Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Οι προστατες του καλοκαιριου!!!

Τρεις άνθρωποι - Τρία αντηλιακά - Τρεις διαφορετικές επιλογές

Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να μοιραζόμαστε όλοι στο σπίτι να το ίδιο αντηλιακό. Τα προηγούμενα χρόνια όμως μας δίδαξαν ότι κάτι τέτοιο μας δημιουργεί πάντα πολλά προβλήματα.

"Το τελειωσες και δεν το ειπες για να πάρουμε καινούργιο"  -  "Εγώ το τελείωσα;;; Δεν έβαλα εγώ τελευταία..."

"Πάλι ξεχασες να το βαλεις στην τσάντα;" - "Γιατί έπρεπε πάλι εγώ να το βάλω εγώ στην τσάντα;"

"Το λέρωσες..." - "Μα στην παραλία είμαι τι να κάνω που έχει άμμο;"


Αν κουνάτε το κεφάλι σας και χαμογελάτε τότε σίγουρα με καταλαβαίνετε. Αυτές ήταν άλλωστε μερικές μόνο από τις πιο συχνές καλοκαιρινές στοιχομηθίες στην οικογένεια. Έτσι στο τέλος αποδεχτήκαμε ότι ο κάθε ένας από μας πρέπει να έχει την τσάντα, του, την πετσέτα του, το καπελάκι του και ασφαλώς το αντηλιακό του που θα πρέπει πάντα να είναι διαφορετικό από αυτών των υπολοίπων προκειμένου να μην μπορεί με τίποτα να μπερδευτεί και να μπει σε λάθος τσάντα. 

Τρία λοιπόν τα άτομα στο σπίτι και άρα τρία και τα διαφορετικά αντηλιακά προσώπου.


Ο μπαμπάς μας απλά με άφησε να διαλέξω μόνη μου το αντηλιακό του χωρίς να μας πει πολλά πολλά. Θα νόμιζε μάλιστα κανεις ότι αποτελεί την πιο εύκολη περίπτωση στην οικογένεια.


Η αλήθεια είναι όμως ότι όταν του το πήγα άρχισε να κοιτάει τόσες πολλές λεπτομέρειες που πραγματικά με άφησε άφωνη. Δε σας κρύβω μάλιστα ότι μέχρι να πάρω το τελικό ok αγχώθηκα λίγο. Ήθελε ένα για όλους τους τύπους δέρματος μιας και την καλοκαιρινή περίοδο το πρόσωπό του περνάει από πολλές φάσεις. SPF50 για υψηλή προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία αλλά και να μην περιέχει καθόλου άρωμα. Αυτά αλλά και πολλά άλλα τα βρήκα στην Frezyderm!




Η συσκευασία της τον ενθουσίασε μιας και έχει εύκολο πώμα ασφαλείας αλλά και αντλία ώστε να μην χρειάζεται να πιέζει κανείς τη συσκευασία βγάζοντας περισσότερο προϊόν από όσο έχει πραγματικά ανάγκη. Η gel υφή τον ξένισε λίγο στην αρχή αλλά όταν είδε ότι απορροφάται γρήγορα χωρίς να τον βαραίνει ή να τον κάνει να νιώθει ότι το φοράει χαμογέλασε δίνοντάς μου να καταλάβω ότι ήταν αυτό ακριβώς που ζητούσε.

Επόμενη στη λίστα η μαμά μου! Για εκείνη ήξερα ακριβώς τι θέλω. Δεν χρειαζόταν καν να την ρωτήσω.

To Soleil-Protect της ROC έχει όχι μόνο SPF50+ για προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία αλλά και αντιρυτιδική δράση! Άλλωστε η μέγιστη πρόληψη αλλά και προστασία κάνει πάντα τις γυναίκες να αισθάνονται ασφαλείς αλλά και καλά με τον εαυτό τους μιας και ξέρουν ότι του προσφέρουν το καλύτερο!



Περιέχει μάλιστα και υαλουρονικό οξύ που ξέρω ότι είναι ένα συστατικό που αγαπά πολύ η επιδερμίδα της. Αυτό που πρόσεξα εγώ είναι ότι έχει ελαφρυά συσκευασία αλλά και ένα πολύ μικρό στόμιο προκειμένου να μην σπαταλάτε καθόλου προϊόν λόγω της λεπτόρευστης υφής του. Ως γυναίκα που έχει δοκιμάσει πολλά αντηλιακά μέχρι τώρα η μαμά μου ξέρει τι της αρέσει και αυτό που θέλει είναι ένα αντηλιακό που να απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λευκά κατάλοιπα. Η ROC της το προσέφερε και τώρα είναι έτοιμη να ξεκινήσει τα πρώτα της μπάνια με ασφάλεια!!!

Τελευταία βέβαια εγώ! Σαν γνήσιο beauty girl ήθελα ένα αντηλιακό που να τα έχει όλα! Όχι μόνο SPF 50 για προστασία απο την ακτινοβολία αλλά και να έχει υαλουρονική οξύ (είμαι κορίτσι της μαμάς μου άλλωστε).


Ήθελα επίσης ένα προϊόν που να βελτιώνει την υγρασία του δέρματος και να αποτρέπει την απώλεια νερού αλλά και να με προστατεύει από την πρόωρη γήρανση. Το δικό μου λοιπόν αντηλιακό ακούει στο όνομα της Youthlab. Εταιρεία που γνώρισα πρόσφατα και λάτρεψα αμέσως!




Το καλύτερο όμως είναι ότι το συγκεκριμένο αντηλιακό έχει ένα πραγματικά υπέροχο, απαλό, διακριτικο και απίστευτα θηλυκό άρωμα αλλά και χρώμα γιατί ακόμα και στην παραλία θέλω να νιώθω όμορφη και να πάντα είμαι περιποιημένη!!! Για να είμαι ειλικρινείς βέβαια στην παραλία δεν το έχω φορέσει ακόμα αλλά μου αρέσει να το φοράω κάθε μέρα με λίγη πούδρα και να πηγαίνω στη δουλειά. Που θα πάει όμως θα κάνω και γω το πρώτο μου μπανάκι σύντομα!!!!

Και αφού μοιράστηκα μαζί σας αυτή τη μικρή παραξενιά της οικογένειας θα σας αφήσω. Πριν όμως θέλω να μάθω πιο είναι το αντηλιακό που διαλέξατε εσείς για φέτος το καλοκαίρι.

Μέχρι την επόμενη φορά μην ξεχνάτε να αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας!






 


2 σχόλια:

  1. great cosmetics and interesting post:) swiatwkolorzeblond.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχω δοκιμάσει αυτό από τη frezyderm με χρώμα και ενώ έχει πολύ καλή σύνθεση, δεν είναι αυτό που ήθελα! νοίζω προτιμώ αυτό χωρίς χρώμα και του χρόνου το καλοκαίρι θα είναι το πρώτο που θα αγοράσω. ^^ Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook