δρόμο και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω. 

Επειδή όμως όλοι χρειαζόμαστε ένα κίνητρο αλλά και μία δημόσια δέσμευση για να μας συγκρατεί και να μας παρακινεί έχω σκοπό να σας κρατώ ενήμερες σε τακτά χρονικά διαστήματα!!!!

Μέχρι τώρα την επομένη φορά να αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας!!!!


Οι φωτογραφίες είναι από το Spartoo.gr 

1 σχόλιο:

  1. Ειναί πολύ καλό για τον ευατό σου ότι μπαίνεις σε ένα πρόγραμμα και προσέχεις! Εγώ απο τότε που αρχίσα να προσέχω την διατροφή μου και να γυμνάζομαι νιώθω διαφορετικά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook