Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Η μαυρη εκπληξη.... ~ Erre Due

Χωρίς καλά καλά να προλάβω να το καταλάβω τα ερωτεύτηκα! Πρόκειται για τρία μικρά, μαύρα, πλαστικά μπουκαλάκια και μου έχουν κλέψει την καρδιά!


Η αλήθεια είναι ότι σπάνια ενθουσιάζομαι με όλα τα προϊόντα που ανήκουν στην ίδια σειρά ενός brand. 

Ένα primer, μια DD Cream και μία βάση για τις σκιές και το κραγιόν μας αποτελούν την τέλεια βάση ενός σωστού μακιγιαζ! Γι' αυτό η Erre Due στόχευσε σωστά και βρήκε την μαγική συνταγή για να μας καταπλήξει!!!!



  • Erre Due ~ Lumitouch Primer*






Πρόκειται για μία βάση που χρησιμοποιείται πριν το foundation με σκοπό να δώσει φωτεινότητα στο πρόσωπο και μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ μας ενώ είναι εμπλουτισμένη με μικροσφαιρίδια λάμψης για ένα εξαιρετικά διακριτικό αποτέλεσμα.

Έρχεται σε ένα πλαστικό φινετσάτο μαύρο σωληνάριο. Αυτό που με εντυπωσίασε (λόγω της λεπτόρευστης υφής της) είναι ότι η τρύπα από την οποία βγαίνει το προϊόν είναι ιδανική ώστε να μην σπαταλήσουμε περισσότερο από αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε. 

Την χρησιμοποιώ καθημερινά τους τελευταίους μήνες. Παρατήρησα λοιπόν ότι έχει πολύ εύκολη εφαρμογή και απορροφάται τελείως σε λιγότερο από ένα λεπτό! Αφήνει το δέρμα έτοιμο να υποδεχτεί το foundation χωρίς όμως να είναι ένα προϊόν βαρύ που να το ενοχλεί. 

Έχει ελαφρύ και καθόλου ενοχλητικό άρωμα που όμως δεν το αντιλαμβάνομαι όταν φοράω τη βάση στο πρόσωπό μου αλλά μόνο όταν επί τούτου τη μυρίζω.

Μου αρέσει επίσης να τη φοράω και μόνη της. Όταν δεν προλαβαίνω ή δεν έχω όρεξη να βαφτώ την απλώνω και αμέσως μου δίνει αρκετό φως και λάμψη!

Ποσότητα 30ml, 6 μήνες ζωής.

  • Erre Due ~ DD Cream*






Η νέα επανάσταση στο χώρο του μακιγιάζ και της ομορφιάς ακούει στο όνομα  DD Cream. Πρόκειται για Dynamic Do-All κρέμες. Οι BB πρόσθεταν primer, αντιοξειδωτική προστασία και SPF στις μέχρι τώρα ενυδατικές με χρώμα, και οι CC πρόσθεταν σε όλα τα παραπάνω καλύτερη διόρθωση/προσαρμογή χρώματος.  Οι DD λοιπόν βάζουν ένα ακόμα λιθαράκη προσθέτοντας ευεργετικά συστατικά που θα βοηθήσουν στην αντιγήρανση αλλά και την μείωση των λεπτών γραμμων του δέρματος.

Κάπως έτσι λοιπόν και επειδή μπήκαμε σιγά σιγά στα 30 (μη βγει παραέξω αυτό... ας μείνει μεταξύ μας... ) και πρέπει να αρχίσουμε να προλαβαίνουμε τα προβλήματα πριν καλά καλά δημιουργηθούν στράφηκα και γω στην DD Cream της Erre Due! 

Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα ελαφρύ foundation με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της κρέμας και SPF20 για μια αψεγάδιαστη και λαμπερή επιδερμίδα. Περιέχει ενεργά συστατικά που διεγείρουν το κολλαγόνο αλλά και εκχυλίσματα βατόμουρου και μοβ ορχιδέας, που ενισχύουν την κυτταρική ανάπλαση, αποκαθιστούν το DNA και βοηθούν στην μείωση των ρυτίδων.

Έρχεται και αυτό σε μία μαύρη πλαστική και πολυτελή συσκευασία που την κάνει ιδανική ακόμα και για ταξίδια ενώ θέλει και πολύ καλό κούνημα πριν τη χρήση!

Προσωπικά θεωρώ ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν! Πέραν των ευεργετικών συστατικών που θρέφουν και αναζωογονουν την επιδερμίδα, μου δίνει μέτρια κάλυψη χωρίς να φαίνεται βαρύ ή ξένο στο πρόσωπό μου. Συνήθως το σετάρω στο τέλος με πούδρα και το αποτέλεσμα διαρκεί ώρες!


Βγαίνει σε 3 αποχρώσεις.
Ποσότητα 30ml, Paraben free, 12 μήνες ζωής.  

  • Erre Due ~ EyeShadow Base*




Είναι ίσως το προϊόν που με εντυπωσίασε περίσσοτερο απ' όλα. Όντας ένας άνθρωπος που έχει μεγάλη ανάγκη τα primer των ματιών και έχωντας δοκιμάσει ότι κυκλοφορεί στην αγορά, ήμουν έτοιμη να είμαι πολύ σκληρή μαζί του. 

Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μία πλούσια, κρεμώδη βάση ματιών η οποία με την εφαρμογή μετατρέπεται σε λεπτό και ομοιόμορφο στρώμα που εγγυάται απίστευτη διάρκεια στο μαγιάζ (16 ώρες).  Ενώ περιέχει μικροσφαιρίδια πέρλας που δίνουν όχι μόνο φωτεινό τελείωμα αλλά και έντονη απόδοση χρώματος.

Έρχεται και αυτό σε ένα μαύρο πλαστικό σωληνάριο. Αυτό που με ενθουσίασε είναι το μυτερό στόμιο. Έτσι ακόμα και αν το ξεχάσω καταλάθος ανοιχτό, ο αέρας που θα περάσει είναι λίγος και δεν θα προλάβει να στεγνώσει όλο το προϊόν όπως την έχω επανειλημμένα πάθει με προϊόντα που είναι σε βαζάκι. 

Εγώ το αγαπώ!!! Είναι τόσο απλό και δεν υπάρχει ίχνος υπερβολής. Απλώνεται εύκολα και χαρίζει λείο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα δίνοντάς μου έντονο και φωτεινό βλέμμα ενώ ταυτόχρονα κάνει τις σκιές μου να διαρκούν με τις ώρες!!!

Το φοράω ακόμα και μόνο του όταν βιάζομαι ενώ ιδανικό για τον αποχρωματισμό των χειλιών! Δοκιμάστε τον πριν φορέσετε το έντονο κραγιον σας και θα με θυμηθείτε!!!!!

Ο συνδιασμός τέλος τιμής και ποσότητας το κάνει άκρως γοητευτικό! Έχω ήδη αγοράσει backup!!!!!!!

Ποσόστητα 8ml, Paraben free, 8 μήνες ζωής.


Δεν θα σου πω άλλα. Δε θέλω να σε κουράσω. Επειδή όμως είμαι σίγουρη ότι ήρθαν για να μείνουν, αργά ή γρήγορα θα περιμένω τις δικές σου εντυπώσεις!!!!!!!!



17 σχόλια:

  1. Να τον χαρείς τον νέο σου έρωτα, κορίτσι μου!
    Όταν τα δοκιμάσω, θα σου πω αν θα... κονταροχτυπηθούμε ή όχι!!!
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα, θα περιμένω.... είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστεις!!!!!!! =)

      Διαγραφή
  2. they seem like great beauty products, especially the foundation.
    I do love your manicure !

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εμένα μ' αρέσει να δοκιμάζω σειρές προϊόντων, μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη ρε παιδί μου! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ απόλυτα! και με ενθουσιάζει ακομα περισσότερο που όλα μου αρέσουν !!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ ενδιαφέροντα όλα όσα είπες!!! <3 Έχω ήδη δοκιμάσει τη DD απλά δεν την αγόρασα ακόμη γιατί δεν μου ταίριαξαν οι αποχρώσεις! Την έχω όμως κατά νου για το καλοκαιράκι...!! Όσο για τα υπόλοιπα με εντυπωσίασαν και θέλω οπωσδήποτε να τα δοκιμάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ τι κριμα... είμαι σίγουρη ότι θα την ευχαριστιόσουν πολύ. Ποιος ξέρει. Ισως το καλοκαίρι να σου ταιριάζουν καλύτερα οι αποχρώσεις =) Οσο για τα υπολοιπα θα περιμένω εντυπώσεις όταν τα δοκιμάσεις =)

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ! να σαι καλά! χαίρομαι που σου άρεσε!

      Διαγραφή
  6. εχει αποχρωσεις; γιατι η dd cream μου φανηκε πολυ πορτοκαλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει τρεις αποχρώσεις =) τωρα που το λες στη φωτογραφία βγήκε πιο πορτοκαλί απ'ότι είναι στην πραγματικότητα. Καλύτερα να τις δεις απο κοντά για να έχεις καλύτερη άποψη =)

      Διαγραφή
  7. Μεγάλη διαφορα στο τελικό αποτέλεσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διαφορα είναι όντως εντυπωσιακή! είμαι ενθουσιασμένη!

      Διαγραφή
  8. Θελω να παρω το primer. Θα παω σε ενα γαμο κ θελω να κανω ενα λαμπερο μακιγιαζ π θα διαρκεσει. Μου το προτεινεις???την υγρη σκια νιυμερο 102 την εχεις δοκιμάσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόκειται για ενα πραγματικά υπέροχο προϊόν που ειμαι σίγουρη οτι θα ευχαριστηθείς. Δίνει μια γλυκιά λάμψη στο πρόσωπο και το αποτέλεσμα ειναι πολυ φυσικό. Τώρα επειδη οι γάμοι διαρκούν πολλές ώρες και όλοι μας χορεύουμε Κ ζεσταινόμαστε Κ ιδρώνουμε πολυ για να διαρκέσει το μακιγιάζ σου θα σου πρότεινα να το συνδυάσεις με ενα setting spray ;)

      Διαγραφή
    2. Οσο για την σκιά την εχω δοκιμασει (αν λέμε βέβαια την ίδια γιατι μου είπες υγρή Κ με μπέρδεψες λιγο. Εγώ εννοώ αυτή που ειναι σαν μολύβι ). Πραγματικά υπέροχο χρωμα Κ υπεροχη απόδοση. Ομως πρεπει να χρησιμοποιηθεί με primer και να σεταριστει με σκιά απο πάνω για να διαρκέσει πολλές πολλές ώρες.

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook