Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

My shoe love .... !!!!

Η μικρή σαρανταποδαρούσα επιστρέφει για μία ακόμα φορά θέλωντας να σε ενημερώσει πως πήγε τελικά η προσπάθεια που έκανε πριν μερικές μέρες να ψωνίσει όλα όσα είχε βάλει στόχο. (Αν άρχισες ήδη να χαμογελάς σημαίνει ότι με έχεις ήδη μάθει καλύτερα από ότι περίμενα.)

Είχαμε μείνει λοιπόν εκεί που χαλαρή και παρέα με αναμμένο το αγαπημένο μου κερί προσπαθούσα να διαλέξω τα παπούτσια που μου χρειάζονται...

Θα ξεκινήσω λέγοντάς σου ότι χρειαζόμουν αθλητικά που ασφαλώς δεν πήρα ακόμα... Θα συνεχίσω θυμίζοντάς σου ότι σκεφτόμουν πως χρειάζομαι ένα ζευγάρι μπορντό παπούτσια για να τα συνδιάσω με μία ολοκαίνουργια τσάντα που βρήκα υπομονετικά να με περιμένει στο πίσω μέρος της ντουλάπας μου. Προφανώς όμως ούτε αυτά τα πήρα...


Τι πήρα;;;;


Ένα υπέροχο ζευγάρι μαύρα ψηλά μποτάκια!  Η αλήθεια είναι ότι είναι πραγματικά ψηλά και είχα πολλά χρόνια να φορέσω μποτάκια. Γι’ αυτό χαίρομαι να τα φοράω. Νιώθω τόσο μα τόσο ψηλή όταν με συντροφεύουν στις εξόδους μου. Παραμύθιασα επίσης τον εαυτό μου πως τα αγόρασα αντί για μπότες βροχής που πραγματικά χρειάζομαι και οφείλω να παραδεχτώ ότι αντεπεξήλθαν άριστα στις προσδοκίες μου την τελευταία φορά που έβρεξε! Η σόλα είναι τραχιά με αποτέλεσμα να μην γλιστράνε ενώ τα ύψος τους δεν αφήνει το νερό να μπει μέσα!


Στη συνέχεια αγόρασα και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Η αλήθεια είναι ότι έχω άλλο ένα ζευγάρι από το συγκεκριμένο brand και με έχουν βολέψει πάρα πολύ μέχρι τώρα. Είναι μαλακές και άνετες, κάνοντας τις βόλτες για ψώνια σωστό παιχνιδάκι! Ευτυχώς τις πήρα σε μπλε γιατί έπρεπε να δικαιολογήσω στον εαυτό μου ότι κάνω ψώνια που πραγματικά τα έχω ανάγκη…. Τώρα μου μένει και μία μπλε τσάντα για να τα σετάρω. Εννοείται ότι την έχω ήδη βρει και σύντομα θα μπει στο ηλεκτρονικό μου καλάθι.

Πως σας φαίνονται;;; Εσείς ψωνίσατε παπούτσια τώρα τελευταία;;; Αν ναι τι διαλέξατε;;;

Μέχρι την επόμενη φορά μην ξεχνάς 


Να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου!

Οι φωτογραφίες είναι από το Spartoo


6 σχόλια:

  1. με γεια!!! καλοφόρετα!!! εγώ γελάω που δικαιολογείς τον εαυτό σου!!! :) χεχε...πολύ όμορφα είναι! εγώ τελευταία αγόρασα σπορτεξάκια...χρόνια κόλλημα με τα αθλητικά!!! :) φιλάκια πολλά! καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πως αλλιώς.... Είχα μία καλά τεκμηριωμένη δικαιολογία γι'αυτό και ψώνισα ένα ακόμα ζευγάρι παπούτσια!!!!!! Μεγεια τα σπορτεξάκια! =)

      Διαγραφή
    2. έτσι, έτσι!!! χε χε..ευχαριστώ πολύ!!!! :)

      Διαγραφή
  2. Αγαπώ αυτά τα μποτάκια!!!!!
    Είναι σούπερ!!!!
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ (ξανά!)
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook