Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Pamper yourself ~ Hair routine

Ποιος είπε ότι η επιστροφή στην πραγματικότητα είναι εύκολη....;;;

Μπορεί ο Αύγουστος να ήταν ένας πραγματικά υπέροχος μήνας γεμάτος ξενοιασιά, χαρά, γέλιο, ξεκούραση αλλά και πολλές μικρές στιγμές ευτυχίας δυστυχώς όμως έφτασε και αυτός σιγά σιγά στο τέλος του. Κλείνουμε λοιπόν καλά στο κουτί των αναμνήσεων κάθε μαγική στιγμή και προχωράμε;!

Για κάποιους η επιστροφή αυτή δεν είναι πάντα εύκολη. Αν ανήκεις και συ σε αυτή την κατηγορία, όπως και γω άλλωστε, τότε χρειάζεσαι αυτό το κάτι που θα σε κάνει να κλείσεις τα μάτια, να χαλαρώσεις και να φανταστείς ότι έρχεται ένα υπέροχο φθινόπωρο. 

Εγώ το κάνω προσφέροντας στο εαυτό μου επαναλλαμβανόμενα spa nights. Η περίοδος αυτή μάλιστα ενδύκνειται για τέτοιες pampering στιγμές μίας και το σώμα μας έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τον ήλιο και τη θάλασσα του καλοκαιριού. 

Τα μαλλιά είναι συνήθως το πρώτο που κοιτάω να περιποιηθώ γιατί είναι και αυτά που έχουν υποστεί την μεγαλύτερη ταλαιπωρία. 

Έχω καταλήξει λοιπόν σε 4 απλά βήματα που είναι αρκετά για να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου και να σε κάνουν να νιώσεις πριγκίπισσα!!! 


Ξεκίνα με ένα χαλαρωτικό μπάνιο! Βάλε να ακούγεται στο youtube το κομμάτι που λατρεύεις. Άναψε ένα κερί με τη μυρωδιά του οποίου να ταξιδεύεις και ξεκίνα το ταξίδι σε ένα κόσμο ονείρων!

Βήμα πρώτο:

Λούσε τα μαλλιά σου με ένα σαμπουάν του οποίου το άρωμα αγαπάς και που κάνει πλούσιο αφρό. Το ωραίο του άρωμα θα σε κάνει να χαλαρώσεις ακόμα περισσότερο δημιουργώντας σου μία αίσθηση ευφορίας και ο πλούσιος αφρός την εντύπωση ότι προσφέρεις στον εαυτό σου μια extra περιποίηση! Μην ξεχάσεις μάλιστα να κάνεις και λίγο μασάζ στο κεφάλι σου γιατί αυτές οι μικρές στιγμές πολυτέλειας θα κάνουν το βράδυ σου ξεχωριστό.  


Εγώ αυτή την περίοδο ερωτεύτηκα ξανά το σαμπουάν από την σειρά Cristalliste της Kerastase.

Βήμα δεύτερο:

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το ακολουθεί το χαλαρωτικό σου μπάνιο η προσπάθεια να ξεμπλέξεις τα μαλλιά σου. Γι' αυτό και χρησιμοποιώ πάντα μια κρέμα μαλλιών. Όταν όμως τα μαλλιά μου αναζητούν απεγνωσμένα μία έξτρα φροντίδα χρησιμοποιώ πάντα μία μάσκα μαλλιών.




Αγαπημένα μου προϊόντα το Phytobaume Hydration Express Conditioner από την Phyto γιατί ξεβγάζετε γρήγορα και η Deep repair Mask από την Macadamia.

Βήμα τρίτο:

Βγαίνοντας από το μπάνιο και ενώ είναι ακόμα νωπά τα μαλλιά μου, μου αρέσει να βάζω ένα πλούσιο ενυδατικό λαδάκι για να τα φροντίσω όσο το δυνατόν περισσότερο. 





Οι επιλογές μου δεν είναι άλλες από το Moroccan Oil. Λαδάκι με πλούσιο άρωμα που σε κάνει να νομίζεις ότι απολαμβάνεις την ακριβότερη περιποίηση!


Βήμα τέταρτο:

Δεν τελειώνω όμως εδώ. Αφού στεγνώσουν φυσικά τα μαλλιά μου βάζω και μία leave in cream για έξτρα ενυδάτωση και τέρμα οι θαμπές άκρες που δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι!



Αγαπημένη μου είναι η Nourishing Leave in Cream από Macadamia! Βάζω κάθε βράδυ, και μέχρι το επόμενο μου λούσιμο, μια μικρή ποσότητα από την leave in cream που χρησιμοποιώ, στις άκρες των μαλλιών !



Και επειδή κάπου εκεί σίγουρα θα έχει χτυπήσει κάποιο τηλέφωνο ή θα έχει γίνει κάτι που θα διακόψει την στιγμή της απόλυτης χαλάρωσης και περιποίησης μην στεναχωρηθείς. Σκέψου ότι έχουμε και άλλα spa nights να μοιραστούμε!!!

Μέχρι την επόμενη φορά μην ξεχνάς να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου!!!




5 σχόλια:

  1. Αχ δεν έχω δοκιμάσει κανέναααααα από τα παραπάνω??Θέλω πολυ την macadamia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειμαι σίγουρη οτι θα τα ευχαριστηθείς πολύ είναι πραγματικά υπεροχα προϊόντα!!!!

      Διαγραφή
  2. πολύ ωραιο post! ζήλεψα! θεώ κι εγω να δοκιμάσω macadamia αλλά νομίζω είναι αρκετά ακριβά αν δεν κάνω λάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι τόσο πολύ που σου αρεσε! να σαι καλα! οι αλήθεια είναι ότι σίγουρα μπορείς να βρεις οικονομικοτερες λύσεις και μάλιστα αρκετά καλές. Πιστεύω όμως ότι αυτά αξίζουν και το τελευταίο τους ευρώ! Μεταμορφώνουν τα μαλλιά!

      Διαγραφή
  3. Τα macadamia τα έχω βάλει εδώ και καιρό στο μάτι. Με φωνάζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook