Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Shoe secrets

Το ξέρεις ποια καλά μετά από τόσα χρόνια... Το Cute&GirlyDMS είναι ο χώρος που μοιραζόμαστε όλα τα beauty μυστικά μας.

Τι θα έλεγες όμως αυτή τη φορά κάναμε μία μικρή παρασπονδία και μοιραζόμασταν μερικά από τα πιο γνωστά shoe secrets μιας και τα παπούτσια αποτελούν και αυτά μεγάλη μου αδυναμία;;; 



1) Ακόμα και αν δεν είσαι ο Μπομπ ο Μάστορας λίγο γυαλόχαρτο είναι το απαραίτητο εργαλείο για να κάνεις τα καινούργια  σου παπούτσια να μην γλιστράνε. Απλά τρίψε το στην σόλα για να αγριέψει λίγο η επιφάνεια. Αν πάλι δεν έχεις μην διατάσεις να χρησιμοποιήσεις τα παπούτσια σου. Απλά ψέκασέ τα με λίγη λακ και κάνε μερικά προσεκτικά βήματα στο μπαλκόνι ή τον κήπο του σπιτιού σου. Μετά θα είσαι έτοιμη ακόμα και για χορό!!!

2)  Περπατάς και τραβάς όλα τα βλέμματα;;; Αν αυτό συμβαίνει επειδή έχεις τις ιδανικές αναλογίες τότε είσαι πολύ τυχερή. Αν όμως αυτό οφείλεται στο ότι σε κάθε σου βήμα ακούγεται ένα περίεργο τρίξιμο σου έχω την λύση. Σήκωσε την εσωτερική σόλα του παπουτσιού σου (αν γίνεται βέβαια) και ρίξε λίγη πούδρα σαν αυτή που χρησιμοποιείται στα μωρά παιδιά.

3) Φόρεσες τα αγαπημένα σου σουέτ σανδάλια, έκλεψες τις εντυπώσεις και πέρασες τέλεια αλλά τώρα που ήρθε η ώρα να τα βγάλεις παρατήρησες ότι λερώθηκαν και δεν καθαρίζουν με κανένα τρόπο; Δοκίμασε να τρίψεις το λεκέ με μία ελαφριά λίμα νυχιών και θα εξαφανιστεί. Με προσοχή όμως... Μην το παρακάνεις.

4) Αγόρασες καινούργιες μπαλαρίνες και παρά το ότι είναι στο νούμερό σου σε ενοχλούν και σε στενεύουν;;; Δεν έχεις παρά να φορέσεις ένα χοντρό ζευγάρι κάλτσες μαζί με τα παπούτσια σου για περίπου μία ώρα. Στην αρχή θα δυσκολευτείς. Σύντομα όμως θα ανοίξουν και το περπάτημα θα γίνει παιχνιδάκι!

5) Αν όμως η εσωτερική σόλα των παπουτσιών σου είναι δερμάτινη δεν έχεις παρά να την περάσεις με λίγο οινόπνευμα και να τα φορέσεις. Πριν καλά καλά το καταλάβεις το δέρμα θα πάρει την φόρμα του ποδιού σου κάνοντας το περπάτημα παιχνιδάκι.

6) Λέρωσες τα παπούτσια σου με χρώμα και δεν μπορείς να το βγάλεις;;; Μην στεναχωριέσαι. Με μία μπατονέτα πέρασε το λεκέ με λίγη βαζελίνη !!!!!

7) Αν τέλος μυρίζουν τα παπούτσια σου δεν έχεις παρά να τα κλείσεις σε μία σακούλα μαζί με μερικά φακελάκια τσαγιού για μερικές ώρες.


Κι' αν κάποια από αυτά τα ήξερες ελπίζω τα υπόλοιπα να σου φάνηκαν χρήσιμα ώστε να ευχαριστηθείς κάθε βήμα σου με στυλ και άνεση!!!!!


Μέχρι την επόμενη φορά μην ξεχνάτε να αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας!

Οι φωτογραφίες των παπουτσιών είναι από το Spartoo




2 σχόλια:

  1. Α, τέλεια! Στο στοιχείο μου!!!!
    ;-) χαχα!!!
    Ευχαριστούμε για τα tips, κούκλα!!!
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά! Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook