Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

GlamGlow ~ Το μυστικό των star του Hollywood!!!!

Μπήκαμε και επισήμως στο μήνα των εορτών!!!!!! Απομένουν άλλωστε μόνο 22 βράδια για τα Χριστούγεννα.

Αυτό δεν μπορεί να σημαίνει τίποτε άλλο παρά ψώνια, βόλτες, καλή διάθεση και ασφαλώς ΛΑΜΨΗ.

Και επειδή δεν είναι πάντα εύκολο να ακτινοβολούμε λίγη βοήθεια δεν είναι κακή ιδέα. Ιδιαίτερα τώρα που στην υπηρεσία μας έχουμε το μυστικό των star του Hollywood!!!!

Νομίζω ότι κατάφερα να τραβήξω την προσοχή σας. Σωστά;;;;

Ωραία, ωραία θα σας πω... Ας μείνει όμως μεταξύ μας!



Το μυστικό αυτό δεν είναι άλλο από την μάσκα προσώπου GlamGlow. 

Πρώτη φορά γι' αυτήν άκουσα από την φίλη και blogger Εύη.  Πριν καλά καλά το καταλάβω είδα το άστρο της να λάμπει όχι μόνο στην δική της σελίδα στο instagram αλλά και στην δική μου. Ο πειρασμός ήταν τόσο μεγάλος μιας και τα δεκάδες θετικά σχόλια με έκαναν να υποκύψω παρά την ομολογουμένως τσουχτερή της τιμή (50 ευρώ) αν και αντιστάθηκα για περίπου ένα μήνα...



Τι έχει όμως η συγκεκριμένη mud mask (μάσκα λάσπης) που την κάνει τόσο διάσημη;;;

Πρόκειται λοιπόν για μία μάσκα πλούσια σε ηφαιστειακή ελαφρόπετρα και πολλά αντιοξειδωτικά και μέταλλα που στόχο τους έχουν την ενεργοποίηση του κολλαγόνου, την μείωση των ρυτίδων και τον αποχρωματισμό του δέρματος. (Η αντίστοιχη άσπρη λέγεται ότι βοηθάει στα δέρματα με ακμή.)

Το μόνο που χρειάζεται είναι 10 λεπτά από το χρόνο μας και αυτή θα κάνει το θαύμα της αφού πρώτα κάνει τους γύρω μας ή να φοβηθούν ή να ξεκαρδιστούν από τα γέλια. Στην αρχή θα την νιώσουμε να στεγνώνει και μετά να μας τραβάει. Μην τρομάξετε είναι για καλό!!! 

Λίγα λεπτά μετά θα αρχίσουν να είναι εμφανή τα πρώτα μαύρα στίγματα που δείχνουν το πόσο καλά δουλεύει η μάσκα στον οργανισμό μας, μιας και αρχίζει να εισχωρεί και να απορροφά όλη την λιπαρότητα του δέρματός μας!

Αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος, αφαιρούμε την μάσκα με κυκλικές κινήσεις κάνοντας και μια βαθιά απολέπιση μιας και οι έντονοι κόκκοι κάνουν αισθητή την εμφάνισή τους! Μια ελαφριά κοκκινίλα που μπορεί να παρατηρήσετε μετά οφείλεται (συνήθως) στην απολέπιση που έχει μόλις προηγηθεί.

Μετά το ξέβγαλμα και το σκούπισμα του προσώπου με ταμποναριστές κινήσεις, θα δείτε και σεις το δέρμα σας να λάμπει και να ακτινοβολεί. Ξέρω ότι ακούγεται τρελό ότι μια μάσκα να μπορεί από την πρώτη κιόλας φορά να κάνει κάτι τέτοιο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ήμουν και γω δύσπιστη στην αρχή και ευχόμουν τα 50 ευρώ να μην πάνε χαμένα τώρα όμως έχει γίνει πλέον η μικρή εβδομαδιαία μου πολυτέλεια και δεν την αλλάζω για καμία άλλη!!! 

Σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα! Είμαι σίγουρη ότι θα την ευχαριστηθείτε όσο λίγα προϊόντα περιποίησης προσώπου.... 

Ώρα για να λάμψετε λοιπόν! Τι λέτε;;;;;;;;;;;


               


13 σχόλια:

  1. Ακούγεται υπέροχη!
    Πολύ ωραίο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο review!!!
    (Τί όμορφο το νέο header του blog!!!)
    Φιλάκιααααααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχω ακουσει τα καλυτερα για τη μασκα, και τωρα απλα σιγουρευτηκα!! Ενα 35 % στα αποκλειστικα στα sephora θελω και το μωρο θα γειναι δικο μου!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαιρετικό review!!Την έχω δει περίπου εδώ και κανένα χρόνο από ξένες youtubers αλλά τα 50ε μου φαίνονται υπερβολικά!Ισως με κάποια μεγάλη έκπτωση να το σκεφτώ!!
    Για πόσο καιρό πιστεύεις θα σου φτάσει??
    Φιλάκιαααααααααα κορίτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την έχω δοκιμάσει σε δειγματάκι και αυτή και την άσπρη και είναι όντως τέλειες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δείχνει φανταστική! Λίγο ακριβή για μένα αλλά αν την πετύχω σε έκπτωση είναι πολύ καλό luxurius δωράκι για τον εαυτό μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ ωραίο review!πάντως εγώ δεν ξέρω αν θα έδινα 50 ευρώ για μια μάσκα!

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. α πολύ ωραία τώρα ανυπομονώ να τη δοκιμάσω ακόμη πιο πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για ποιες ηλικιες ειναι καταλληλη?κανει για 22χρονες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook