Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Online Beauty Journey στο BeautyTestBox!

Μία από τις ωραιότερες στιγμές της ημέρας είναι η βόλτα για beauty shopping με αγαπημένες φίλες ! Με ένα μαγικό τρόπο, τα προβλήματα της δουλειάς ξεχνιόνται και παρέα με έναν καφέ στο χέρι τριγυρνάμε σε αγαπημένα πολυκαταστήματα και γεμίζουμε χρώματα και αρώματα! Είναι η δική μας Candy Land !!! 

Τι γίνεται όμως όταν οι συνθήκες δεν σου επιτρέπουν να βγεις από το σπίτι;;;;

Μα φυσικά φέρνεις το shopping στην οθόνη του υπολογιστή σου! Θέλει όμως και αυτό την τελετουργία του...
  • Καθαρίζεις όλο το δωμάτιο! Ναι, ναι, μη σου κάνει εντύπωση... Η αίσθηση της καθαριότητας σου δίνει την εντύπωση ότι πας για ψώνια σε κάποιο πολυκατάστημα! Εκεί είναι πάντα όλα καθαρά και παστρικά όπως έλεγαν και οι πιο παλιές!
  • Ανάβεις το αγαπημένο σου κερί και όλα τα φώτα του δωματίου για να δημιουργήσεις αυτή την πιο εξωτική και καλοκαιρινή διάθεση!
  • Βάζεις ξεσηκωτική μουσική που ευτυχώς δεν διακόπτεται από τις τρέχουσες προσφορές
  • Φτιάχνεις το αγαπημένο σου Ice Tea για περισσότερη απόλαυση και δροσιά
  • Φωνάζεις τους αγαπημένους σου φίλους παρέα! Η καλή παρέα πάντα κάνει την διαφορά!
Το τελευταίο βήμα είναι το πιο προφανές και το πιο διασκεδαστικό όλων! Ανοίγεις την σελίδα του αγαπημένου σου online store και χάνεσαι .... 

Δικό μου αγαπημένο είναι το BeautyTest Box από το οποίο έκανα και τις τελευταίες μου αγορές!!!!

Εγώ δεν ήθελα.... Αλλά μιας και δεν μπορούσα να πάω μία βόλτα στα μαγαζιά και το δωμάτιο ήταν ήδη μαζεμένο, καταλαβαίνετε.... Βοήθησε βέβαια και η αγαπημένη μου Φωτεινή (το κανάλι της θα το βρείτε εδώ) που εκείνη την στιγμή έτυχε να ανεβάζει video με κάποια πραγματάκια που τα έβλεπα εδώ και μερικές μέρες, εεεε και δεν δεν άντεξα... 

Ευτυχώς κρατήθηκα και δεν πήρα πολλά... Μόνο δύο!!!!! 


Όχι όχι ούτε διαβάσατε λάθος ούτε βλέπετε λάθος. Εγώ μόνο δύο πραγματάκια πήρα. Το τρίτο είναι δώρο από το αγαπημένο μου BeautyTestBox που ποτέ δε με έχει αφήσει παραπονεμένη! Και να σας πω την αμαρτία μου, αυτό και το γεγονός ότι την επόμενη κιόλας μέρα έλαβα την παραγγελία μου είναι ο λόγος που ψωνίζω σχεδόν πάντα από εκεί!!!

Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή. 

Δεν χρειαζόμουν με τίποτα μία ακόμα κρέμα ημέρας, αλλά... (πάντα υπάρχει ένα αλλά σε μία beauty addict όπως είμαι εγώ) επειδή έρχεται καλοκαίρι και είπα φέτος να μην κουβαλήσω πολλά πράγματα μαζί μου, ήθελα μία κρέμα που να τα κάνει όλα! (είδατε που σας είπα, πάλι βρήκα δικαιολογία) Να είναι για το σώμα, το πρόσωπο αλλά και τα χέρια! Να έχει ωραία συσκευασία, γιατί μπορώ άνετα να αγοράσω ένα προϊόν μόνο από την συσκευασία του, και να είναι και αποτελεσματική!

Τίποτε δεν με ικανοποιούσε μέχρι την στιγμή που άκουσα την Φωτεινή να μιλάει για τις SteamCream! Και επειδή όπως σας είπα οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές (καθαρό δωμάτιο, κερί αναμένο κτλ... ) έκανα μία βόλτα από το site του BeautyTestBox! 



Εκεί έμαθα πως οι SteamCream μας έρχονται από την Αγγλία! Είναι χειροποίητες και περιέχουν τα πιο αγνά υλικά για την επιδερμίδα μας! 


Πάρτε και σεις μία ιδέα του τι περιέχει:
Νερό και absolute από άνθη νεραντζιάς τα οποία ανήκουν στα φυσικά υλικά που βοηθούν το δέρμα να εξισορροπήσει.Αιθέριο έλαιο λεβάντας για τις αντισηπτικές, αντιβακτηριακές και χαλαρωτικές του ιδιότητες.Βούτυρο κακάο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε, που και τα δύο βοηθούν το δέρμα να αμύνεται κατά της γήρανσης.Εκχύλισμα βρώμης που ηρεμεί και φωτίζει την επιδερμίδα.Αιθέριο έλαιο Rose Absolute από δαμασκηνό τριαντάφυλλο που βοηθά να διατηρηθεί απαλή και ελαστική η ώριμη επιδερμίδα και καταπραΰνει την ξηρότητα. Αιθέριο έλαιο μπλε χαμομηλιού που αυξάνει την ελαστικότητα και μαλακώνει το ξηρό δέρμα και μειώνει το πρήξιμο.Έλαιο γλυκού αμύγδαλου που μαλακώνει, ανακουφίζει, περιποιείται και τρέφει την επιδερμίδα. Έλαιο jojoba που είναι μαλακτικό αλλά δρα και κατά της ακμής εξισορροπώντας τη δημιουργία του σμήγματος.Έλαιο νερολί που διατηρεί το δέρμα σφριγηλό και με νεανική όψη . 


Αυτό όμως που μου με κάνει να ενθουσιάζομαι είναι οι συσκευασίες! Έχει τόσες μα τόσες πολλές να διαλέξεις!!!!! Εννοείται βέβαια ότι εγώ διάλεξα την πιο ωραία! Περιττό δε να σας πω ότι η φωτογραφία στο site την αδικεί .... Πείτε μου δεν είναι υπέροχη;! Μόλις τελειώσω την κρέμα θα χρησιμοποιήσω το κουτάκι και για διακοσμητικό!!!!

Αν αναρωτιέστε για την κρέμα αυτή καθεαυτή μυρίζει πολλά αιθέρια έλαια μαζί. Αν και προσπάθησα δεν νομίζω ότι μπορώ να καταλάβω πιο είναι αυτό που ξεχωρίζει. Ενώ έχει μια πολύ ωραία ελαφριά υφή είναι πολύ ενυδατική και βοήθησε πολύ τα σκασμένα χέρια μου. Το εντυπωσιακό ήταν επίσης ότι ενώ περίμενα πως μία τέτοια υφή δεν θα ταίριαζε στην λιπαρή επιδερμίδα του προσώπου μου, τελικά το δέρμα μου φαίνεται να την ευχαριστιέται όσο λίγες! 



Επόμενο προϊόν ήταν η μάσκαρα της Aden! Έχοντας μείνει τόσο ευχαριστημένη από την προηγούμενη που είχα πάρει (πάλι από το BeautyTestBox) μου έδινε απίστευτο μήκος σκέφτηκα να δοκιμάσω και αυτή που δίνει όγκο. Θεωρούσα βλέπετε ότι ο συνδυασμός και των δύο θα μου έδινε το τέλειο αποτέλεσμα! Δυστυχώς δεν πρόλαβα να εφαρμόσω το "πείραμά" μου γιατί η παλιά μου τελείωσε. Επειδή όμως τα πειράματα δεν πρέπει να μένουν στη μέση κάτι μου λέει ότι σύντομα θα δείτε και καινούργιο haul! Λέω μάλιστα μέχρι τότε να κρατήσω την Extra Volume κλειστή αν και δε νομίζω να τα καταφέρω.... 

Η έκπληξη αυτής της αγοράς άκουγε στο όνομα Jessica. Έχω ακούσει τόσα μα τόσα πολλά γι' αυτό το brand από επαγγελματίες που ενθουσιάστηκα που επιτέλους θα τα δοκιμάσω. Λέτε να γίνουν ή νέα μου μεγάλη αδυναμία;;;;

Κάπου εκεί χτύπησε το κουδούνι και σταμάτησε το δικό μου online beauty journey!!! Δεν έληξε όμως άδοξα και μου άφησε τις ωραιότερες εντυπώσεις...!!!

Μέχρι το επόμενο....!!!!!!!!





               




















5 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα πραγματάκια θέλω πολύ να δοκιμάσω κάποιο βερνίκι τη συγκεκριμένης εταιρίας αλλά και την κρέμα την βρίσκω υπέροχη! Με γεια και πολλά φιλάκια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την αγαπάμε οικογενειακώς την steamcream και η jessica είναι φίλη μου!!!
    έχω ακούσει τα καλύτερα γι'αυτή τη mascara!!!να τα χαρείς...πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η steamcream ειναι η νεα μου beauty εμμονη!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!
    μεγειεεεες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία πραγματάκια! Και το κουτάκι της κρέμας υπέροχο! Με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook