Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Όταν το πρώτο post της χρονιάς φέρνει ευτυχία.....!!!!!!





Η σημερινή ας ειναι η πρώτη λευκή σελίδα ενός βιβλίου που περιέχει 365 ολόλευκες σελίδες! Ξεκινά να την γράφεις σήμερα κιόλας και φρόντισε να γεμίσει με τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σου!!!!

Να έχετε όλοι μια υπέροχη χρόνια γεμάτη υγεία, χαρά, ευτυχία, αγάπη και πολλά πολλά χαμόγελα!!!!!!!


Και επειδή δεν υπάρχει ωραιότερος τρόπος από το να μοιράζεις χαμόγελα και δώρα τις πρώτες μέρες του χρόνου, τι θα λέγατε να ανακοινωθούν τα ονόματα των δύο τυχερών νικητών του διαγωνισμού μας;;;


Πριν όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω άλλη μία φορά εσάς για την συμμετοχή σας στο διαγωνισμό αλλά και την αγάπη και την στήριξη που δίχνετε όλο αυτό τον καιρό στο blog μου αλλά και την εταιρεία Papoutsanis Olivia που προσέφερε απλόχερα το δώρο στις σημερινές νικήτριες!!!




Οι νικήτριες λοιπόν που κερδίζουν την νέα σειρά της Papoutsanis Olivia, την Olivia Fusion που περιλαμβάνει:

1 αφρόλουτρο και 1 body lotion με άρωμα Ρόδι
1 αφρόλουτρο και 1 body lotion με άρωμα Κουμκουατ
1 αφρόλουτρο και 1 body lotion με άρωμα Σύκο

Είναι οι:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

Να είστε πάντα έτσι τυχερές και πολύ ευτυχισμένες! Γεμάτες χαμόγελα και αγάπη στη ζωή σας!!! Η καινούργια χρονιά να σας φέρνει μόνο τύχη και καλές ειδήσεις!!!!!


Οι τυχερές νικήτριες θα ενημερωθούν άμεσα και μέσω mail αλλά και μέσω προσωπικού μηνύματος στο facebook (οπότε δεν υπάρχει περίπτωση συνωνυμίας).

Πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μου μέχρι τις 10/1/2015, για να μου στείλουν την διεύθυνσή τους, για να την δώσω στην εταιρεία προκειμένου να τους αποσταλλεί το δώρο τους. Σε αντίθετη περίπτωση θα κληρωθεί καινούργια νικήτρια στη θέση όποιας κοπέλας δεν απαντήσει στο προαναφερθέν χρονικό περιθώριο. Το δώρο θα σταλεί από την εταιρεια και δεν ευθύνομαι σε περίπτωση καταστροφής ή απώλειάς του κατά την αποστολή.

Αν δεν κερδίσατε μην στεναχωριέστε... Αύριο έρχονται καινούργιες εκπλήξεις για να γιορτάσουμε ττη νέα χρονιά με ακόμα περισσότερα χαμόγελα!!!!

tip: Ψάξε με παντού... Εδώ στο blog, στο facebook, στο instagram αλλά και στο twitter για να πάρεις μέρος όχι σε έναν αλλά σε 4 διαφορετικούς διαγωνισμούς!!!!!!


"Don't be a cheater and unsubscribe now that the giveaway is closed... "



2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στα κορίτσια! Πάντα τυχερές!
    Ευτυχισμένο το νέο έτος, κούκλα μου!
    Υγεία, γέλιο, έμπνευση και πάάάρα πολλή αγάπη!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά κορίτσι και συγχαρητήρια στις νικήτριες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook