Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Beauty Gadgets part 2 ~ Tanda me, IPL αποτρίχωση στο σπίτι;;;;;

Μιας και όπως φαίνεται σας αρέσει τόσο πολύ η σειρά beauty gadgets τι θα λέγατε να συνεχίσουμε σήμερα και να μιλήσουμε για τρίχες;;;;

Όχι όχι δε θα σας μιλήσω για κάτι ασήμαντο ούτε για τα μαλλιά σας.

Ας ξεκινήσουμε όμως από τις πιο βαθιές σας επιθυμίες. Θα δούμε μάλιστα μαζί αν όντως μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Ποια κοπέλα δεν θα ήθελε να έχει μόνιμα δέρμα απαλό και χωρίς τρίχες;;; Είμαι σίγουρη πως όλες. 


Εγώ τουλάχιστον, στην προσπάθειά μου όλα αυτά τα χρόνια πέρασα από όλες τις μεθόδους. 
  • Ξυραφάκι. Δεν πονάει καθόλου. Είναι ίσως το πιο εύκολο και γρήγορο. Κάνει όμως τις τρίχες σκληρές και διπλές. Είχα φτάσει μάλιστα να χρειάζεται να ξυρίζομαι καθημερινά. 
  • Κερί. Ωραίο, δεν μπορώ να πω. Αφήνει το δέρμα μαλακό, οι τρίχες αργούν αρκετά να ξαναβγούν αλλά δε μπορώ να πονάω. Θεωρώ ότι ο πόνος αυτός είναι αφόρητος, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα.
  • Η αποτριχωτική μηχανή. Και αυτή η λύση είχε τα ίδια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με την από πάνω για μένα. Βέβαια ο πόνος σε αυτό συνηθίζεται με τον καιρό.
  • Laser. Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν πάντα μόνιμο. Ξεμπερδεύετε μία και καλή. Κάτι τέτοιο όμως απαιτεί πολλά χρόνια υπομονή και πολύ μεγάλο κόστος.
  • Και αν νομίζατε ότι έτσι αποκλείσαμε όλες τις μεθόδους κάνετε λάθος. Μας μένει μία ακόμα. IPL, η γνωστή σε μας φωτόλυση ή φωτοαποτρίχωση. Η μέθοδος IPL στην ουσία είναι μια μέθοδος laser σε χαμηλότερη όμως συχνότητα. Επειδή λοιπόν η συχνότητα είναι πιο χαμηλή και τα πιθανά εγκαύματα μικρά δεν χρειάζεται η επίβλεψη γιατρού και γι' αυτό την εφαρμόζουν σε πολλά κέντρα αισθητικής. Το κακό είναι βέβαια ότι εδώ θα πρέπει να αφήσετε τις τρίχες σας να μεγαλώσουν και σιγά σιγά να πέσουν από μόνες τους, οπότε μέχρι τότε κυκλοφορείτε σαν μικρή φλοκάτη. Και βέβαια το κόστος είναι αρκετά μεγάλο, μικρότερο όμως από το laser μιας και αυτό απαιτεί πολλές εφαρμογές και υπομονή. 
Αν λοιπόν σκέφτεστε ότι έχουμε εξαντλήσει όλους τους τρόπους τι θα λέγατε αν μπορούσατε να κάνετε φωτοαποτρίχωση στο σπίτι σας;;; 

Με συχνότητα ακόμα πιο μικρή έτσι ώστε να μην κινδυνεύσετε ποτέ, στην άνεση του σπιτιού σας, χωρίς αδιάκριτα βλέμματα και χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού το Tanda me* υπόσχεται να κάνει πραγματικότητα μιας από τις μεγαλύτερες επιθυμίες μας!



Τι υπόσχεται;;;



Υπόσχεται λοιπόν, τη μόνιμη μείωση τρίχας με το συνδυασμό του έντονου παλμικού φωτός (IPL) και των Ραδιοσυχνοτήτων (RF). Aυτή η επαναστατική  του τεχνολογία ξεπερνά αποτελεσματικά τoυς περιορισμούς ασφαλείας και τους διαδικαστικούς περιορισμούς  συσκευών laser και των συσκευών IPL. Τώρα γίνονται όλα εύκολα και ανώδυνα από το σπίτι. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και για όλα τα χρώματα τρίχας ακόμα και των λευκών ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο σώμα όσο και το πρόσωπο (από τα αυτιά και κάτω).  Σε μισή ώρα έχετε τελειώσει και μπορείτε στις κανονικές σας ασχολίες. 

Επειδή πριν τη χρήση του απαιτείται να έχει γίνει αποτρίχωση στην περιοχή που θέλετε να το εφαρμόσετε το Tanda me* περιέχει μια ειδική βάση στο πίσω μέρος στην οποίο μπορείτε να προσθέσετε μια ξυριστική κεφαλή ή μια αποτριχωτική κεφαλή. Αν θέλετε να "χτυπήσετε" περιοχές στο πρόσωπο καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε την μικρότερη κεφαλή για μεγαλύτερη ακρίβεια. (καμία από αυτές τις κεφαλές δεν υπάρχει στη συσκευασία. Το κόστος κάθε κεφαλής είναι 40 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των κεφαλών για την φωτοαποτρίχωση. Η διάρκειά τους όμως είναι εξαιρετικά μεγάλη.)

Πως χρησιμοποιείται:

Εδώ χρειάζεται αρκετή προσοχή και διάβασμα. Είναι όμως αρκετά εύκολο στην χρήση. Ας ανοίξουμε όμως πρώτα το κουτί μαζί. 







(στο πίσω μέρος που υπάρχει το βαθούλωμα μπαίνει το εξάρτημα για την αποτρίχωση. Η τοποθέτηση είναι πολύ εύκολη.)

Το βάζετε στην πρίζα και πατάτε το on. Για μερικά δευτερόλεπτα θα δείτε όλα τα κουμπάκια να αναβοσβήνουν και θα αρχίσετε αμέσως να ακούτε τα ανεμιστηράκια που υπάρχουν προκειμένου να μην υπερθερμανθεί ποτέ το μηχάνημα. 



Αν έχετε αποφασίσει να χρησιμοποιήσετε το έξτρα εξάρτημα για την αποτρίχωση ή το ξύρισμα θα ανάβει και το πρώτο κουμπί πάνω πάνω. Ανάβει όμως και ένα από τα επόμενα τρία έτσι ώστε να σας δείξει σε τι κατάσταση είναι η κεφαλή που χρησιμοποιείτε και αν χρειάζεται αντικατάσταση. Τέλος ρυθμίζετε μόνες σας και το επίπεδο που θέλετε. Low , Medium και High. Εγώ επειδή έκανα χρόνια φωτόλυση πήγα κατευθείαν στο high αλλά δεν το συνιστώ για κάποιον που ξεκινάει τώρα. Καλύτερα να ακολουθήστε τις οδηγίες τόσο για την συχνότητα εφαρμογής του μηχανήματος στην κάθε περιοχή του σώματος, όσο και για το πως θα πρέπει να αυξήσετε την ένταση.



Δουλεύει;;;;

Το μόνο που μπορώ να σας πω τώρα είναι ότι δεν πονάει ΚΑΘΟΛΟΥ μα καθόλου και ότι η συνεχείς ροή στην κίνηση το κάνει απίστευτα εύκολο στην χρήση. Πρέπει να φροντίσετε απλά και οι δύο ασημένιες σειρές από τις κεφαλές να ακουμπάνε στο δέρμα και απλά με αργές κινήσεις να το μεταφέρετε χωρίς όμως να το σηκώνετε. Αυτό χτυπάει από μόνο του τις περιοχές. Είναι τόσο γρήγορο και ξεκούραστο έτσι. Αν όμως θελήσετε εσείς επί τούτου να χτυπήσετε κάποια περιοχή έχει και ένα κουμπάκι στο πίσω μέρος το οποίο μπορείτε να πατήσετε.

Τώρα αν όλα αυτά που υπόσχεται είναι πραγματικότητα, αυτό χρειάζομαι λίγο χρόνο παραπάνω για να το ανακαλύψω μιας και το χρησιμοποιώ περίπου ένα μήνα τώρα.  Στους δύο μήνες που όπως λέει είναι και το πρώτο χρονικό περιθώριο που θα αρχίσω να βλέπω διαφορά θα έχετε σίγουρα νεότερα από μένα.  

Υπόσχομαι όμως να είμαι πολύ πολύ αυστηρή, πρώτον γιατί έκανα φωτόλυση για πολλά χρόνια.  Έχω  λοιπόν αρκετές απαιτήσεις από το Tanda me* αν και καταλαβαίνω ότι λόγω της μικρότερης συχνότητάς του απαιτεί, μεγαλύτερο χρόνο για να αποδώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επιπλέον το κόστος του που ανέρχεται στα 369 ευρώ δεν θα με αφήσει να του χαριστώ. Αν όμως προλάβατε να σκεφτείτε ότι το ποσό είναι μεγάλο σκεφτείτε πόσα λεφτά έχετε δώσει μέχρι τώρα σε φωτόλυση, το ότι θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε τόσο εσείς όσο και άλλα μέλη στην οικογένεια και ότι θα το έχετε για πάντα! Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε το κόστος με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ή με φίλες σας αν σκοπεύετε να το χρησιμοποιείτε όλοι μαζί!

Ελπίζω να μείνατε μέχρι το τέλος! Γεμάτη  ενθουσιασμό σας αφήνω μιας και ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσω για μία ακόμα φορά!

Stay tuned for the update!!!!! 





          
               

20 σχόλια:

  1. Πολυ ενδιαφερον..απο που το πηρες και ποσο κοστισε??εγω ειδα ενα αλλο μηχανημα που το σκεφτομαι να το παρω, γιατι μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο..αυτο θελει αλλαγη στις κεφαλες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασιλική μου, χαίρομαι που σου αρέσει το post. Πρόκειται πραγματικά για ένα πολύ ενδιαφέρον μηχάνημα, και ελπίζω να δω πολύ καλά αποτελέσματα. Υπάρχουν 2-3 μηχανήματα αυτού του είδους αλλά είναι το μοναδικό που συνδυάζει IPL και RF. Όπως γράφω και στο post είναι πολύ ακριβό και κοστίζει 369 ευρώ περίπου και μπορείς να το βρεις στα Hondos, στα Gallerie, στη Media Markt και σε αρκετά άλλα μέρη. Έρχεται με μία κεφαλή 6000 παλμών που κρατάει πολύ καιρό και τα ανταλλακτικά είναι για 120.000 παλμούς και άρα για αρκετούς μήνες νομίζω.... Κάθε ανταλλακτικό κοστίζει περίπου 40 ευρώ. Ελπίζω να σε βοήθησα!

      Διαγραφή
    2. το βρηκα και Online αλλα μου φαινεται παρα πολυ ακριβο...εγω εχω καποιες συνεδριες ακομα στο κεντρο αισθητικης που πηγαινω αλλα αν τα βαλω κατω μου βγαινουν πολυ λιγοτερα χρηματα απο αυτο..περιμενω εντυπωσεις αν οντως αξιζει τα χρηματα του..:)

      Διαγραφή
    3. κι'όμως αν τα βαλεις κατω δεν ειναι γιατι μπορεις να κανεις σε πιο πολλα σημεια απ'ότι θα έκανες στο κεντρο αισθητικης και μπορουν να κανουν και πιο πολλα ατομα στο σπιτι!

      Διαγραφή
  2. Δεν το γνώριζα το συγκεκριμένο! Θα σε ρωτούσα κι εγώ ό,τι ρώτησε η πρώτη κοπέλα...
    Ενδιαφέρον φαίνεται!!!
    Α, και με 'γεια η νέα εμφάνιση του blog!!!
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι που σου αρέσουν και τα δύο !!!!!!!! το blog πλέον είναι soooo me!!!!! όσο για το tanda me τα εγραψα απο πανω αν θες κατι αλλο, μου λες!

      φιλακια!!!!!!

      Διαγραφή
  3. να σου πω την αλήθεια δεν τα θέλω καθολου τα μηχανήματα για αποτρίχωση! κερί και πάλι κερί! Άμα βολευτείς με κάτι δύσκολα ξεκολλάς...:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό ακούγεται αλλά και πάλι ακριβό μωρέ!
    Πολύ ωραία η παρουσίασή σου και μου άρεσε και η φωτογραφία σου στη αρχή! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι ακριβό αλλά αν εχεις μπει στη διαδικασια να κανεις φωτολυση νομιζω αξίζει.

      Διαγραφή
  5. Με τόσα λεφτά καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάς σε ένα δερματολόγο να σου κάνει λειζερ. Μπορεί να δώσεις κάτι παραπάνω αλλά τα αποτελέσματα θα είναι σίγορα και ασφαλή... Δε θα το επέλεγα σα λύση αποτρίχωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινα μου καταλαβαινω πως σκεφτεσαι. Νομιζω βεβαια οτι ειναι απολυτα ασφαλες και δεν υπάρχει θεμα! θα δουμε και ποσο αποτελεσματικο ειναι στην πορεια!

      Διαγραφή
  6. όπως το περιγράφεις φαίνεται πολύ καλό!εγώ προσωπικά πάντως δεν θα έκανα κάτι τέτοιο γιατί με φοβίζει αυτή η μέθοδος!ίσως επειδή οι δερματολόγοι πάντα για laser μιλάνε...κι όταν με το καλό βρω μια καλή δουλειά θα κάνω laser!προς το παρόν βολεύομαι με τη μηχανή!πάντως περιμένω σ'ένα μήνα να δω ξανά τις εντυπώσεις σου!ό,τι μαθαίνουμε στην τελική καλό είναι!με γεια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε χρειαζεται να σε φοβίζει. εγω που το δοκιμασα μπορω να σου πω οτι ειναι και ακινδυνο και δεν ποναει. το laser ειναι πολύ ακριβο παντως...

      Διαγραφή
    2. Επίσης (μιας και χθες είχα ραντεβού με τη δερματολόγο) το λέιζερ πονάει πάρα μα πάρα πολύ!!!!! Το λέω εγώ που στα πόδια κάνω αποτρίχωση και δεν καταλαβαίνω τίποτα. Το λέιζερ ,στο μπικίνι ειδικά, είναι ανυπόφορος ο πόνος! Αυτό το μηχανηματάκι ποναει?

      Διαγραφή
  7. Καλησπερα κ απο μενα!!!με ενδιαφερει πολυ το θεμα μιας και ειμαι ετοιμη να παρω την remington6000f αλλα θα ηθελα να ακουσω πρωτα και τις εντυπωσεις σου για το tanda me.... Ειχε αποτελεσματα τελικα;;;;και σε ποσα j/cm2 δουλευει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα ηθελα να μου πεις αν εμεινες ευχαριστημενη απο το tanda me γιατι το εχεις περισσοτερο καιρο απο μενα.εχω κανει και λειζερ στο παρελθον και εμεινα πολυ ευχαριστημενη αλλα ποναει και προκαλει και εγκαυματα καμια φορα.δοκιμασα και φωτολυση αλλα απογοητευτηκα..φοβαμαι επισης οτι δεν ηταν καλη η αγορα μου αφου δεν υποσχεται μονιμο αποτεσμα αλλα μειωση.βεβαια στα διαφορα blogs εχει τις καλυτερες κριτικες και το καλο ειναι οτι κανει και για ανοιχτοχρωμες τριχες.η αληθεια ειναι οτι δεν ποναει καθολου.επισης πες μου ποσο συχνα πρεπει να το χρησιμοποιεις..εχω την εντυπωση οτι και καθε βδομαδα να κανεις δεν υπαρχει προβλημα.απλως δεν ξερω αν ειναι αποτελεσματικο.αν βρεις χρονο απαντησε μου..ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗ PHILIPS ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Ή ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ Ή ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!! ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω τι αποτέλεσμα έχει αυτό το μηχάνημα? Θέλω να πάρω Tanda me Tach και θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει να το πάρω η θα δώσω τζάμπα λεφτά τώρα έχει έκπτωση από 478€ στα 386€, αλλά φοβάμαι... Περιμένω με ανυπομονησία την απάντηση σας Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. α λεφτά τώρα έχει έκπτωση από 478€ στα 386€, αλλά φοβάμαι... Περιμένω με ανυπομονησία την απάντηση σας Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook