Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Guest Post!!! Dora' s Hair Products!

Οι πιο πολλές γυναίκες, και γω μέσα σ' αυτές, έχουμε έρωτα με τα μαλλιά μας! 

Μπορούμε να τα ισιώσουμε, να τα κάνουμε μπούκλες, να τα βάψουμε, να τα κόψουμε, να τα μακρύνουμε και να τους βάλουμε extensions στην προσπάθειά μας να αλλάξουμε την εμφάνισή μας. Πρέπει όμως και να τα προσέχουμε γιατί αν δεν είναι σε καλή κατάσταση μπορούν να καταστρέψουν την κατά τα άλλα εκθαμβωτική μας εμφάνιση!


Σήμερα λοιπόν, το blog ανοίγει την αγκαλιά του στην Δώρα για να μοιραστεί μαζί μας τα δικά της μυστικά για υγιή και περιποιημένα μαλλιά!!!!



"Γειά σας κορίτσια!!!

Σήμερα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί η Ντέπη μου πρότεινε να κάνω ένα review με προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει στο όμορφο blog της και την ευχαριστώ πάρα πολύ!! <3. Ονομάζομαι Δώρα και αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με blogs μου αρέσει πολύ να τα παρακολουθώ και να ενημερώνομαι!!Εγώ λοιπόν, θα σας μιλήσω για κάποια προϊόντα μαλλιών που έχω δοκιμάσει!

Λατρεύω τα πλούσια, μακριά και υγιή μαλλιά!Αχ.... ποια γυναίκα άλλωστε δε θέλει  λαμπερά μαλλιά, απαλά και χωρίς ψαλίδα....(;)Εγώ έχω μια κακή συνήθεια, χρησιμοποιώ πολύ το σεσουάρ και έτσι με τα προϊόντα που παίρνω είμαι πολύ απαιτητική!
Μήπως και εσείς;; :-)

Ας ξεκινήσω λοιπόν!!!!

  • Orzene Μπύρας(για λιπαρά μαλλιά)


Έψαχνα να βρω ένα σαμπουάν που θα μου χαρίζει λάμψη στα μαλλιά  και θα διώχνει τη λιπαρότητα και τυχαία είδα στο facebook τη σελίδα της Orzene! Αγόρασα λοιπόν το Orzene Μπύρας και έχω μείνει καταευχαριστημένη! Έχει ό,τι χρειάζομαι και αν ρωτήσετε και κάποιες μαμάδες θα σας πουν ότι και παλιά χρησιμοποιούσαν τη μπύρα για να ανοίξουν το χρώμα και να δώσουν λάμψη στα μαλλιά!!!

  • Σειρά TAKE THE HEAT από την Aussie


Όπως σας είχα αναφέρει παραπάνω, η συχνή χρήση σεσουάρ με έκανε να δοκιμάσω τη σειρά "TAKE THE HEAT" από την Aussie. Τι να σας πω γι' αυτά τα προϊόντα... Πρώτα από όλα το άρωμά τους είναι υπέροχο, μπορώ να κάθομαι με τις ώρες να το μυρίζω, τα μαλλιά ξεμπερδεύονται εύκολα, δεν κόβονται και έχω παρατηρήσει ότι δεν δημιουργείτε 
ψαλίδα στα μαλλιά! Τι άλλο να ζητήσει κανείς???

  • Gliss Hair Repair από τη Schwarzkopf


Ακόμη ένα αγαπημένο προϊόν για ευκολοχτένιστα μαλλιά χωρίς κόμπους. Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ σε νωπά μαλλιά μετά από το μπάνιο ειδικά όταν βιάζομαι και δεν έχω προλάβει να βάλω ούτε conditioner! Με βγάζει συχνά από τη δύσκολη θέση!!! 

  • Palette MOUSE professional  formula από τη Schwarzkopf

Επειδή εγώ έχω ίσια μαλλιά και γενικά μου αρέσουν οι αλλαγές, δε θα μπορούσα να παραλείψω τον αφρό  Palette MOUSE professional  formula από τη Schwarzkopf! Από ολόισα που είναι τα μαλλιά μου, μου δίνει ένα όμορφο σπαστό girly look χωρίς να τα κάνει σκληρά και άγρια και αυτό φυσικά που μου αρέσει περισσότερο! Επίσης επειδή το χρησιμοποιεί και μια φίλη με σγουρό μαλλί μου έχει πει πως χρησιμοποιώντας το, δεν της φριζάρουν.

  • Ορός Fructis Goodbye Damage απο την Garnier

Τέλος, δε θα μπορούσα με τίποτα να ξεχάσω τον λόγο με τον οποίο γνώρισα την Ντέπη και μιλήσαμε... Με αφορμή τον ορό Fructis Goodbye Damage από την Garnier (μιας που ήμουν μια από τις νικήτριες του διαγωνισμού) ξεκίνησαν όλα!!!! :-) Όλο άκουγα για τον όρο και ήθελα τόσο πολύ να τον δοκιμάσω και να που έγινε πραγματικότητα!!! Το χρησιμοποιώ εδώ και λίγες βδομάδες και μου έχει κάνει λείες τις άκρες και πιο μαλακές. Το βάζω στα μαλλιά μου μετά το λούσιμο αλλά και όταν νιώθω πως χρειάζονται μια λάμψη! Βέβαια έχει και πάρα πολύ ωραίο άρωμα οπότε αυτό είναι στα συν για μένα!! Όσο για το κουτάκι δεν πρόλαβα καν να το δω. Το πήρε η μητέρα μου και συμμάζεψε όλα τα φάρμακα εκεί μέσα!!!
χαχαχα μαμάδες, τι να πεις!!!

Αν είσαστε διστακτικές στο να δοκιμάζατε προϊόντα, για μένα τα παραπάνω είναι πολύ καλές επιλογές για να τολμήσετε!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που διαβάσατε το ποστ μου και ευχαριστώ πολύ εσένα Ντέπη που έχεις θέση για όλους στη "καρδιά" του blog σου!Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο και να προσφέρεις πολλά χαμόγελα μέσα από τους διαγωνισμούς σου!!!!

Φιλάκια πολλά!!!

xxx "


Αυτά λοιπόν ήταν τα προϊόντα της Δώρας! Πως σας φάνηκαν;;; Τα έχετε δοκιμάσει;;;; 
Πριν σας αφήσω θέλω να ευχαριστήσω τη Δώρα για τα καλά της λόγια και να σας θυμίσω πως αν θέλετε και σεις να γράψετε το δικό σας guest post στο blog μου δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μου με έναν από τους τρόπους που θα βρείτε εδώ

Σας περιμένω!



               


8 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο guest post..
    Τα προϊόντα Aussie..ΤΑ ΘΕΛΩ! <3

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οκ, δεν θα σταθώ στα προϊόντα, που ούτως ή άλλως τα περισσότερα τα έχω δοκιμάσει και είναι υπέροχα, αλλά θα σταθώ στο ότι η κοπέλα, δεν είναι blogger!!!
    Μα, γιατί??? Το 'χει το θέμα!!!
    Άποψή μου: Να το ξανασκεφτεί!!! Γράφει πολύ όμορφα!
    ___________________________
    Φιλάκια, ομορφιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!μου αρεσουν πολυ τα blogs αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσα να ασχοληθω εντατικα και με τοση θεληση!!!! <3

      Διαγραφή
  3. τα aussie τα θεωρω πανακριβα γιαυτο που κανουν τουλαχιστον στα δικα μου μαλλια...μαρεσουν αλλα μεχρι εκει...ο ορος μαρεσε πολυ..φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίο ποστ! Κυρίως μου άρεσε γιατί έχω ακριβώς τα ίδια μαλλιά οπότε με βοηθησε πολύ να βρω προιόντα που θα μου ταιριάζουν! Θέλω πολύ να δοκιμάσω το σαμπουαν και εννοείται τα aussie αν και θα περιμένω να βρω κάποια προσφορά γιατί απέχουν πολύ από το δικό μου budget!:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά τα Aussie με καλούν συνέχεια! Πρέπει να τα δοκιμάσω μου φαίνεται! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από το orzene μου αρέσει πολύ η μυρωδιά του.
    Πολύ χρήσιμο ποστ Δώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ ωραίο το post!θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω κάτι από την Aussie!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook