Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

The Body Butter addict ?!?!?!?! Αυτό το Body Butter ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ !!!!!

Τι και αν η πρώτη φορά δεν ήταν το 1992;;;; 


Ντροπή... που πάει το μυαλό σας;;;;

Το 1992 ήταν η χρονιά που τα The Body Shop παρουσίασαν για πρώτη φορά τα Body Butter. Πλούσια και κρεμώδη προϊόντα που απλώνονται στο σώμα όπως το βούτυρο από το ψυγείο.... 





Αν και εκείνοι ξεκίνησαν με το mango, με μένα όλα ξεκίνησαν από μία φράουλα και όταν σκέφτηκα ότι δεν θα ήταν άσχημο μερικές φορές κάποιος να με φωνάζει φραουλίτσα του και να ξέρω ότι το εννοεί. 



Έκανα λοιπόν μία βόλτα σε ένα από τα πολλά καταστήματα και αγόρασα το γνωστό πλέον σε όλες σας Body Butter με γεύση φράουλα! (Δεν θα επεκταθώ όμως, γιατί οι παλιές ήδη ξέρουν... Για όσες είστε καινούργιες στην παρέα όμως θα σας πω ότι, ότι υπάρχει κόλλημα με τη φράουλα!!!)


Η αλήθεια είναι πως δεν πίστευα ότι θα είναι αρκετά ενυδατικό. Δε με ένοιαζε κιόλας. Εγώ απλά ήθελα ένα κάτι που να μυρίζει φράουλα. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν άρχισα να το χρησιμοποιώ. Λάτρεψα την ενυδάτωση που μου προσέφερε και εθίστηκα σε αυτή την κόκκινη αμαρτία. 

Από εκεί και πέρα τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο μου. Ούτε ξέρω, ούτε θέλω να θυμάμαι πως φτάσαμε στο σήμερα....

Τα Χριστούγεννα μάλιστα που μας πέρασαν προστέθηκαν στην συλλογή μου 2 μεγάλα και τέσσερα μικρά Body Butter. (Όχι όχι δεν χρειάζεται να το σχολιάσετε αυτό... ξέρω άλλωστε ακριβώς τι σκέφτεστε...)

Πλέον πέραν 2-3 εξαιρέσεων τα Body Butter των The Body Shop είναι οι μόνες ενυδατικές που χρησιμοποιώ. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναρωτηθεί κανείς γιατί, ειδικά εάν δει την παρακάτω φωτογραφία.



Και εκεί που ήμουν εεεεετοιμη να δηλώσω ότι δεν θα πάρω άλλο τουλάχιστον μέχρι να τα μειώσω στα μισά έρχεται το Blueberry. 


Η τελευταία προσθήκη  είναι γεμάτη με τα καλύτερα συστατικά της φύσης. Το έλαιο σπόρων blueberry είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και βασικά λιπαρά οξέα που προσφέρουν ενυδάτωση που διαρκεί και θρέφουν την επιδερμίδα. Περιέχει επίσης βούτυρο βουτυροσπέρμου από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες και βούτυρο κακάο από την Γκάνα. Το βούτυρο βουτυροσπέρμου σχηματίζει μία προστατευτική μεμβράνη που σφραγίζει την υγρασία, ενώ το κακάο απαλύνει και λειαίνει την επιδερμίδα.

Σήμερα μάλιστα θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα και όπως καταλαβαίνετε ΥΠΑΡΧΕΙ πρόβλημα. Ο μοναδικός λόγος που αντιστέκομαι είναι γιατί είμαι άρρωστη και δεν κάνει ακόμα να βγω από το σπίτι. =S Αυτό όμως που με αγχώνει είναι ότι πρόκειται για σειρά περιορισμένης κυκλοφορίας....

Και όπως μπορείτε να δείτε και από την φωτογραφία έφεραν και όλη τη συλλογή μαζί του ΚΑΙ το lip balm. Όχι πείτε μου μετά φταίω εγώ;;;;;;

Επόμενα στην λίστα είναι το mango, η καρύδα και θέλω πολύ να μυρίσω και την ελιά γιατί πιστεύω ότι θα είναι πολύ ιδιαίτερο.

Τέλος είμαι πλέον νομίζω η ζωντανή απόδειξη που έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ένα Body Butter πωλείται κάθε δύο δευτερόλεπτα. Δεν συμφωνείτε;;;; Δεν φταίω όμως εγώ, όπως λένε και οι ίδιοι:

Όλα τα Body Butter δεν δημιουργουνται με τον ίδιο τρόπο!

Πρέπει λοιπόν να τα δοκιμάσω όλα!!!!

Και επειδή δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει κάποια που δεν τα έχει δοκιμάσει και επειδή δεν μπορεί να ξεχάσατε την πρώτη σας φόρα, πριν φύγετε, για πείτε με ποιό ήταν;;;;;;;;;;; 

ΤΙΜΕΣ:  
1) Blueberry Shower Gel 250ml, 7,00€.
2) Blueberry Body Lotion 250ml, 12,00€.
3) Blueberry Body Butter 200ml, 15,00€.
4) Blueberry Bath Accessory Sponge, 5,50€.
5) Blueberry Body Scrub-Gelee 200ml, 15,50€.

6) Blueberry Lip Butter 10ml, 6,00€.  

               

10 σχόλια:

  1. χαχαχχα άσε ασε!!!!!!λατρεία τα body butter!!Κι εγώ σχεδόν αποκλειστικά,χρησιμοποιώ αυτά!!!!!!!!!!
    Αχχ περιμένω αυτές τις μέρες να πάω να μυρίσω το blueberry!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι εθισμός δεν το συζητώ! εχω ήδη ψάξει σε video στο youtube για να δω την υφή του blueberry και να μάθω πως περιπου μυρίζει... είμαι όμως τοσο περιεργη! το θελω τρελα!!!

      Διαγραφή
  2. τις δυο φορές που πήγα σε event του bodyshop είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τα body butter τoυ. και μάλιστα εντύπωση μου είχε κάνει αυτό με το άρωμα ροδάκινο μου μύρισε τρομακτικά ίδια με φρεσκοκομμένο ροδάκινο...η αλήθεια είναι ότι είμαι περισσότερο fun των απλών κρεμών ή των gel καθώς δεν αντέχω τη "βαριά" υφή....αλλά πολλές φορές τα έχω χρησιμοποιήσει και εχω μείνει εξαιρετικά ικανοποιημένη....
    kisses

    desperaterinos.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λατρεύω τα Body butter!Με το που είδα τον τίτλο πάτησα αμέσως!!Τα Body shop έχουν φοβερά body butters!Η επόμενη αγορά μου θα είναι το brazil nut!Απίστευτο άρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω κι εγω εμμονη με τα Body Butters τουυυυυυς!! Και ανυπομονω να μυρισω το καινουργιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου αρέσουν τόσο πολύ τα body butter από The body Shop!
    Αυτή τη στιγμή έχω 2 (η καρύδα ήταν το 1ο που δοκίμασα) αλλά σίγουρα το καινούργιο θα προστεθεί ως τρίτο στη συλλογή μου!
    Φιλάκιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά τα Body butters είναι εθισμός!! Λατρεύω την πλούσια υφή τους και από τα αγαπημένα μου είναι το μάνγκο, η καρύδα, όλα τα χριστουγεννιάτικα και το shea!!
    Ανυπομονώ να μυρίσω και το καινούριο!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λατρευω τα body butter ειδικα του body shop!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ! Κι εγώ τη... φράουλα δοκίμασα πρώτη φορά πριν κάμποσα χρόνια!!! Από τότε... άσε!!!
    ;-) χαχα!!!
    ΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είχα δοκιμάσει το cranberry αλλά σαν μυρωδιά δεν μου άρεσε καθόλου!Καθόλου όμως!Αφού πήγα και το ξέπλυνα!Γενικά πάντως δεν είμαι φαν των body butters...προτιμώ τα γαλακτώματα!Μου αρέσει πιο πολύ η υφή τους!Ωστόσο καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο διάσημα τα butters των body shop!Ωραίο post!Α!Καλέ τρόμαξα όταν είδα πόσα έχεις!Εθισμός κανονικός έτσι?!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook