Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Time to scrub....

Ήμουν κοριτσάκι θυμάμαι όταν η μαμά μου, μου έλεγε πως πάντα πρέπει να χρησιμοποιώ και την σκληρή πλευρά του σφουγγαριού μου. Τότε ήταν ένα απλό, καθαρά διαδικαστικό και καθόλου διασκεδαστικό κομμάτι του μπάνιου μου. Θεωρούσα μάλιστα ότι δεν είχε να μου προσφέρει τίποτα.

Μεγαλώνοντας όμως ανακάλυψα τον κόσμο των scrub! Υπέροχες υφές, αρώματα αλλά και χρώματα συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο για να μου προσφέρουν ένα καθαρό, απίστευτα μαλακό αλλά και ελκυστικό δέρμα! 

Το όπλο μου αυτή την περίοδο ακούει στο όνομα 

Darphin


Η Darphin μας έρχεται από το Παρίσι και εδώ και 55 χρόνια συνδυάζει αρμονικά τα φυτά και τα αιθέρια έλαια. Στόχος της είναι να προσφέρει σε κάθε μία από μας μια εξατομικευμένη θεραπεία ομορφιάς που θα μας κάνουν ευεξία και ομορφιά!

Το BeautyTest Box έκανε και πάλι το θαύμα του, όταν μου γνώρισε το perfecting body scrub της εταιρείας!


Αυτό που με συνεπήρε αμέσως ήταν το απίστευτο χρώμα της συσκευασίας! Αυτό το έντονο μπορντο-ροζ  με έβαζε και πάλι σε πειρασμό. Η ασημένια γραμμή στο καπάκι προσέδιδε αυτό το στοιχείο της πολυτέλειας που σου δίνει να καταλάβεις ότι οι φίλοι από το Παρίσι έχουν προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια. 



Το Darphin perfecting body scrub έχει διπλή δράση. Οι νιφάδες από τους σπόρους του βερίκοκου απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα. Τα εκχυλίσματα από τα φύλλα του ροδάκινου απομακρύνουν τα υπολήμματα και η κρεμώδης φόρμουλα ενυδατώνει την επιδερμίδα! 


Την πρώτη εβδομάδα χρησιμοποίησα το προϊόν στα χέρια μου. Μαζί με τους αγκώνες μου, είναι ίσως από τα σημεία που χρειάζομαι την απολέπιση πιο πολύ από οποιοδήποτε άλλο μέρος στο σώμα μου. Αν έκανε για τα χέρια μου θα πέρναγε το δικό μου τεστ! 

Και αφού την πέρασε με επιτυχία συνεχίσαμε και συνεχίσαμε και συνεχίσαμε... 

Τώρα πια αποτελεί την δική μου pampering στιγμή! Το χρησιμοποιώ δύο φορές την εβδομάδα και μετά νιώθω απλά καταπληκτικά! Το δέρμα μου είναι απόλυτα καθαρό και απίστευτα μαλακό! Η φρεσκάδα και η αναζωογόνηση που ζητούσα έρχεται τώρα σε ένα μπουκαλάκι 200ml και με κάνει ανίκανη να του αντισταθώ

tip: για να έχω το μέγιστο αποτέλεσμα, σε αγκώνες, πέλματα αλλά και παλάμες το χρησιμοποιώ με στεγνό δέρμα. Στο υπόλοιπο σώμα μου σε νωπό. 

Για μένα είναι πλέον must have!  Για σας;;; Το έχετε δοκιμάσει;;;

my secret: Επόμενη στη λίστα μου είναι η νέα τους CC

συστατικά: 





               


5 σχόλια:

  1. Χμμμ... Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο...
    Σου έχω όμως τυφλή εμπιστοσύνη!
    ;-)
    Φιλάκια, κούκλα!
    Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά με υπέροχα χρώματα και υπέροχες προτάσεις.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πόσο ωραιές φωτογραφίες! Πολύ ωραίο review! Θα το έχω στα υπόψη μου! φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν το εχω δοκιμάσει αλλα το εχω δει πολλές blogger να λένε καλα λόγια για το συγκεκριμένο προϊόν .. Πιστεύω ότι το δικό σου ειναι το καλύτερο πόστ απο αυτα που είδα.. Φιλακιαααα χχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαίνεται πολύ καλό! Και έχει και πολύ ωραία συσκευασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook