Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Is it worth the hype??? Batiste dry shampoo

Πιστή στην υποσχεσή που έδωσα είμαι και σήμερα μαζί σας για να μοιραστώ μαζί σου ένα ακόμα beauty review!

Θα μιλήσουμε για μία νέα τάση ή για ένα προϊόν που σου χρειάζεται και δεν ήξερες καν ότι υπάρχει;

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα πολυσυζητημένο προϊόν. Άκουγα γι' αυτό πολλά χρόνια από ξένες blogger και youtuber μιας και θεωρείται από τα καλύτερα στο είδος του και no1 στην Αγγλία. Ανυπομωνούσα λοιπόν σαν γνήσια beauty addict να το δω στα ράφια και των δικών μας καταστημάτων. Ήθελα βλέπεις να το δοκιμάσω και να δω μόνη μου αν όλα όσα γράφονταν και λέγονται αληθεύουν. 

Αναφέρομαι βέβαια στο γνωστό


Batiste Dry Shampoo
  
Ένα ξηρό σαμπουάν για τα μαλλιά μας. Αν αναρωτιέσαι σε τι σου χρειάζεται, θα ξεκινήσω λέγοντάς σου ότι τελικά δεν είναι τόσο υγιές όσο ίσως να νομίζαμε μέχρι τώρα, το να λούζουμε τα μαλλιά μας καθημερινά. Η αλήθεια είναι ότι όταν το άκουσα για πρώτη φορά μου έκανε τρομερή εντύπωση και για να είμαι ειλικρινείς δεν το πίστεψα. Αυτός ήταν και ο λόγος που άρχισα να το ψάχνω στο internet και τελικά ανακάλυψα πως όταν λούζουμε τα μαλλιά μας εκτός από τη βρομιά, κατά το ξέπλυμα,  αφαιρούμε και ευεργετικά έλαια που κάνουν τα μαλλιά μας εύπλαστα και υγιεί. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να τα λούζουμε κάθε δύο ή τρεις μέρες. Ενδιάμεσα λοιπόν χρειαζόμαστε ένα προϊόν για να τονώσει και να φρεσκάρει τα μαλλιά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Είναι όμως το Batiste τόσο καλό όσο ακούγεται;;;


Μπορώ χωρίς να το πολυσκεφτώ να σου πω ένα μεγάλο ΝΑΙ! 


Κάνει ακριβώς αυτό που λέει. Απορροφά μέσα σε λίγα λεπτά την λιπαρρότητα από τη ρίζα των μαλλιών αφήνοντάς τα φρέσκα και καθαρά. Αποκτούν σε λίγα μόνο λεπτά την λάμψη και φρεσκάδα που είχαν αρχίσει να χάνουν. 

Μου αρέσει που η δύναμη του σπρέυ είναι τετοια ώστε να κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλη την περιοχή που θέλω χωρίς να κολλάει και να βαραίνει τα μαλλιά. Ενώ δεν μου προκάλεσε και καθόλου φαγούρα. 


Πως χρησιμοποιείτε;;; 

Κουνάμε καλά το μπουκάλι και μετά ψεκάζουμε τα μαλλιά μας από απόσταση περίπου 15 εκατοστών. Αφήνουμε το προϊόν να κάτσει στα μαλλιά μας για μερικά λεπτά ώστε να απορροφήσει την λιπαρότητα από τις ρίζες μας. Μην τρομάξεις από την άσπρη σκόνη που θα δεις να έχει μείνει στα μαλλιά σου. Αφού περάσουν μερικά λεπτά κάνε ένα ελαφρύ μασαζ στο κεφάλι σου εκεί που έβαλες το Batiste Dry Shampoo μέχρι να εξαφανιστεί η σκόνη. Τέλος προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις τον όγκο που απέκτησαν για να τα φορμάρεις χωρίς όμως να τα πιάσεις πολύ σφιχτά ή να τα χτενίσεις υπερβολικά. Τα τσιμπιδάκια θα σε βοηθήσουν πολύ σε αυτό και θα γίνουν σύντομα ένας καλός σύμμαχος για εντυπωσιακές εμφανίσεις!!! 

Το original είναι ίσως το πιο αγαπημενο μου. Αυτό που δοκίμασα πρώτο. Αυτό που έμαθα, που συνήθισα... Το xxl volume είναι αυτό που χρησιμοποιώ όταν θέλω όγκο στα μαλλιά μου. Το χρησιμοποιώ μάλιστα ακόμα και αν έχω λούσει τα μαλλιά μου λίγη ώρα πριν. Το fresh ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ λίγες μέρες πριν και μου αρέσει πολύ το άρωμά του ενώ επόμενο στη λίστα μου είναι το medium που όπως λένε είναι ιδανικό για μας τις καστανές μιας και δεν αφήνει καθόλου αυτή τη λευκή σκόνη στα μαλλιά.

Εσύ τα δοκίμασες;;; Πιο είναι το αγαπημένο σου;;;

Μέχρι την επόμενη φορά μην ξεχνάς 


Να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου!



4 σχόλια:

  1. Τα περίμενα πως και πως να έρθουν Ελλάδα και δεν έχασα την ευκαιρία φυσικά να τα κάνω δικά μου! Απλά το λατρεύω!
    Nice pics!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι, φυσικά και έχω δοκιμάσει το πράσινο εγώ..είναι οκ, αν και εγώ έχω ξηρά μαλλιά και ευτυχώς δεν αντιμετωπίζω το πρόβλημα του φρεσκαρίσματος..το χάρισα όμως σε ξαδέρφη μου και κατενθουσιάστηκε!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά από το post που διάβασα, θέλω να τα δοκιμάσω!

    http://www.studyaboutfashion.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ το χρησιμοποιώ κυρίως για όγκο αλλά για κάθε χρήση το λατρεύω. Είναι πολύ αποτελεσματικό. Δοκίμασε το medium θα σου αρέσει κ το άρωμα του. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook