Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Το πρώτο beauty δώρο του χρόνου...

Το ανοίγεις όλο ανυπομονησία και γεμάτη χαρά. 

Είναι το πρώτο beauty δώρο του 2015. Αυτό που σε κάνει να νιώθεις και πάλι παιδί! Είναι η έκπληξη που δεν περίμενες να σε βρεί τις πρώτες ώρες του χρόνου και έχει μόνο το όνομά σου επάνω.

Είναι από κάποιον με τον οποίο σε συνδέει μία μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού. 


Μία μπάρα σαπούνι με άρωμα λεβάντα, ένα shower gel αλλά και ένα σαμπουάν από την αγαπημένη σειρά Olivia του Παπουτσάνη είναι αρκετά για να σε κάνουν να νιώσεις χαρά και ενθουσιασμό!

Τα μπουκάλια πήραν την θέση τους στο μπάνιο και γω, για λίγες μόνο μέρες, θα βάλω στην άκρη, τα αφρόλουτρα της σειράς Olivia Fusion που με τα αρώματά τους έδωσαν με ταξίδεψαν αυτές τις γιορτές!!!

Ώρα λοιπόν για λίγη χαλάρωση παρέα με τα ευεργετικά συστατικά που κρύβουν μέσα τους τα εκχυλίσματα ελιάς! Ποιος άλλωστε θα πει όχι στη μεταξένια αίσθηση αναζωογόνησης και ενυδάτωσης που προσφέρεται απλόχερα;;;


8 σχόλια:

  1. Λατρεύω τα δώρα όπως όλοι εξάλλου! Ιδικά αυτά που σου προσφέρουν ενυδάτωση και χαλάρωση είναι φοβερά. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα προϊόντα της Olivia αλλά τα αφρόλουτρα πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αααχ μεσα στο μυαλό μου είσαι! τα δώρα πάντα φτιάχνουν την διάθεση και ειδικά τα beauty δώρα!!!!!! Όσο για τα αφρόλουτρα τους να τα δοκιμάσεις. ειμαι σιγουρη οτι θα τα λατρέψεις!!!!

      Διαγραφή
  2. καλησπερα καλη χρονια φανταστικα δωρα ευχαριστουμε <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεόφιλε καλησπέρα και Χρόνια πολλά! Να έχεις μία υπέροχη χρονια! Σε ευχαριστώ πολύ για την βόλτα που έκανες στο blog μου. Το συγκεκριμένο άρθρο δεν αναφέρεται σε διαγωνισμό αλλά σε ένα δώρο που έλαβα από την εταιρεία Παπουτσάνη και ηταν το πρώτο που έλαβα φετος. Υπάρχουν άλλοι διαγωνισμοί τόσο στο blog όσο και στο facebook που θα μπορούσες να πάρεις μέρος. Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  3. πολύ όμορφα, να τα χαρείς!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook