Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Navy Look!!!!!!

Οι πρώτες ζεστές μέρες της άνοιξης μου έφτιαξαν την διάθεση και πριν καλά καλά το καταλάβω άρχισα να κάνω όνειρα για μικρές ανοιξιάτικες αποδράσεις. 


Κάπου πολύ κοντά στην Αθήνα έχω βρει τον δικό μου παράδεισο. Σκέφτομαι εκείνα τα Κυριακάτικα απογεύματα στη Μαρίνα Φλοίσβου. Βόλτες αξέχαστες, δίπλα στο λιμάνι παρέα με τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους αλλά και το κατάλληλο outfit!!!

Ίσως να ακούγεται υπερβολικό σε κάποιους αλλά τις εμφανίσεις αυτές εγώ τις έχω συνδιάσει με το απόλυτο navy look! Το ναυτικό στυλ άλλωστε είναι και φέτος το απόλυτο trend και γω απολαμβάνω περισσότερο από κάθε άλλη φορά! 

Λευκό πουκάμισο, τζιν παντελόνι, και τα κατάλληλα παπούτσια για κάθε εξόρμηση και κάθε περίσταση δίνουν σε κάθε γυναίκα την σιγουριά για τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις! 


Οι βραδινές βόλτες στα trendy εστιατόρια, απαιτούν όχι μόνο τις κλασσικές πλέον ψιλοτάκουνες γόβες αλλά και την κατάλληλη τσάντα!



Ενώ οι πρωινές βόλτες δίπλα στην αρμύρα της θάλασσας σε κάνουν να αναζητάς όχι μόνο τον αγαπήμενο σου καφέ αλλά και ίσια παπούτσια μιας και μερικές στιγμές δεν θες να τελειώσουν ποτέ.





Εσύ θα ακολουθήσεις το trend της εποχής;;;






Οι φωτογραφίες είναι από προϊόντα που θα βρείτε στο Spartoo.




                







2 σχόλια:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook