Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Beauty Gadgets part 1 ~ Bellissima Magic Style!!!!!

Έρευνες έδειξαν πως τα καταστήματα που είχαν στις γιορτές την μεγαλύτερη κίνηση ήταν τα παιχνιδάδικα, τα gadgets αλλά και τα καταστήματα που έχουν να κάνουν με οτιδήποτε αφορά την γυναικεία ομορφιά. Τι γίνεται όμως όταν τα δύο τελευταία συνδυάζονται;;;

Αν ακόμα δεν φαντάζεστε τι θέλω να πω, πριν συνεχίσω έχω να σας κάνω μία απλή ερώτηση.

Ποια είναι η δική σας σχέση με την τεχνολογία;;; 

Αν η απάντηση είναι "κακή", αν βλέπετε το οποιοδήποτε gadget και σκέφτεστε πόσο δύσκολο θα είναι να τα βγάλετε πέρα μ' αυτό, αν και μόνο η ιδέα του να χρησιμοποιήσετε κάτι που μπαίνει στην μπρίζα σας προκαλεί πονοκέφαλο τότε είστε στο σωστό μέρος! Έχουμε και πολλά να πούμε αλλά και να μάθουμε. Μιας και η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στην beauty κοινότητα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας των μυστικά όλων των beauty gadget που διαθέτω και να προσπαθήσω να λύσω όλες σας τις απορίες!!!


Κάπως έτσι λοιπόν, ξεκινάει και επίσημα το πρώτο beauty gadgets του 2014!

Τι λέτε να ξεκινήσουμε σήμερα με κάτι απλό το οποίο όμως σας ξετρέλανε όταν ανέβασα φωτογραφία του στο instagram πριν μερικές μέρες;;;;; 

Bellissima!!!!!!

Πρόκειται λοιπόν για την βούρτσα Magic Style της Bellissima*

Για όσες δεν την γνωρίζουν, πρόκειται για μία βούρτσα που εκπέμπει θερμότητα και στόχο έχει το εύκολο και γρήγορο φορμάρισμα των μαλλιών μας.

Η μαύρη κεραμική επένδυση τιτανίου προσφέρει ομοιόμορφη διανομή θερμότητας και αυξημένη λάμψη στα μαλλιά ενώ ο ιονιστής και το σύστημα κατά του φριζαρίσματος που διαθέτει υπόσχονται ότι τίποτε δεν θα χαλάσει το άρτιο αποτέλεσμα!


(μην ξεχάσετε να ανοίξετε την μουσική! είναι πάντα πιο διασκεδαστικά έτσι!)


Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή. Η χρήση της δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου μιας και το μόνο έχετε να κάνετε είναι να την βάλετε στην πρίζα και να διαλέξετε μια από τις δύο επιλογές που διαθέτει.  Σε λιγότερο από ένα λεπτό η βούρτσα θα είναι έτοιμη για χρήση.

Πριν συνεχίσω πρέπει να σας πω ότι τα μαλλιά μου είναι εξαιρετικά πολλά, βαριά και μακριά μιας και έχουν φτάσει να ακουμπάνε χαμηλά την μέση μου πράγμα που κάνει το ίσιωμά τους απίστευτα δύσκολο και χρονοβόρο. Είναι επίσης σπαστά, με ανεξέλεγκτους κυματισμούς εδώ και κει το οποίο πρακτικά θα πει ότι αν δεν τα ισιώσω είναι αδύνατον να κυκλοφορήσω έξω. Φριζάρουν επίσης με το παραμικρό και κανένα ίσιωμα δεν μπορεί να κρατηθεί μετά τον ύπνο σε καλή κατάσταση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μέχρι τώρα, να μαζεύω τα μαλλιά μου σε κότσο  σχεδόν κάθε μέρα μιας και ούτε να τα κόψω θέλω ούτε να χρησιμοποιώ πιστολάκι κάθε μέρα μπορώ. Το θεωρώ πολύ μεγάλη ταλαιπωρία τόσο για μένα όσο και για τους γύρω μου.

Όταν λοιπόν δοκίμασα την νέα Magic style ήμουν πολύ διστακτική... Θεωρούσα ότι είναι μία ακόμα βούρτσα στις τόσες που κυκλοφορούν εκεί έξω και δεν θα είχε να προσφέρει κάτι στα μαλλιά μου. Τελικά, είχα άδικο. Μου έδωσε αυτό ακριβώς που ζητούσα. Εύκολο και γρήγορο ίσιωμα.

Αυτό που αρχικά με εντυπωσίασε είναι ότι είναι πολύ πολύ ελαφριά αλλά και τελείως αθόρυβη στην χρήση πράγμα που την κάνει εξαιρετικά εύχρηστη τα πρωινά που εγώ ετοιμάζομαι και όλοι στο σπίτι κοιμούνται!!!!

Πως την χρησιμοποιώ;;;

Μετά το λούσιμο, στεγνώνω κανονικά τα μαλλιά μου με το πιστολάκι. Μετά παίρνω την βούρτσα και αρχίζω να τα χτενίζω με αργές και σταθερές κινήσεις από πάνω μέχρι κάτω χρησιμοποιώντας τον σταθερό οδηγό της χτένας. Όταν αμέσως μετά το λούσιμο τα μαλλιά είναι πολύ πολύ φουντωμένα και φριζαρισμένα, μου παίρνει αρκετή ώρα για να τα φτιάξω, αρκετά λιγότερη όμως απ ' ότι θα έκανα με το πιστολάκι. Τις πιο πολλές φορές βέβαια, ούτε που κοιτάω στον καθρέφτη. Χαζεύω στην τηλεόραση, στον υπολογιστή και μηχανικά συνεχίζω ξανά και ξανά την ίδια κίνηση. Από εκεί και πέρα και μέχρι το επόμενο λούσιμο το φορμάρισμα, όποτε το χρειαστώ, παίρνει μόνο μερικά λεπτά! Έτσι και εγώ είμαι ευτυχισμένη που δεν κάνω κότσο τα μαλλιά μου κάθε μέρα και ο μπαμπάς μου που δεν χρειάζεται να με περιμένει με τις ώρες για να ετοιμαστώ. Όπως καταλαβαίνετε it's a win win thing!!!!!!!

Εννοείται βέβαια πως είναι εξαιρετική και για να κάνετε πολύ ωραίες μπούκλες! Την δοκίμασα στην αδερφή μου και βγήκε ένα απίστευτο αποτέλεσμα! Το μόνο που χρειάζεται είναι να τυλίξετε τα μαλλιά σας γύρω από την βούρτσα, να τα αφήσετε λίγο εκεί και να ξετυλίξετε την τούφα. (Tip αφού αφαιρέσετε την τούφα από την βούρτσα κρατήστε την για λίγο κλειστή και διπλωμένη, θα δείτε τεράστια διαφορά στο αποτέλεσμα) . Στα δικά μου μαλλιά όμως δεν βγαίνει όπως θα ήθελα παρά μόνο όταν την χρησιμοποιώ στις πιο κοντές μου τούφες. Οι βλέπετε οι περισσότερες πολύ μακριές και έχουν τόσο βάρος που μετά από λίγο πέφτουν και το αποτέλεσμα χάνεται. Η μαμά μου λέει ότι αυτό οφείλετε στο ότι χρησιμοποιώ την βούρτσα με τα 45mm διάμετρο και οι δύο - τρεις μπούκλες που δημιουργούνται στην τούφα από το βάρος δεν μπορούν παρά να πέσουν . Αν όμως χρησιμοποιούσα μία με μικρότερη διάμετρο ακόμα και αν έπεφταν οι μπούκλες το αποτέλεσμα θα πάρα πολύ όμορφο και φυσικό. Και μη νομίζετε ότι αυτό δεν θα το διαπιστώσουμε ποτέ... Με έχει βάλει στον πειρασμό να αποκτήσω και την μικρότερη μιας και κοστίζει μόνο 40 ευρώ. Λογικά, δεν θα αργήσετε να έχετε κάποιο update =)

Τι νομίζω ότι θα θέλατε ακόμα να ξέρετε:
  • Όχι δεν είναι μια περιστρεφόμενη βούρτσα. Είναι μία θερμαινόμενη βούρτσα. Παράγει δηλαδή μόνο θερμότητα και εσείς την γυρίζετε όπως θέλετε.
  • Όχι δεν έχει κάποιο διακόπτη που να σας λέει πότε πρέπει να την απομακρύνετε από τα μαλλιά σας όταν θέλετε να κάνετε μπούκλες. Την κρατάτε σταθερή στα μαλλιά σας όσο εσείς κρίνετε απαραίτητο.
  • Πρέπει να χρησιμοποιείται σε καθαρά μαλλιά για να μην καταστραφεί η πλάκα τιτανίου που διαθέτει
  • Έχει περιστρεφόμενη βάση για εύκολη χρήση
  • Διαθέτει στο πάνω μέρος κράτημα για να χρησιμοποιείται πιο εύκολα και να μην καίγεστε.

Ώρα για χτένισμα λοιπόν!!!!

Πως σας φάνηκε;;; Την έχετε δοκιμάσει εσείς την βούρτσα;;;;

Ααααα και μην ξεχάσω stay tuned για το επόμενο beauty gadget μιας και θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα πολύ πιο ακριβό και πιο πολύπλοκο μηχάνημα!!!! 



  

                 

8 σχόλια:

  1. Νice πολύ ενδιαφέρον ποστ!!
    http://daphniaslife.blogspot.gr/2014/01/like-model.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει κάποια ανάλογη βούρτσα ποτέ!
    Ωραίο ποστ!
    Φιλιάα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με βάζεις σε πειρασμό!
    Κ γω σκέφτομαι να πάρω imetec belissima b7 500!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχω δοκιμασει βουρτσες τετοιου ειδους αλλα δεν με βολεψαν γιατι τα μαλλια μου φριζαραν πολυ! τωρα βεβαια για την belissima δεν μπορω να πω τιποτα γιατι ειναι εγγυηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ ενδιαφερον!
    καλη χρονια κιολας κουκλα μου! εχω τη bellissima ισιωτικη κ ειναι τελεια,επαγγελματικο αποτελεσμα οποτε την εμπιστευομαι ως μαρκα κ απ την εμπειρια μου.
    φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook