Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

I am back ...... !!!!!!!!!!


Η αλήθεια είναι πως αυτό πρέπει να ήταν το μεγαλύτερο διάλειμμα που έκανα ποτέ από το Cute&GirlyDMS . Πριν τέσσερα χρόνια περίπου το beauty blogging ξεκίνησε για μένα σαν ένα παιχνίδι. Φαινόταν διαφορετικό, φρέσκο και πολύ διασκεδαστικό.

Ήταν ο δικός μου τρόπος να αποκτήσω πολλές διαδικτυακές φίλες και να μοιραστώ μαζί τους κάθε beauty μυστικό που μάθαινα και δοκίμαζα. Ξέρω ότι μπορεί σε κάποιους να φαίνεται παιδικό ή ακόμα και χαζό αλλά ένιωθα την ανάγκη να εκφράσω τη γνώμη μου για κάθε προϊόν μακιγιάζ και περιποίησης που ερχόταν στα χέρια μου μιας και ένιωθα σαν ένα παιδί που του χάριζαν τον κόσμο όλο. Τα μάτια μου άστραφταν κάθε φορά που έκανα βόλτα σε ένα από τα γνωστά καταστήματα καλλυντικών. Ήταν για μένα ένας μικρός παράδεισος! 

Τα χρόνια πέρασαν, οι προτεραιότητες άλλαξαν και γω ήμουν πάντα πιστή στο ραντεβού μου με το αγαπημένο μου blog. Γιατί το beauty blogging έγινε για μένα ανάγκη, ξεκούραση, διασκέδαση. Μου χάρισε εμπειρίες, γνώρισα ανθρώπους. Το σημαντικότερο όμως είναι πως τελικά μπορώ να πω ότι  έκανα και μερικούς καλούς φίλους!

Και κει που νόμιζα ότι κάθε τι κάνει τον κύκλο του και ίσως ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσω, κατάλαβα ότι το Cute&GirlyDMS μου έλειψε. Ότι έχει γίνει ένα κομμάτι από μένα που δεν είμαι έτοιμη να αποχωριστώ.  

Χρειαζόμουν όμως ένα διάλειμμα για να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να ανανεωθώ. Τρεις βδομάδες μετά, και ενώ μεσολάβησαν πράγματα στη ζωή μου που μπορεί να μην μπορώ να μοιραστώ μαζί σου αλλά μου έδωσαν μεγάλη χαρά, είμαι έτοιμη να σε καλωσορίσω στο ανανεωμένο Cute&GirlyDMS!!! Η αλήθεια είναι ότι δεν αλλάξαμε εμφάνιση, αλλάξαμε όμως διάθεση και γεμάτοι ενθουσιασμό είμαστε έτοιμοι για ακόμα περισσότερες υπέροχες στιγμές και εκπλήξεις για όλους μας!!!

Μέχρι την επόμενη φορά σας στέλνω την αγάπη μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη που μου δείξατε μέχρι σήμερα!!!!!!!!!

Και μην ξεχνάτε να αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας!










4 σχόλια:

  1. Welcome back, κούκλα!!!
    Η αλήθεια είναι πως όντως (μας) έλειψες πολύ!!!
    Χαίρομαι που επέστρεψες ανανεωμένη!
    Σε φιλώ πολύ και αναμένω νέα posts!!!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ήρθες και πάλι! Και η ξεκούραση και η ανανέωση είναι απαραίτητα σε κάθετι που κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook