Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Γνωρίζοντας την μάσκαρα της Aden!


Τι θα λέγατε να θυμηθούμε παρέα εκείνη την μοναδική στιγμή που ο σύντροφός μας, μας κοιτάει στα μάτια και ελπίζουμε ότι βλέπει σε μας την μοναδική γυναίκα της ζωής του;;;

Χιλιάδες σκέψεις περνάνε εκείνη την ώρα από το μυαλό μας... 

"Αααχ πόσο τον αγαπάω. Εκείνος άραγε μ' αγαπάει;;; Είναι ερωτευμένος μαζί μου;;;" 

ενώ μπορεί μερικές να το προχωράτε και ένα βήμα παραπέρα,

"Με βλέπει τόσο σοβαρά όσο εγώ εκείνον;;; Θέλει να περάσουμε μαζί το υπόλοιπο της ζωής μας;;;; Πότε επιτέλους θα μου πει ότι θέλει να με γνωρίσει στους δικούς του;;; κτλ..."

Σίγουρα όμως περνάει και άλλη μία....

"Κάνε Θεέ μου να μην έχει χαλάσει το μακιγιάζ μου, να μην έχω μουτζουρωθεί από το μάσκαρα και να δείχνω πιο εκθαμβωτική από ποτέ..."

Δε μπορεί, το ξέρετε ότι δε λέω ψέματα.  Έχει περάσει και από το δικό σας μυαλό, έτσι δεν είναι;;;; Και πως να μην έχει περάσει;;;

Όπως λέει και ο σοφός λαός, "τα μάτια μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας" πως λοιπόν να μην θέλουμε να λάμπουμε για τον άνθρωπό μας; Αυτόν που μας κάνει να χαμογελάμε; Αυτόν που είναι πάντα δίπλα μας;

Όσο και να θέλουμε όμως, ξέρω ότι δεν είναι πάντα εύκολο. Οι καθημερινές μας ασχολίες είναι τόσες πολλές που δε μας αφήνουν χρόνο... Έστω λίγο μάσκαρα όμως δε μπορεί, το προλαβαίνουμε. Τι, δεν το προλαβαίνουμε;;; Και αν αναρωτιέστε τι μπορεί να κάνει ένα μόνο μάσκαρα, η απάντηση είναι ΠΟΛΛΑ. Αρκεί βέβαια να είναι το σωστό =)

Όσες με παρακολουθείτε εδώ και καιρό, θα θυμάστε ότι πριν περίπου ένα μήνα δεν άντεξα και ενώ είχα πει ότι δεν θα κάνω καμία αγορά παρήγγειλα από το e-shop του BeautyTestBox μερικά πραγματάκια (εδώ) . Αφορμή για τις αγορές αυτές ήταν ένα μάσκαρα για το οποίο είχα ακούσει τόσες beauty blogger να μιλάνε. Αυτό της εταιρίας Aden. Ήθελα βλέπετε εδώ και πολύ καιρό να δοκιμάσω ένα με μικροφίμπρες.

Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή για να λύσω και μερικές από τις απορίες σας. Απορίες δηλαδή που είχα και γω.

Η εταιρεία Aden (για την οποία εγώ άκουσα πρώτη φορά μέσα από το beauty test box) είναι μια εταιρεία που λειτουργεί πάνω από 15 χρόνια στο χώρο των επαγγελματικών καλλυντικών. Είναι Αυστριακή, φιλική προς το περιβάλλον και δεν κάνει δοκιμές σε ζώα.

Και πάμε στη μάσκαρα αυτή καθεαυτή να σας εξηγήσω τι είναι οι μικροφίμπρες μιας και ήθελα σαν τρελή να δοκιμάσω μια τέτοια μάσκαρα. Ψάχνοντας λοιπόν στο ίντερνετ και προσπαθώντας να καταλάβω τι το ιδιαίτερο έχουν αυτές οι μάσκαρα για τις οποίες άκουγα τόσα καλά λόγια τόσο από Ελληνίδες όσο και ξένες blogger και youtuber κατέληξα στο ότι πρόκειται για ειδικές μάσκαρα που μέσα τους έχουν μικρές τριχούλες. Εφαρμόζοντας τες, οι τριχούλες αυτές κολλάνε στις δικές μας και μας δίνουν ένα έντονο αποτέλεσμα. Τις πιο πολλές φορές μάλιστα μοιάζει σαν να φοράμε ψεύτικες βλεφαρίδες γλιτώνοντας έτσι κόπο και ταλαιπωρία. Και για να προλάβω την απορία σας, ναι αφαιρούνται με ένα απλό ντεμακιγιάζ ματιών. 

Πάμε όμως τώρα στην συγκεκριμένη:



(μην ξεχάσετε την μουσική ;) )

Την χρησιμοποιώ ένα μήνα τώρα καθημερινά και παρατήρησα τα εξής:
  • Πρόκειται για μία every day mascara και όχι για μια που θα φόραγα βράδυ για dramatic look... 
  • Σε αντίθεση με άλλα τέτοιου μάσκαρα, των οποίων έχω δει μόνο φωτογραφίες, οι τριχούλες αυτές είναι πιο μικρές και δεν φαίνονται με γυμνό μάτι. 
  • Δίνει απίστευτο μήκος, σε αυτό το κομμάτι μπορεί να είναι και από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει ποτέ, αν όχι η καλύτερη.
  • Δεν δίνει καθόλου όγκο.
  • Έχει ένα πολύ έντονο μαύρο χρώμα.
  • Τις πρώτες μέρες δεν στέγνωνε γρήγορα, μετά όμως από 2-3 εφαρμογές και αφού πήρε αέρα, χωρίς όμως να έχει ξεραθεί καθόλου από τότε, μπορώ να πω ότι έστρωσε και στεγνώνει σχεδόν αμέσως. 
  • Για την εφαρμογή της θα χρειαστείτε το παρακάτω tip.
tip: πρέπει να την εφαρμόσετε από την αρχή σωστά σε όλες τις βλεφαρίδες. Με το που θα τελειώσετε την πρώτη στρώση, μην πάτε στο άλλο μάτι. Απλά μετρήστε μέχρι το 5 και ξαναπεράστε την στις ίδιες βλεφαρίδες. Ο χρόνος για να κάνετε το άλλο μάτι είναι περισσότερος και θα στεγνώσει τελείως, πράγμα που μετά θα σας δυσκολέψει γιατί μετά θα αρχίσουν να κολλάνε οι βλεφαρίδες.
  • Χρειάζεται το πολύ δύο στρώσεις, πράγμα που για μένα την κάνει απίστευτα βολική τις πρωινές ώρες που ετοιμάζομαι για την δουλειά και ποτέ δε με φτάνει ο χρόνος.
  • Δίνει ένα από τα ωραιότερα αποτελέσματα στις κοπέλες που φοράνε γυαλιά όπως εγώ.
  • Έχει ευλύγιστο βουρτσάκι για να μην αφήσει παραπονεμένη καμία κοπέλα.
  • Δε σκληραίνει τις βλεφαρίδες.
  • Σε αντίθεση με άλλες τέτοιου τύπου εφαρμόζεται πολύ εύκολα και γρήγορα.
  • Και τελειώνοντας να σας πω ότι αφαιρείται και πάρα πολύ εύκολα.
Και αν ακόμα έχετε αμφιβολίες για το αν πρέπει να την δοκιμάσετε ή όχι, εγώ θα σας πω την τιμή της που είναι μόνο 10 ευρώ και τα αξίζει όσο λίγες στην αγορά!!!!

Αυτό ήταν λοιπόν! Πως σας φάνηκε; Την έχετε δοκιμάσει;;;;; Αν όχι, θα της δίνατε μία ευκαιρία;

Stay tuned for more!


           

8 σχόλια:

  1. Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω θα της έδινα ευκαιρία!
    Όμορφο review!!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την είχα μέσα στο beautytestbox και ανυπομονώ να τη δοκιμάσω γιατί γενικά άκουσα πολύ καλά λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω ακούσει τα καλύτερα...αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα!
    Αλλά από ότι φαίνεται,πρέπει!Και μάλιστα άμεσα!! :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχ και εγω θελω να δοκιμασω μια τετοια!αν στεγνωσει και μετα δεν μαδας ετσι;εννοω δν πεφτουν οι τριχουλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ωραιο ποστ!!! Εχει πολυ ωραιο βουρτσακι η συγκεκριμενη. Αν και δεν την εχω δοκιμασει ακομη νομιζω οτι ειναι απαραιτητο! χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μοιάζει ό,τι πρέπει για κάθε μέρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν την έχω δοκιμάσει αλλά φάινεται τόσο τέλεια!και σε πολύ καλή τιμή μάλιστα!

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ουτε εγω την εχω δοκιμασει αλλα πρεπει να ειναι πολυ καλη ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook