Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Let's Smoky Poppy on Valentine's Day!

Δεν μπορεί να το νιώθω μόνο εγώ. Πρέπει να το νιώθεις και συ...

Μια περίεργη αίσθηση πλανιέται στον αέρα αυτό το Φεβρουάριο. Ακόμα και αν είσαι από αυτούς που δεν πιστεύουν στην ημέρα των ερωτευμένων δεν μπορεί να μην την ένιωσες...

Κρύβει μέσα της όλη τη μαγεία, τον ερωτισμό και την αποπλάνιση που κυλάει στις φλέβες αυτών που ξέρουν να αγαπούν και τους αρέσει να το δείχνουν. 

Αν θες και συ να νιώσεις αυτη την αίσθηση πρέπει να ψάξεις σε ένα μέρος που αγαπάμε πολύ!


Συνδύασε το κόκκινο και το μαύρο. Το μυστηριώδες και το σαγηνευτικό. Ψάξε πίσω από τον καπνό... 

Εκεί θα βρεις κρυμμένα τα πρώτα άνθη παπαρούνας. Το άρωμά τους, θα σε πάρει μαζί του για ένα μοναδικό ταξίδι χαλάρωσης, ενυδάτωσης και μυστηρίου. 


Για μας λοιπόν που η καρδιά μας χτυπάει πιο γρήγορα αυτές τις μέρες, τα The Body Shop, έκλεισαν τα πέταλα της ευχαρίστης σε 7 μικρές πολυτελείς συσκευασίες και η νέα l.e. σειρά Smoky Poppy είναι γεγονός!!!!

Και επειδή εννοείται πως θέλω να πάρω και γω μέρος σε αυτό το μαγικό ταξίδι της αναζήτησης αυτού του μαυροκόκκινου θησαυρού θα σου δείξω τα 4 δικά μου προϊόντα!


  •  Smoky Poppy  ~ Poppy Seed Scrub* (200ml , 15,5 euro)




Θα ξεκινήσω λέγοντάς σου ότι προκειται για ένα από τα ωραιότερα scrub που έχω δοκιμάσει ποτέ. Αν το χρησιμοποιήσεις σε στεγνή επιδερμίδα σου προσφέρει μια πολύ βαθιά απολέπιση αφαιρώντας κάθε τι ανεπιθυμήτο. Αν το χρησιμοποιήσεις σε βρεγμένη επιδερμίδα είναι το απόλυτο everyday scrub! Αυτό όμως που το κάνει μοναδικό είναι ότι αφήνει το δέρμα εξαιρετικά ενυδατωμένο μετά τη χρήση. Το νιώθεις, το καταλαβαίνεις γιατί σου αφήνει μία ελαφρως λιπαρή αίσθηση που το δέρμα έχει προλάβει να απορροφήσει πριν καλά καλά βγεις από το μπάνιο. 

  •  Smoky Poppy ~ Bath Bombs* (6x50gr, 19 euro)




Είναι η πρώτη φορά που εγώ βλέπω Bath Bombs από τα The Body Shop και πραγματικά ενθουσιαστηκα! Ήταν νομίζω αυτό το κάτι που μου έλειπε! Δεν θα μπορούσα λοιπόν να αντισταθώ και να μην χαρίσω στον εαυτό μου ένα χαλαρωτικό μπάνιο! Εμπειρία ανεκτίμητη!!!! Πρέπει να σου πω εδώ ότι έρχονται από μόνα τους χωρισμένα στα 2 για να μην ταλαιπωρήσαι προσπαθώντας να τα κόψεις εσύ!

  • Smoky Poppy ~ Body Butter* (200ml,  15 euro)



Δεν θα σου πω τίποτα γι'αυτό. Πρόκειται για ένα ακόμα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ body butter. Ξέρεις άλλωστε ότι αποτελούν μεγάλη μου αδυναμία. Δεν γινόταν να μην προστεθεί στη συλλογή μου! Είναι πλούσιο, ενυδατικό και το κυριότερο αποτελεσματικό. Κάνει την επιδερμίδα βελούδινη (όπως όλα τους τα body butter) και το άρωμα να διαρκεί ακόμα περισσότερο!!!!!!!!!

  • Smoky Poppy ~ Eau de Toilette* (30ml, 12 euro)

Τα πάντα κρύβονται στο αισθησιακό άρωμα της παπαρούνας! Ένα σαγηνευτικό μίγμα από πλούσια μπαχαρικά, άνθη και νότες από ξύλα συνδιάζονται μοναδικά με το υπέροχο άρωμα της παπαρούνας. H γοητεία και η αποπλάνιση στα χέρια μας! Δηλώνω ερωτευμένη!!!!!



Η σειρά ασφαλώς δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και ένα υπέροχο λάδι μασάζ (150ml, 14 euro) αλλά και το αντίστοιχο shower gel (250ml, 7 euro) και body lotion (250ml, 12 euro) που την συμπληρώνουν.


Πριν σε αφήσω θέλω να σου θυμίσω να κάνεις αυτό το Σάββατο το ωραιότερο του μήνα! Τώρα ξέρεις τον τρόπο!!!!! 

Let's Smoky Poppy on Valentine's Day!

tip: και επειδή σίγουρα αποφάσισες οτι αυτό είναι το δώρο που θες να σου πάρει και δεν ξέρεις πως να του το πεις απλά στείλε του το link ή πες μου να το κάνω εγώ για σένα!!!! Θα του προτείνω μία από τις Deluxe συσκευασίες!!!! =)


14 σχόλια:

  1. τα body shop ειναι τα πρωτα προιοντα περιποιησης σωματος που χρησιμοποιησα ποτε μου! ειμαι εθισμενη στα body butters του και αγαπω πολυ τα scrubs (σοκολατας αλλα δεν τα βγαζουν πια). θα δοκιμασω και απο αυτη την σειρα, γιατι απλα πρεπει!!! ελπιζω το αρωμα παπαρουνας να μην ειναι πολυ εντονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ καταλαβαινω απολυτα αυτο το "απλα πρεπει" !! και γω ετσι νιωθω οταν βλεπω μια καινουργια τους σειρα!!!! το αρωμα της παπαρουνας δεν ειναι βαρυ. ειναι τοσο οσο χρειαζεται ώστε να μην γινεται ενοχλητικο. θα σου αρεσει πολυ =)

      Διαγραφή
  2. Φαίνεται πολύ όμορφη σειρά,και αφού και εσένα σου άρεσαν αυτά που αγόρασες,λέω και εγώ να δοκιμάσω κάτι απο αυτά.Μάλλον το boddy butter θα προτιμούσα και το scrub.
    Φιλάκια
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δέσποινά μου, αν και τα προϊόντα ειναι pr samples ειναι πραγματικά υπέροχα και είμαι σίγουρη ότι, ότι και να διαλέξεις θα το ευχαριστηθείς πολύ! Εγώ είμαι εθισμένη στα body butter τους. Αν με παρακολουθείς στο ιντσταγραμ θα το έχεις ήδη καταλάβει =) όσο για το scrub είναι πραγματικά απίθανο! απο τα καλυτερα που έχω δοκιμάσει ever! Θα περιμένω να μου πεις τις εντυπώσεις σου! =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους μια κοπέλα που αναφέρει και τιμές όταν γράφει!!! Έχω κουραστεί να μαντεύω τιμές :Ρ χαα! Το scrub φαίνεται πραγματικά ΥΠΕΡΟΧΟ! τέτοια scrub λατρεύω! σούπερ απολέπιση. Και ειδικά σε στεγνό δέρμα θα έχεις το μέγιστο αποτέλεσμα. Δεν είναι σταθερή σειρά ε;;; Θα καταργηθεί σε λίγες μέρες να φανταστώ :/ Και αυτές οι μπάλες- άλατα του μπάνιου. αχχχχχχ!!!!! αχχχχ σου λέω :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα χαίρομαι που σου αρεσε τοσο το ποστ! οχι δυστυχως η smoky poppy δεν ειναι σταθερη σειρά αλλά μην χασεις τα αλλατα και το scrub! ειμαι σίγουρη ότι θα τα ερωτευτείς!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Είχες-δεν είχες, μας ξεσήκωσες!!!
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχεχεχε αλήθεια σου λέω μου αρεσει πολύ να σας ξεσηκώνω! νιώθω ότι χαιρόμαστε παρέα για κάθε τι ωραίο!!!!!

      Διαγραφή
  6. Έχω ήδη πάρει το eau de toilette! Για τη μητέρα μου βέβαια αλλά νομίζω πως θα το κλέψω αρκετές φορές! Το scrub φαίνεται τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα είμαι σίγουρη ότι και η δική μου μαμα θα δανείζεται το δικό μου! όσο για το scrub είναι το κάτι άλλο! κάτι μοναδικό!

      Διαγραφή
  7. πέφτουν και μακριά τα body shop, το κέντρο γενικότερα, όμως όταν μου δοθεί η ευκαιρία, θα μπω έστω να τα μυρίσω!!! είμαι πολύ περίεργη μετά την άψογη παρουσίαση!!! :) φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ τόσο πολυ για τα καλά σου λόγια! να σαι καλα!!! είμαι σίγουρη ότι αν το μυρίσεις θα ενθουσιαστείς!!!! θα περιμένω τις εντυπώσεις σου!

      Διαγραφή
  8. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς μπορεί να μυρίζει η σειρά, αλλά σκέφτομαι τα καλύτερα. Με την πρώτη ευκαιρία θα περάσω απ'τα TBS να τα δοκιμάσω. Πολύ καλό review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! να σαι καλα!!!! μυριζεις ΘΕΙΚΑ! δηλώνω εθισμένη!!!!!!

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook