Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Όταν μια beauty blogger υποκύπτει στον πειρασμό... (haul post)

Ο καιρός μπορεί να μην είναι ακόμα για τζάκι αλλά αυτά τα χουχουλιάρικα απογεύματα που θέλουμε να ανάψουμε αρωματικά κεριά, να τυλιχτούμε σε μια ζεστή κουβερτούλα φορώντας τις πιο ζεστές μας κάλτσες και να πιούμε καφέ κοιτώντας το παράθυρο έχουν έρθει για τα καλά.
picture borrowed from here

Ένα τέτοιο απόγευμα λοιπόν, και ενώ είμαι μόνη στο σπίτι, χτυπάει το κινητό μου και με κάνει να αφήσω για  λίγο την πανέμορφη θέα... 

Έτσι ξεκίνησαν όλα... 

Πριν καλά καλά το καταλάβω είχα αφήσει το κινητό, είχα πάρει το iPad και είχε ήδη αρχίσει να με τρώει το χέρι μου για αγορές... (όχι όχι το τηλεφώνημα καμία σχέση με τις αγορές δεν είχε, απλά μετά άρχισα να χαζεύω στο ίντερνετ και καταλαβαίνετε.....)

Επειδή όμως όπως λένε αμαρτία εξομολογουμένη, αμαρτία δεν είναι, θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας!!!!

Ξεκινώντας λοιπόν να σας πω ότι η παραγγελία έγινε από το on-line store του beauty test box και αυτό γιατί εγώ, ξεκίνησα να έχω εκείνη τη φαγούρα στο χέρι που λέγαμε πιο πριν, όταν είδα μια αγαπημένη youtuber να μιλάει για την μάσκαρα της Aden που είχε λάβει από το συγκεκριμένο συνδρομητικό κουτάκι μερικούς μήνες πριν. Ψάχνοντάς το λίγο περισσότερο είδα ότι κι' άλλες κοπέλες ήταν πολύ ενθουσιασμένες και είπα βρε δε βαριέσαι, ας την κάνω την ζαβολιά... Άλλωστε τι ψυχή έχει μια  ΤΟΣΗ ΔΑ ζαβολιά...

Όπως καταλάβατε βέβαια, όσες με ξέρετε προσωπικά, ΤΕΛΙΚΑ ήταν αδύνατον να σταματήσω μόνο εκεί και πήρα τα πρακάτω... 


(αν είστε μόνες στο σπίτι ή το γραφείο μην ξεχάσετε να ανοίξετε τα ηχεία, με την μουσική είναι πάντα πιο ευχάριστα τα ποστ!)
  • Πήρα λοιπόν αυτό για το οποίο έκανα και την πρώτη βόλτα στο site, την mascara της Aden και ανυπομονώ να την ξεκινήσω γιατί έχει μικροφίμπρες έτσι ώστε να δίνει όγκο και μήκος!!! 
  • Μια κρέμα ημέρας για τη μαμά μου από την Panthenols που επειδή ήδη μου είπαν καποιες κοπέλες ότι είναι πολύ καλή μπορεί, λέω μπορεί, να της την δανείζομαι... Η κρέμα λένε οτι συσφίγγει και ενυδατώνει βαθιά ενώ περιέχει Πανθενόλη, λάδι Αβησσυνίας, βιταμίνη Ε και αντιηλιακά φίλτρα!
  • Επόμενο είναι ένα προϊόν από την αγαπημένη μου mememe για τα φρύδια... Η αλήθεια είναι ότι τα φρύδια μου θέλουν καθημερινά γέμισμα... Δυστυχώς είναι πολύ αραιά και ο σχηματισμός τους, μου είναι απαραίτητος. Όταν λοιπόν το είδα δεν σκέφτηκα πολύ και ούτε κατάλαβα πότε μπήκε στο καλάθι μου...
  • Και επειδή ο χειμώνας θέλει χρώμα το κραγίον no24 της Aden τράβηξε το ενδιαφέρον μου!!! Τι να κάνω που δεν μπορώ να αντισταθώ ποτέ σε ένα ροζ κραγιον μου λέτε;;; Τώρα το αν είναι ενυδατικό και μακράς διαρκείας, όπως λέει, θα σας το πω πολύ πολύ σύντομα γιατί κάτι μου λέει ότι δεν θα αργήσω να το δοκιμάσω.
  • Τέλος, δεν θα μπορούσε αυτό να είναι δικό μου haul αν δεν υπήρχε μέσα ένα lip balm!!!! Ναι, ναι, πήρα κι' άλλο!!! (και τώρα θα έπρεπε να είστε από μια μεριά να δείτε το ένοχο ύφος μου λολ) Δεν φταίω όμως... Μυρίζει πορτοκάλι και γω άλλο  με τέτοιο άρωμα δεν είχα..... Τελικά είδατε που δεν έφταιγα;;;;;;;;;; 

Κλείνοντας πρέπει να σας πω ότι αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι εκτός από τα πράγματα που αγόρασα μου έστειλαν και δύο άλλα travel size προϊόντα,  το foundation της Bourjois (το όπου και λατρεύω. είχα την απόχρωση 52 και μου ήταν λίγο πιο σκούρα απ' ότι θα ήθελα, αλλά ποτέ δεν έβρισκα την απόχρωση 51 για να δοκιμάσω στα Sephora στο The Mall... οπότε καταλαβαίνετε τον ενθουσιασμό μου  =)!!!!  ) και την lotion από By Nature αλλά και ένα υπέροχο cupcake/κρεμαστό για το λαιμό. Και όλα αυτά μέσα στα κλασικά και αγαπημένα συρταρωτά κουτάκια που λατρεύει και η μαμά μου και η αδερφή μου!!!

Πριν φύγω δεν θα πρέπει να ξεχάσω και το παρακάτω που είναι βέβαια και το μήνυμα του σημερινού ποστ...

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: 
  • ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΤΕ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
  • ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Και τώρα που ξεκαθαρίσαμε και αυτές τις μικρές τυπικές λεπτομέρειες περιμένω τις εντυπώσεις σας για όσα από τα παραπάνω έχετε δοκιμάσει μιας και ξέρω ότι κάποια από αυτά ήταν σε προηγούμενα κουτάκια!


               




18 σχόλια:

  1. τελεια ολα!!!
    Με γεια!
    Και η μουσικουλα πολυ ομορφη :)

    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mε γειά σου να τα χαρείς!!!! ;o))XXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα το έχουμε υπόψη μας ;D P.s Πολύ ωραίο το κουτάκι σου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I wanna eat the cupcake!!!! χιχι ωστόσο είσαι σε καλό δρόμο εγώ ξόδεψα μεγάλο μέρος του μισθού μου αλλά το είχα άχτι, άσε που ναι, όλα τα χρειαζόμαστε, μα όλα σου λέω, χαχαχα

    Με γειες κοριτσάκι!!!

    Υ.Γ.: Λιπ μπαλμ πορτοκάλι;;; ουαου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα ΘΕΑ!!!! πάντα όλα τα χρειαζόμαστε!!!! συμφωνώ! Επίσης το πορτοκάλι είναι πολύ καλο!!!!! και δεν είχα...

      Διαγραφή
  5. Η μάσκαρα είναι φοβερήηη! Την έχω λατρέψει!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με γεια! Με τέτοιο χρώμα το κραγιόν πώς να του αντισταθείς? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εεε μα ...πες τα...δεν εφταιγα εγω...το χερι μου πήγε μόνο του λολ

      Διαγραφή
  7. Πραγματικα οταν βλεπω haul χαιρομαι σαν να τα εχω αγορασει εγω!!! Με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πόσο γλυκό είναι αυτό!!!!!!! =) ευχαριστώ πολυ πολυ κοπέλα μου!

      Διαγραφή
  8. με γεια!έχεις βραβειάκι από μένα...
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/2013/11/2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ πολύ! περνάω τώρα αμέσως να το παραλάβω!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. με γεια!!!!!!!λοιπόν γυναίκες είμαστε και αν δεν ψωνίσουμε και το κατιτις μας δε μπορούμε....εξάλλου το πως χαλάμε τα χρήματα που έχουμε-όσα και αν είναι αυτά και 5 και 10 και 50 και 100 ευρώ,είναι δικό μας θέμα,δεν τα κλέβουμε από πουθενά,τα βγάζουμε όλες πιστεύω με πολύ κόπο και δυσκολία,και αν μη τι άλλο,το να ''κακομαθαίνουμε'' τον εαυτό μας δεν είναι αμαρτία!!!! το λέω γιατί σε όλα τα haul posts που διάβασα τελευταία διέκρινα μια τάση συγκρατείστε με,δεν θα το ξανακάνω και τέτοια!!! εεεε όχι λοιπόν!!!!!! ζήτω τα hauls!!! :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα εγώ αν δεις τα επόμενα ποστ θα με βρίσεις γι'αυτό πρέπει να συγκρατηθώ!!! Με τον σημερινό βασικό μισθό και με τα έξοδα που έχω, ω ναι, πρέπει να προσέχω αλλά ναι σε λατρεύω και μόνο για την τελική σου φράση!!!! Ζήτω τα hauls! Είναι ο δικός μου τρόπος ψυχανάλυσης άλλωστε!

      Υ.Γ.: Σόρρυ Ντέπυ που σχολίασα και εγώ, αλλά συμφωνώ τόσο με τη Χαρά!!!!

      Διαγραφή
    2. Καλέ μη ζητάς συγνώμη.... ακου λέει.... εμένα χαρά μου είναι να διαβάζω τα σχόλιά σας!!!! Η αλήθεια είναι ότι και γω συμφωνώ με την Χαρά! Νομίζω ότι όσες κοπέλες το λένε/λέμε αυτό δεν είναι επειδή νιώθουμε "ένοχες" που ψωνίζουμε (αν ηταν έτσι άλλωστε δεν θα ανεβάζαμε και αυτά τα ποστ που τα δείχνουμε) αλλά επειδή ξέρουμε και μεις οι ίδιες καποιες φορές ότι ενώ θα έπρεπε να ψωνίσουμε άλλα πράγματα που χρειαζόμαστε πιο πολύ στο τέλος ψωνίζουμε πράγματα που απλά δεν χρειαζόμαστε.... Αυτή είναι η δική μου περίπτωση τουλάχιστον λολ ΣΥΜΦΩΝΩ όμως απόλυτα με όσα λέει η Χαρά και υποκλίνομαι στην τελευταία φράση!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook