Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Hello Summer παρέα με τα αντηλιακά της Garnier!!!


Το καλοκαίρι είναι σαν την παιδική ηλικία, γεμάτο ζεστές αναμνήσεις και πλατιά χαμόγελα!

Take me back to those good old days again!

Ήμουν θυμάμαι, ένα μικρό καστανόξανθο κοριτσάκι με κόκκινο μαγιό που έτρεχε φωνάζοντας σε όλη την παραλία. Του άρεσε να κουλουριάζεται εκεί που σκάει το κύμα και να παίζει βαρελάκι και ρακέτες! Μπορούσα εύκολα να διασκεδάζω με τις ώρες στον ήλιο και η ομπρέλα ήταν για μένα κάτι σαν τιμωρία... Ευτυχώς η μαμά μου με φρόντιζε και πάντα με κυνηγούσε αγκαλιά με ένα αντηλιακό στο χέρι ! Τότε δεν ήξερα γιατί. Σιγά σιγά όμως έμαθα να προσέχω τον ήλιο. Τον αγαπώ, τον σέβομαι αλλά  έμαθα και να προστατεύομαι από αυτόν.


Σύμμαχός μου τα τελευταία χρόνια η Garnier και τα Ambre Solaire! Μεγάλη μου αδυναμία που δεν με έχει απογοητεύσει ούτε στο ελάχιστο. 


Τα Ambre Solaire  εμπλουτίζονται φέτος με καινούργια προϊόντα που θα εντυπωσιάσουν και τους πιο δύσπιστους. 

  • Garnier Ambre Solaire Dry Mist spf30


Το spray αυτό είναι από μόνο του ένα καλοκαιρινό αντηλιακό gadget! Και σαν τέτοιο δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει την προσοχή μου! Είναι πανεύκολο στη χρήση μιας και αρκεί ένας ψεκασμός και προσφέρει όχι μόνο απίστευτη δροσιά αλλά και προστασία! Απορροφάται αμέσως, δεν κολλάει και αφήνει ματ υφή. Το φοράω καθημερινά ακόμα και τώρα που δεν πηγαίνω στην παραλία. Κυρίως βέβαια στα χέρια που τα έχω εκτεθειμένα πιο πολύ από κάθε άλλο μέρος του σώματος. Η δροσιά του με ξυπνάει και το άρωμά του μου με κάνει να νοσταλγώ τις περσινές διακοπές και να αναμένω με αγωνία τις επόμενες!

  • Garnier Ambre Solaire Wet Skin spf20

Το αντηλιακό αυτό ειδικεύεται στους Water Lovers αλλά και τα Sporty Guys! Ο λόγος;;;; Προστατεύει όχι μόνο τη στεγνή αλλά και τη βρεγμένη επιδερμίδα! Είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό και δεν αφήνει λεπτά κατάλοιπα. Μπορεί να μην το έχω χρησιμοποιήσει όσο θα ήθελα αλλά περιμένω πως και πως να πάρει την θέση του στην beach bag μου!!!!




Σταθερή βέβαια αξία αποτελεί το Golden Protect που από πέρυσι έκλεβε τα βλέμματα, κάθε φορά που το φορούσα! Όλοι λάτρευαν τις περλέ λάμψεις του! Μικρές και διακριτικές έκλεβαν τις εντυπώσεις όταν τα μάτια του ήλιο έπεφταν πάνω μου! 

Τώρα ποια δεν υπάρχει δικαιολογία! Ώρα για τα ξεκινήσουμε τα μπάνια στην θάλασσα!!!!  Εσείς θα δοκιμάσετε τα νέα Ambre Solaire;;;

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!



               


3 σχόλια:

  1. Λατρεύω το golden protect εχει υπέροχη λάμψη :) καλό καλοκαίρι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλώνω ερωτευμένη και εγώ με το golden protect!! χιχιχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα δεν ειναι εκπληκτική αυτη η σειρά; Εγώ την προτιμώ για τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook