Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

❅ ❅ ❅Dear Santa could I have a giveaway for my friends please?????❅ ❅ ❅

It's Christmas Time!!!!!!!!

❅ ❅ ❅ ❅ ❅ ❅


Όπως πολύ καλά καταλάβατε, ήρθε η ώρα για ένα πολύ πολύ ωραίο και Χριστουγεννιάτικο
giveaway!!! Άλλωστε τα Χριστούγεννα και δώρα πάνε πάντα μαζί! Έτσι δεν είναι;;;;

Η καινούργια χρονιά θέλω από καρδιάς να σας φέρει υγεία,  ευτυχία και πολύ αγάπη!!! Και τί καλύτερο από το να συνδυαστούν οι ευχές αυτές με ένα γούρι για καλή τύχη;;;;; Ή μάλλον τρία;;;;;;;


Όπως καταλάβατε ο 'Αγιος Βασίλης είπε να κάνει και φέτος ένα πέρασμα από το blog μας και για βοηθό του διάλεξε το κατάστημα Foresseto μιας και του έκαναν εντύπωση οι μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες του.

Για να πάρετε μέρος στο Giveaway μας πρέπει απλά να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής. 

Καμία συμμετοχή έξω από την φόρμα δεν θα θεωρηθεί έγκυρη. 

Η συμμετοχή στο Giveaway είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.


a Rafflecopter giveaway 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Όροι του διαγωνισμού:

3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα χειροποίητο γούρι (ένα από αυτά της φωτογραφίας. Τα δώρα θα δοθούν τυχαία στους τρεις νικητές.)
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να κάνετε συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής. Καμία συμμετοχή εκτός της φόρμας δεν θα θεωρείται έγκυρη.
Υποχρεωτική συμμετοχή
Να ακολουθήσετε το blog μου στο GFC. Για να το κάνετε αυτό πρέπει να πατήσετε κάτω αριστερά εκει που λέει "Γίνε μέλος αυτού του ιστοτόπου"!
Συμμετοχές κερδίζετε:
~αν κάνετε share τον διαγωνισμό στο facebook 
~αν κάνετε like στην σελίδα Foresseto στο facebook.
~αν κάνετε like στην σελίδα μου στο Cuteandgirlydms στο facebook.

Το giveaway κλείνει στις 13 Δεκεμβρίου του 2013 και μπορούν να λάβουν όλοι μέρος όσοι διαμένουν στην Ελλάδα. Πρέπει να είστε άνω των 18 για να λάβετε μέρος και αυτό γιατί θα πρέπει να μου στείλετε προσωπικά σας στοιχεία αν κερδίσετε (όπως όνομα, διεύθυνση και το τηλέφωνο σας, για να σας στείλω τα δώρα). Οι τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν εδώ στο blog αλλά και στο fb στις 14 Δεκεμβρίου. Θα ενημερωθούν όμως και μέσω mail και μέσω facebook, αν διαθέτουν, για το δώρο που κέρδισαν και θα έχουν 7 ολόκληρες μέρες να επικοινωνήσουν μαζί μου και να μου στείλουν τα στοιχεία τους για να τους στείλω το δώρο τους. Αν κάποιος νικητής δεν απαντήσει στο παραπάνω χρονικό περιθώριο, θα κληρωθεί νέος νικητής στην θέση του. Τα δώρα θα σταλούν με απλό ταχυδρομείο και δεν θα έχω καμία ευθύνη σε περίπτωση καταστροφής ή απώλειας τους.
To δώρο προσφέρεται από τo Foresseto και εγώ δεν πληρώνομαι για την διεξαγωγή του διαγωνισμού. Το κάνω με μοναδικό σκοπό να προσφερθεί σε τρεις τυχερούς από ένα δώρο.
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Καλή επιτυχία!!!!





7 σχόλια:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook