Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Η ωρα του νικητη!

Οι Παρασκευές έχουν πάντα μία ιδιαίτερη γλύκα! Γι'αυτό και γω διάλεξα την σημερινή μέρα για να δώσω ακόμα μεγαλύτερη χαρά σε μία φίλη του blog μας!


Πριν όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω άλλη μία φορά εσάς για την συμμετοχή σας στο διαγωνισμό αλλά και την αγάπη και την στήριξη που δίχνετε όλο αυτό τον καιρό στο blog μου. Σημαίνει πολλά για μένα!!!!

Ήρθε όμως η ώρα να δούμε ποια κοπέλα θα κερδίσει την παλέτα των  Sephora!




Η τυχερή είναι η :


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!


Να είσαι πάντα έτσι τυχερή και πολύ ευτυχισμένη! Γεμάτη χαμόγελα και αγάπη στη ζωή σου!!! Η καινούργια χρονιά να σου φέρνει μόνο τύχη και καλές ειδήσεις!!!!!

Η τυχερή νικήτριες θα ενημερωθεί άμεσα και μέσω mail αλλά και μέσω προσωπικού μηνύματος στο facebook (οπότε δεν υπάρχει περίπτωση συνωνυμίας).

Πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μου μέχρι τις 30/1/2015, για να μου στείλει την διεύθυνσή της, για να της στείλλω το δώρο της. Σε αντίθετη περίπτωση θα κληρωθεί καινούργια νικήτρια στη θέση της, αν δεν απαντήσει στο προαναφερθέν χρονικό περιθώριο. Το δώρο θα σταλεί με απλό ταχυδρομείο και δεν ευθύνομαι σε περίπτωση καταστροφής ή απώλειάς του κατά την αποστολή.

Αν δεν κερδίσατε μην στεναχωριέστε... 'Ερχονται καινούργιες εκπλήξεις γιατί τα χαμόγελα πρέπει να γίνουν περισσότερα!!!!

"Don't be a cheater and unsubscribe now that the giveaway is closed... "





                 


3 σχόλια:

  1. ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στο κορίτσι! Πάντα τυχερή!
    Φιλάκια, κούκλα μου!
    Καλό Σαββατοκύριακο!
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. aaa egw auton ton diagwnismo den ton eixa dei :-( Next time

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook