Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Contradictions

Αυτό το φθινόπωρο έχει τις αντιθέσεις του ...

Όλα είναι διαφορετικά. Αλλιώτικα. Τι κι αν σε κάποιους μπορεί να μοιάζουν περίεργα. Δεν είναι...  Τα πράγματα αλλάζουν. Εξελίσσονται.

Η αλλαγή αυτή δεν θα μπορούσε να μην επιρεάσει την μόδα, το μακιγιάζ και ασφαλώς το Nail Fashion.

Φέτος βλέπουμε σχέδια και χρώματα να συνδιάζονται περίτεχνα και να δημιουργούν μια απροσδόκητη κομψότητα. Η νέα γυναίκα είναι δυναμική και τολμηρή.

Δέρμα και δαντέλα, street & chic αλλά και, μέταλλο και πέρλα συνδιάζονται και μας εκπλήσουν ευχάριστα δημιουργώντας μία σύγκρουση μεταξύ των στοιχείων του δρόμου αλλά και των κομψών λεπτομερειών. Πρόκειται για το απόλυτο δίδυμο γοητείας και grunge όπως λέει και η Jan Arnold.

Έτσι ένα πολύ αγαπημένο μας brand μας καλεί να ακολουθήσουμε τη νέα τάση και να δημιουργήσουμε μοναδικές στιγμές στην καθημερινότητά μας που θα τις θυμόμαστε για πάντα!

6 νέα και έντονα χρώματα από την CND Shellac Brand 14+ Day Nail Color,


 αλλά και 8 νέα και εντυπωσιακά χρώματα από την Vinylux Weekly Polish σειρά έρχονται να μας βοηθήσουν να κλέψουμε τις εντυπώσεις!!!!


Εγώ υπέκυψα στον πειρασμό και θα ακολουθήσω τη νέα τάση.


Το αγαπημένο μου είναι το 198 poisson plum γιατί συνδιάζει το μπορντό που είναι total must have για το χειμώνα αλλά και τα glitter που κάνουν κάθε εμφάνιση μοναδική. Δεν είναι όμως έντονα και υπερβολικά οπότε πρόκειται για ένα χρώμα ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας!


Επόμενο στην wish list μου ειναι το safety pin. Προκειται για ένα εξαιρετικό nude χρώμα που είμαι σίγουρη ότι θα ευχαριστηθώ πάρα πολύ.

Εσύ θα αντισταθείς;;;

Μέχρι την επόμενη φορά

Μην ξεχνάς να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου!




1 σχόλιο:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook