Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ooooops.... more shoe shopping....!!!!!!!

Όταν τα πρώτα φύλλα αρχίζουν να πέφτουν και τα πρώτα κρύα να κάνουν την εμφάνισή τους, εγώ νιώθω πιο πολύ από ποτέ, την ανάγκη να κρυφτώ στην ζεστασιά του σπιτιού μου. Να χουχουλιάσω κάτω από τις ζεστές κουβέρτες μου, παρέα με μία ζεστή σοκολάτα στο χέρι και να παρακολουθώ τη βροχή να σκάει με δύναμη στο τζάμι του δωματίου μου...

Αυτό  βέβαια που με στεναχωρεί πιο πολύ απ' όλα είναι ότι με ένα τόσο απότομο τρόπο αποχαιρετώ απίστευτες καλοκαιρινές στιγμές γεμάτες ξενοιασιά, χαμόγελα και ατελείωτες βόλτες.

Υπάρχει όμως πάντα κάτι που με κάνει να ξεχνώ την στεναχώρια μου. Το online shoe shopping! Και η αλήθεια είναι πως είμαι εθισμένη μιας και έχω παραπάνω παπούτσια απ'ότι θα χρειάζοντας πολλές σαρανταποδαρούσες μαζί... 

Όμως φθινόπωρο χωρίς shoe shopping δε γίνεται... γίνεται;;; 
Πήρα λοιπόν τα απολύτως απαραίτητα και αυτό χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής.

Δείτε και μόνες σας.



Ξεκινάμε λοιπόν!





  • Ένα ζευγάρι αθλητικά. Όχι τόσο για τις στιγμές που θα αποφασίσω να αθληθώ, μιας και αυτές είναι σχεδόν ανύπαρκτες, αλλά για τα καθημερινά ψώνια και τις βόλτες στην εξοχή. Οσο για το ροζ είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου όπως λέει και μία αγαπημένη φίλη! 




  • Clarks!!!!  Ξέρετε ότι έχω έρωτα μαζί τους! Και ένα ζευγάρι άνετες και ανατομίκες μπαλαρίνες δεν θα μπορούσε να λείπει από την συλλογή μου. Στην απόφαση για την αγορά τους βοήθησαν και οι ατελείωτες ώρες ορθοστασίας στο γραφείο αλλά και η ανάγκη μου για ένα καθημερινό παπούτσι παντώς καιρού.


  • Η τελευταία μου αγορά ήταν ένα ζευγάρι παντόφλες. Η αλήθεια είναι πως λατρεύω τις παντόφλες που μοιάζουν με μάλλινες μπότες. Υπάρχει όμως πρακτικός λόγος που στράφηκα στις παντόφλες της φωτογραφίας. Το βράδυ που σηκώνομαι από το κρεβάτι για να πιώ νερό μου είναι εξαιρετικά δύσκολο, μιας και είμαι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, να φοράω τις μάλλινες μποτούλες μου. Έτσι σκέφτηκα πως ένα απλό ζευγάρι μου είναι απαραίτητο. Το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι η άνεση και η ποιότητά τους με έχουν κάνει να τις χρησιμοποιώ πιο συχνά απ'ότι νόμιζα.

Ποια είναι τα δικά σας απαιραίτητα;;;

Πως σας φαίνονται τα καινούργια μου παπούτσια;;;;

Μέχρι την επόμενη φορά...



               


2 σχόλια:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook