Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Flora & Fauna

Μια ανάσα πριν καλοσωρίσουμε και επίσημα την άνοιξη η μαγεία της έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της στο Cute&GirlyDMS!!!

Ας μοιραστούμε μαζί κάθε χαρούμενη στιγμή. Κάθε ανάμνηση, κάθε γέλιο, κάθε επιθυμία. Ας αγκαλιάσουμε μαζί κάθε χαρά της ζωής δίνοντας στη μέρα μας περισσότερη φυσική ομορφιά!

Κλείσε τα μάτια σου και σκέψου φωτεινούς αντικατοπτρισμούς, απάτητα ανθισμένα λιβάδια και ήρεμες λίμνες να ζωντανεούν στη φαντασία σου.



Νιώσε την ηρεμία, την γαλήνη, την αρμονία!

Η ομορφιά αυτή της φύσης, ήταν και πηγή έμπνευσης της μιας αγαπημένης εταιρείας για φέτος την άνοιξη!

Η πασίγνωστη εταιρεία μας καλεί να επιστρέψουμε στην ομορφιά της φύσης. Με χρώματα και στιλ εμπνευσμένα απο τις ανακλάσεις του νερου και τη μαγεία των τοπίων μας προτείνει να αφήσουμε λίγο στην άκρη την ψηφιακή ταχύτητα και να αγκαλιάσουμε τις απλές χαρές της ζωής, δίνοντας στην ημέρα μας περισσότερη φυσική ομορφιά.



8 νέα και εντυπωσιακά χρώματα για την Vinylux Weekly Polish σειρά



και 6 για την CND Shellac Brand 14+ Day Nail Color έρχονται να μας εντυπωσιάσουν!



Τα Shellac Brand 14+ Day Nail Color είναι από τα μανό που χρειάζονται ειδικό top coat, base coat αλλά και λάμπα προκειμένου να πολυμεριστούν και να διαρκέσουν πάνω από 14 μέρες! Το αποτέλεσμα όμως πάντα ικανοποιεί ακόμα και τις πιο απαιτητικές από εμάς! 

Σκοπεύω μάλιστα τις επόμενες μέρες να γράψω ένα αναλυτικό άρθρο σχετικά με το πως τα χρησιμοποιώ και πως τα αφαιρώ. 

Όσο για τα Vinylux Weekly Polish είναι μία σειρα που χωρίς πολυμερισμό υπόσχεται μεγάλη διάρκεια ( 7 ημερών ) αλλά και λάμψη αντίστοιχη αυτής των Shellac Brand 14+ Day Nail Color!

Λόγω της σύστασής τους δεν χρειάζονται base coat κάνοντας την χρήση τους πιο γρήγορη αλλά και πιο οικονομική σε σχέση με άλλα μανό που κυκλοφορούν στην αγορά ενώ αφαιρούνται με απλό ξεβαφτικό νυχιών. Είναι όμως απαραίτητη η χρήση του ειδικού top coat! Το Weekly Top Coat είναι ιδιαίτερα παχύρευστο και χρειάζεται 8 περίπου λεπτά για να στεγνώσει πλήρως. 

Εγώ ήδη δοκίμασα το πρώτο μου Vinylux Weekly Polish, το οποίο είναι και από την ανοιξιάτικη σειρά και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη! Έχουν ήδη περάσει 6 μέρες και τα νύχια μου δεν έχουν χαλάσει καθόλου!













Αν θες να δεις και swatches από το δεύτερο χρώμα δεν έχεις παρά να με ακολουθήσεις στην σελίδα μου στο facebook αλλά και στο instagram! Σε περιμένω!!!!!

p.s. τα χρώματα μπορεί να φαίνονται ματ στις φωτογραφίες αλλά δεν είναι.

Κλείνωντας θα ήθελα να ευχαριστήσω την Creative Group για την υπέροχη παρουσίαση μιας και τα εγκάρδια χαμόγελα και η φιλική διάθεση έδωσαν στην συνάντησή μας μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα!




5 σχόλια:

  1. Ήδη μου έχεις κεντρίσει το ενδιαφέρον!!!
    Αναμένω και το αναλυτικό post!
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά υπέροχη η ανοιξιάτικη σειρά! Και το χρώμα στα νύχια σου εξαιρετικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την λατρεύω αυτη την εταιρεία!!! Έχω και εγώ βερνίκια της και είναι εξαιρετικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ομορφα τα καινουργια ανοιξιάτικα χρώματα. Ειδικά το fiel fox ειναι τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook