Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Των hair gadget συνεχεια.... !!!

Κάποιοι λένε ότι τα Χριστούγεννα είναι μία γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά, τα παραμύθια και τα δώρα!

Τι γίνεται όμως με μας που μεγαλώσαμε;;; Τέρμα τα δώρα;;; Τέρμα τα παραμύθια;;; Τέρμα τα Χριστούγεννα;;;

Για να είμαι ειλικρινείς δεν θα μπορούσα ποτέ να δεχτώ κάτι τέτοιο. Αγαπώ τα Χριστούγεννα και πιστεύω με όση δύναμη έχω ότι όλα αυτά είναι ακόμα για μας! Ίσως στην πορεία να έχουν γίνει κάποιες μικρές αλλαγές αλλά ναι είναι σίγουρα και για μας! Μέσα από τα Χριστούγεννα ζούμε ξανά τις δικές μας μοναδικές στιγμές χαράς παρέα με τους ανθρώπους που αγαπάμε όσο τίποτα και που μας αγαπάνε γιατί είμαστε τα πάντα γι'αυτούς.

Σήμερα όμως θέλω να κάνουμε παρέα μία βόλτα στις αναμνήσεις μας! Σε εκείνα τα παλιά Χριστούγεννα τότε που ήμασταν ακόμα παιδιά... 

Κάτσε κοντά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, κλείσε όλα τα υπόλοιπα φώτα του σπιτιού και με μια ζεστή σοκολάτα στο χέρι προσπάθησε να θυμιθείς....

Θυμίσου τις ταινίες του Disney που σου άρεσε να χαζεύεις. Το παραμύθι δεν είχε τέλος. Δική μου αγαπημένη ήταν η ταινία Alladin. Λάτρευα να βλέπω την Γιασμίν να χτενίζει τα μαλλιά της και να τραγουδάει για την αγάπη. Μετά καθόμουν με αναμένα τα φωτάκια του δέντρου, εκλεινα τα μάτια και ονειρευόμουν πως ήμουν η πριγκίπισσα στο δικό μου παραμύθι. Είχα και μία αγαπημένη βούρτσα και την χρηιμοποιούσα όπως η Γιασμήν, για να κάνω το όνειρό μου όλο και  πιο αληθινό.


Τα χρόνια πέρασαν, τα πράγματα άλλαξαν αλλά η αδυναμία που έδειχνα από τότε στα μαλλιά μου δεν άλλαξε. Ψάχνω πάντα γι' αυτά ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Εμπλουτίστηκε όμως με την καινούργια μου αδυναμία. Τα hair gadget! Είναι βλέπετε ο δικό μου τρόπος να πετυχαίνω το αποτέλεσμα του κομμωτηρίου στο σπίτι. 

Και η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει πολλά.... 



Τελευταίο διαμάντι της συλλογής μου είναι το BHS2 100 rotating styler ή αλλιώς η Bellissima Revolution Brush!
Προκειται για καινούργια και πολύ ιδιαίτερη βούρτσα! Γιατί για μας τις γυναίκες δεν είναι απλό πράγμα η ανεύρεση μιας καλής βούρτσας! Σε γενικές γραμμές και για μία πολύ γρήγορη και εύκολη περιγραφή θα σου πω απλά ότι εκτός από την θερμότητα που βγάζει έχει την ικανότητα και να περιστρέφεται!!!

Όμως ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η αγαπημένη σειρά Revolution της Bellissima Imetec εμπλουτίστικε φέτος τα Χριστούγεννα με δύο νέα προϊόντα! 

  • Το τρίτο όμως όπως σου είπα και πιο πάνω αποτελεί το τελευταίο διαμάντι της συλλογής των hair gadget μου και δεν θα μπορούσα παρά να το μοιραστώ μαζί σου μιας και είναι ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δώρο που μπορείς είτε να κάνεις εσύ στον εαυτό σου είτε να το ζητήσεις από τον αγαπημένο σου Άγιο Βασίλη!
    (Προτεινόμενη μέθοδος; Η δεύτερη...)

Η Bellissima Revolution Brush είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Την βάζεις στην πρίζα, σέρνεις τον διακόπτη στο on και παρατηρείς ότι αρχίζει να αναβοσβήνει ένα μπλε led λαμπάκι. Όταν αυτό σταματήσει η βούρτσα μας είναι έτοιμη για χρήση. 




Λίγο πιο πάνω υπάρχουν δύο κουμπιά για την δεξιόστροφη αλλά και την αριστερόστροφη φορά της βούρτσας. Μπορείς να αλλάζεις την κίνηση ανάλογα με τον αν είσαι δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας αλλά και με το ποιά πλευρά του κεφαλιού σου θέλεις να χτενίσεις. Εγώ λατρεύω σε κάθε τούφα μαλλιών να χρησιμοποιώ και τις δύο περιστροφικές κινήσεις γιατί παίρνω το πιο υπέροχο και αεράτο αποτέλεσμα ever!!!!

Έχει ψυχρή άκρη για προστασία από τα εγκαύματα αλλά και μία ειδική υποδοχή στη βάση για να μην μαζεύει και σπάει τις τρίχες κατά την χρήση της.


Οι χτένες από σιλικόνη που περιέχει προσφέρουν όχι μόνο ευκολότερο χτένισμα αλλά ταυτόχρονα και λάμψη στα μαλλιά. 
Αυτός όμως είναι και ένας από τους λόγους που δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε μπλεγμένα ή βρεγμένα μαλλιά καθώς μπορεί να σπάσουν. 


Ο θερμενόμενος τέλος κύλινδορος με επικάλυψη κερατίνης, περιορίζει την φθορά που μπορεί να προκαλέσιε η θερμότητα.

Είναι τελικά όμως όλα τόσο εύκολα όσο φαίνονται;;; 

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό hair gadget!  Στόχος του είναι να φορμάρει εύκολα και γρήγορα τα μαλλιά. Είναι ιδανικό για να πετύχεις αποτέλεσμα κομμωτηρίου τα πρωϊνά που βιάζεσαι να πας στη δουλειά και ξυπνώντας βλέπεις πως τα μαλλιά σου είναι φριζαρισμένα και ατίθασα ενώ την προηγουμένη είχες φάει ώρα να τα φτιάξεις.

Αν θέλεις να ισιώσεις τελείως τα κυματιστά μαλλιά σου μπορεί να μην σε βολέψει ή να χρειαστείς πολύ πολύ ώρα αλλά άκου πως το χρησιμοποιώ εγώ.


Χωρίζω τα μαλλιά μου σε 3-4 στρώσεις. Την κάθε στρώση την χωρίζω σε άνισες τούφες. Έτσι το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό. Περνάω την κάθε τούφα με γρήγορες κινήσεις, όπως θα χτένιζα κανονικά τα μαλλιά μου και την αφήνω μερικά δευτερόλεπτα στο κάτω κάτω μέρος κάνοντας μία μικρή, συνεχόμενη κίνηση στο ίδιο ύψος. Έτσι τα μαλλιά αποκτούν μία κίνηση προς τα μέσα ή προς τα έξω ενώ ταυτόχρονα έχουν φορμαριστεί στο πιο πανω κομμάτι τους.

Ένας άλλος τρόπος, που ανακάλυψα μόνη μου, είναι να τα αφήνω να τυλιχτούν μόνα τους προς τα πάνω αφήνωντας την βούρτσα ακίνητη για ένα δύο δευτερόλεπτα. Τα αφήνω ελάχιστα εκεί να ζεσταθούν και μετά αλλάζω την κίνηση της βούρτσας για να ξετιλυχτούν προς την αντίθετη φορά. Έτσι τα μαλλιά μου αποκτούν ένα υπέροχο ελαφρύ κυμματισμό που είναι πραγματικά ζηλευτός! (εδώ βέβαια να σας πω ότι με αυτό τον τρόπο ενδέχεται να μου σπάσουν  3-4 τριχούλες ειδικά τις πρώτες φορές και ειδικά αν τα μαλλιά δεν ειναι καλά χτενισμένα και ξεχωρισμένα από πριν αλλά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!!!)

Ένας τρίτος και τελευταίος τρόπος είναι να περνάω την ίδια τούφα πρώτα από την μέσα πλευρά και μετά από την απ'έξω. Έτσι ο κυμματισμός γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον! 

Tips

- Μην χρησιμοποιείς lak και άλλα προϊόντα styling στα μαλλιά κατά την χρήση του. Τα προϊόντα αυτά καίνε τα μαλλιά όταν ακουμπήσουν σε ζέστη και χαλάνε την επιφάνεια του styler.
- Χτενίστε καλά τα μαλλιά σας πριν τη χρήση του.
- Μην το χρησιμοποιείτε ποτέ σε βρεγμένα μαλλιά
- Το μηχάνημα λόγω της περιστροφικής του κίνησης δεν είναι αθόρυβο. Μπορείτε όμως να το χρησιμοποιείτε στο μπάνιο σας με κλειστή πόρτα χωρίς να ενοχλείτε τους γύρω σας.
- Μην σταματάτε ποτέ την κίνηση του χεριού κατά την χρήση του γιατί αλλιώς τα μαλλιά θα μαζευτούν όλα μαζί ψηλά. Εκτός βέβαια και αν αυτός είναι ο στόχος σας. 
- Αν όμως ξεχαστείτε και συμβεί κάτι τέτοιο, μην προσπαθήσετε να τα ξεμπλέξετε. Δύσκολα θα τα καταφέρετε. Απλά πατήστε το κουμπί για να περιστραγεί η βούρτσα με την αντίθετη φορά. Τα μαλλιά θα ξεμπλεχτούν μόνα τους.
- Λούστε να μαλλιά σας από το προηγούμενο βράδυ. Αφήστε τα να στεγνώσουν μόνα τους και το πρωϊ χρησιμοποιήστε το! 
- Κλείστε την συσκευή πριν την αποσυνδέσετε
- Κοστίζει 80 ευρώ

Πριν σε αφήσω θέλω να μου πεις πιο είναι το αγαπημένο σου προϊόν από την Βellissima ή πιο είναι το πρώτο στην wish list σου! 

(Στην δική μου είναι το ισιωτικό τους αλλά μην το πεις στη μαμά μου.... Ας είναι αυτό το Χριστουγεννιάτικο μυστικό μας!!!! )



             






1 σχόλιο:

  1. Αγάπη μου γλυκιά, τί σου έχουμε κάνει και μας ξεσηκώνεις Κυριακάτικα???!
    Έλα, δες με τώρα, με την υγρασία και το νοτιά! Μια ομορφιά είναι το μαλλί μου!!
    Αλλά τώρα πάω για πεζοπορία, δε λέει να αρχίσω τους καλλωπισμούς!
    ;-) χιχι!!!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook