Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Της ενυδάτωσης συνέχεια... Ultimune ~ Shiseido!

Χτες μοιράστηκα μαζί σου την ανάγκη μου για αλλαγή, για ανανέωση. Σου είπα ότι είναι ώρα για να πάρω μια βαθιά ανάσα και να ξεκινήσω από την αρχή.

Επειδή όμως με είχα παραμελήσει αρκετά δεν μου έφτανε απλά να με περιποιηθώ. Ήθελα να ξυπνήσω κάθε κύτταρό μου. Παρέα λοιπόν με το Revitalizing Oil από την Darphin για το οποίο σου μίλησα χτες, άρχισα να χρησιμοποιώ ένα νέο, καινοτόμο προϊόν. Η φιλοσοφία του ταυτιζεται πλήρως με την δική μου. Αυτός ήταν εξαρχής και ο λόγος που αποφάσισα να το εμπιστευτώ.

Κάποιοι λοιπόν λένε πως "η ομορφιά βρίσκεται μέσα" μας και γω δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτή την άποψη.

Γι'αυτό μου ήταν απαραίτητο να βρω και να εμπιστευτώ μια εταιρεία με κύρος, με τεχνογνωσία αλλά και εμπειρία. Μια εταιρεία που θα αναλάμβανε να ξυπνήσει την επιδερμίδα μου από το λήθαργο και θα την άφηνε να προσπαθήσει να ανακτήσει το χαμμένο έδαφος.



Η Shiseido ήταν και αυτή σύμμαχός μου στο ταξίδι. Το Ultimune, το νέο τους καινοτόμο προϊόν υποσχέθηκε να κάνει τις επιθυμίες μου πραγματικότητα!



Το Ultimune* είναι ένα pre-surem και έρχεται σε μία σικάτη γυάλινη συσκευασία των 30ml ενώ το άσπρο-ροζ χρώμα του το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό.


Για να είμαι ειλικρινείς αυτή ήταν η πρώτη φορά που δοκίμαζα ένα τέτοιο προϊόν.

Στόχος αυτού του προϊόντος είναι να ενεργοποιήσει τις βαθύτερες στοιβάδες των κυτάρρων μας προκειμένουν το δέρμα μας να μπορεί να αναπλαστεί και να θεραπευτεί από μόνο του. Έτσι το δέρμα θα αποκτίσει σιγά σιγά την δύναμη που χρειάζεται προκειμένου να αντεπεξέλθει σε κάθε δυσκολία.



Και ενώ κάτι τέτοιο μπορεί να φαίνεται απλό ή ψεύτικο, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ούτε το ένα αλλά ούτε και το άλλο... Γι' αυτό και δεν θα πρέπει να παρεξηγήσει κανείς την χρήση του. Στόχος του δεν είναι να πάρει την θέση του  serum ή της ενυδατικής μας αλλά να βοηθήσει τα κύτταρά μας να κάνουν την δουλειά για την οποία από την αρχή προορίζονταν.

Εγώ το χρησιμοποιώ μετά το Revitalizing Oil της Darphin και πριν το αγαπημένο μου serum για το οποίο θα σου μιλήσω άλλη φορά. Σε αυτό βέβαια το σήμειο πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σου. Η ιδέα και μόνο των τόσων βημάτων κατά την βραδινή μου περιποίηση, μου φαινόταν  τις πρώτες μέρες εξοντωτική. Από εκεί που δεν έκανα τίποτα για μένα, τώρα έβαζα το λάδι, το pre-serum, το serum αλλά και την ενυδατική και την κρέμα ματιών μου. Και όλα αυτά αφού ειχα καθαρίσει το δέρμα μου με μεγάλη επιμέλεια.


Σιγά σιγά βέβαια συνήθισα και η όλη διαδικασία δε μου παίρνει παρά ελάχιστα λεπτά τα οποία άλλωστε χρωστάω στον εαυτό μου. Σε αυτό βοηθάει και η  λεπτόρευστη gel σύσταση του pre-serum  που απορροφάται από το δέρμα μου εξαιρετικά γρήγορα χωρίς να αφήνει ενοχλητικά κατάλοιπα.

Το σημαντικό όμως είναι όλα αυτά μαζί δούλεψαν και είδα τρομερή βελτίωση στην επιδερμίδα μου! Έφυγαν οι κοκκινίλες μου, μειώθηκαν τα στίγματα και το δέρμα μου άρχισε σιγά σιγά να αποκτά και πάλι την χαμένη του λάμψη και γω το χαμόγελό μου!!!

Και επειδή θέλω να ξέρω πάντα την άποψη σου, θέλω πριν σε αφήσω να σε ρωτήσω αν το έχεις δοκιμάσει. Αν ναι πως σου φάνηκε, και αν πάλι όχι πιο είναι το προϊόν που θα ήθελες πιο πολύ να δοκιμάσεις από την Shiseido!

tip: Μπορείς να μάθεις τα πάντα για την ιστορία και τα προϊόντα της εταιρείας εντελώς δωρεάν κλείνοντας ένα ραντεβού στο Shiseido Experience Center (Ερμου και Βουλής 17, ώρες λειτουργίας 12.00 με 20.00) Καλά να περάσεις!!!!




                 




10 σχόλια:

  1. Λίγα λεπτά που άλλωστε τα χρωστάμε στον εαυτό μας! Μου άρεσε πολύ αυτό και συμφωνώ απόλυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα έτσι ακριβώς είναι και μπορεί καμμια φορά να το ξεχνάμε αλλα όντως το χρωστάμε στον εαυτό μας να κάνουμε πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε καλά!

      Διαγραφή
  2. πολύ ωραίο και αυτό το review! (Έχω πάθει εθισμό με το blog σου)
    Η αλήθεια είναι πως είναι ένα από τα προϊόντα στη wishlist μου καθώς έχω ακούσει τα καλύτερα!
    Το μόνο πoυ έχω χρησιμοποιήσει από τη shiseido είναι μια πούδρα κ έχω μείνει άκρως ικανοποιημένη!
    Τι τιμή έχει το συγκεκριμένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Με έκαναν πολύ χαρούμενη!
      Την πούδρα δεν την έχω δοκιμάσει αλλά έχω διαβάσει πολλύ καλά review!
      Το συγκεκριμένο είναι λίγο ακριβό αλλά αξίζει τα λεφτά του. Σε online καταστήματα το βρήκα από 75 μέχρι 88 ευρώ.

      Διαγραφή
  3. Πρέπει να είναι αρκετά καλό προϊόν :)
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι καταπληκτικό, αλλά θεωρώ πως αξίζει σίγουρα τα λεφτά του για αυτό που κάνει! Εγώ το έχω στα 50ml και με έχει ξετρελάνει :)
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γω το εχω ερωτευτει! η υφή του και η δράση του με έχει κανει φανατικη!!!!! =)

      Διαγραφή
  5. Ενισχύει με άλλα λόγια την δουλειά του serum? Η μπαίνει κ από μόνο του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου στόχος του είναι να "ξυπνήσει" τα κύτταρά μας για να μπορεί το δέρμα να αποκτίσει σιγά σιγά την λάμψη και την ελαστικότητα που χάνει με τον καιρό. Συγχρόνος βοηθάει και προετοιμάζει το δέρμα για να δεχτεί το serum και την ενυδατική καθώς και όλα τα ευεργετικά συστατικά που διαθετουν. δεν ειναι λοιπόν για να χρησιμοποιηθεί από μόνο του. =)

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook