Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

This that or else tag!


TAG TAG TAG!

Δεν ξέρω εσάς αλλά εμένα πολύ μου αρέσουν αυτά τα post μιας και έτσι μαθαίνω πάντα αυτό το κάτι παραπάνω για τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από ένα  blog!!!

Το σημερινό λοιπόν δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα tag post το οποίο μου αρέσει πολύ και για το οποίο ευχαριστώ την Lolli από το blog Smudge it, Learn it, Blog it


Πάμε να διαλέξουμε λοιπόν;;;;

1. Sephora ή Hondos Center;
Sephora και Gallerie de beaute και λίγο λιγότερο το attica. Αυτά υπάρχουν στο The Mall και στο  Golden Hall ... Συνήθως εκεί κάνω τα ψώνια μου μιας και μπορώ να τα βρω όλα συγκεντρωμένα. Στα Hondos πηγαίνω μόνο για να βρω ότι δεν υπάρχει στα άλλα.

2. Too faced ή Benefit;
Νομίζω δεν μπορώ να διαλέξω... Στην Too Faced αγαπώ τις σκιές και στην Benefit τα ρουζ. Και από τις δύο βέβαια αγαπώ το μάσκαρα τους!!!

3. Radiant, Erre Due ή Seventeen;
Πάλι είμαι νομίζω στο πενήντα πενήντα. Αγαπώ τις σκιές τις Erre Due και τα gloss της Seventeen. Από Radiant δεν έχει τύχει να δοκιμάσω κάτι αν και έχω ακούσει τα καλύτερα για το foundation και νομίζω ότι πρέπει.

4. Αφρολουτρο ή Αφροντουζ;
Αφρόλουτρο!

5. Body butter ή Body lotion;
Body Butter χωρίς δεύτερη σκέψη! Ενυδατώνουν την επιδερμίδα μου πολύ καλύτερα και δε με ενοχλεί η παχύρρευστη υφή τους...Τα λατρεύω!!!

6. Κρεμοσαπουνο ή Κλασσικο σαπουνι;
Κρεμοσάπουνο! Μου δίνει πάντα την αίσθηση ότι αφήνει την επιδερμίδα μου πιο μαλακή!

7. Νυχια μακρια ή κοντα;
Μακριά! Από μικρή τα μεγάλωνα πολύ. Δυστυχώς τώρα που χρησιμοποιώ πολύ τον υπολογιστή τα έχω σε ένα μέτριο μήκος για να μπορώ αν γράφω πιο γρήγορα.

8. Online shopping ή βολτα στα μαγαζια;
Βόλτα στα μαγαζιά με φίλες και καφέ στα χέρια! Όμως πάντα κοιτάω και τις online προσφορές ακόμα και από το κινητό την ώρα που είμαι έτοιμη να αγοράσω κάτι γιατί καμιά φορά η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη και δεν είμαστε για σπατάλες...

9. Μονες σκιες ή παλετες;
Παλέτες! Μου αρέσει ότι ανοίγοντας ένα κουτί μπορώ να έχω απίστευτες επιλογές ΑΛΛΑ αν παρατηρήσω ότι κάποιο χρώμα άρχισε να τελειώνει και δεν παίρνει refeel είμαι ικανή να αφήσω την παλέτα στην άκρη για πολύ καιρό γιατί νιώθω ότι αρχίζει να "πεθαίνει" και στεναχωριέμαι... (ξέρω είναι γελοίο...) Γι' αυτό αποφάσισα από δω και πέρα να τις κάνω depot σε άλλες παλέτες για να μην το βλέπω αυτό... It's a weird world... lol

10.Μακρια μαλλια ή κοντα;
Μακριά... Από μωρό παιδί...Τα κόβω μόνο για να δυναμώσουν!

11. YSL, DIOR ή ΕSTEE LAUDER;
I am a DIOR addict!!!!! (Ένα θα σας πω, με γνωρίζουν πλέον προσωπικά οι πωλήτριες στoν πάγκο του Dior σε όλα τα πολυκαταστήματα που σας είπα... =S )

12. Glowbox, Cherrybox ή Βeautytestbox;
Νομίζω λίγο περισσότερο μου ταίριαξε το glowbox αν και τα άλλα τα θεωρώ εξαιρετικά.

13. Υγρο ή τζελ eyeliner;
Gel eyeliner. Το θεωρώ πιο εύκολο

14. Ηλεκτρικη ή κλασσικη οδοντοβουρτσα;
Ηλεκτρική. I am a gadget girl lol

15. Σφουγγαρι ή λουφα;
Λούφα! 

16. Χωριστρα στη μεση ή στην ακρη;
Στην άκρη

17. Απο αξεσουαρ προτιματε σκουλαρικια, βραχιολια ή δαχτυλιδια;
Αγαπώ τα σκουλαρίκια αλλά δυστυχώς έχω πρόβλημα με την μία τρύπα και κλέινει μέσα σε μερικές ώρες από την στιγμή που δεν φοράω σκουλαρίκια. Είναι πολύ κουραστικό. Έτσι τα παράτησα και τώρα φοράω μόνο δαχτυλίδια. Στα χέρια δεν βάζω εύκολα βραχιόλια γιατί με δυσκολεύουν στο γράψιμο.

18. Ματ ή shimmery σκιες;
Ματ το πρωί και shimmery το βράδυ!

19. Ηλιοθεραπεια ή οχι;
Όχι. Μαυρίζω πολύ εύκολα και κάτω από την ομπρέλα οπότε δε μου χρειάζεται.

20. Χτενιζεστε στο κομμωτηριο ή στο σπιτι;
Στο κομμωτήριο πηγαίνω μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αλλιώς τα φτιάχνω μόνη μου.

21. Θελετε να κανετε τατουαζ ή οχι;
Όχι. Μου αρέσουν τα μικρά και διακριτικά αλλά βαριέμαι πολύ εύκολα και φοβάμαι ότι μετά από δύο τρείς βδομάδες το πολύ θα ήθελα να το βγάλω και δεν θα μπορούσα.

22. Περα απο τα τρυπημενα αυτα θελετε να κανετε ή εχετε αλλου Piercing;
Όχι

23. Αν εχετε λεφτα για ξοδεμα παιρνετε συνηθως ρουχα ή καλλυντικα;
Καλλυντικά. Αν και θα πρέπει να αλλάξει αυτό και να τα μοιράζω...
 
24. Οταν καποιος θελει να σου παρει καποιο καλλυντικο δωρο θες να γνωριζεις τι ή τον αφηνεις να επιλεξει μονος του;
Όχι. Δεν έχει να κάνει με το τι δώρο είναι... Θέλω πάντα να έχω την χαρά της έκπληξης. Δεν μου αρέσει να μου το λένε ή να με ρωτάνε αν θέλω κάτι. Θέλω ο άλλος να διαλέγει μόνος του. Και μόνο που μπήκε στον κόπο να με σκεφτεί και να ψάξει για μένα μου είναι αρκετό.

25. Πας σε κεντρα αισθητικης για κουρα ομορφιας, μασαζ κτλ ή χαλαρωνεις σπιτι σου με ποδολουτρα,μασκες;
Σπίτι μου! Έχω ότι χρειάζομαι και χαλαρώνω εδώ καλύτερα χωρίς αδιάκριτα βλέμματα. Κάποιες φορές μάλιστα φωνάζω και τις φίλες μου και είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό και απίστευτα οικονομικό!!!!

Αυτό ήταν λοιπόν το tag! Ελπίζω να σας άρεσε!!!! Αν το έχετε κάνει αφήστε το link από κάτω για να περάσουμε να δούμε και μεις τις απαντήσεις σας! Αν δεν το έχετε κάνει και θέλετε σας κάνω tag ΟΛΕΣ!!!! Εσείς άραγε τι κάνετε και τι δεν κάνετε απ' όλα αυτά;;; Τι επιλέγετε;;;; Θα ήθελα πολύ να μάθω.


               

5 σχόλια:

  1. Μ' αρέσει πολύ το tag αυτό και να το διαβάζω και όταν το έκανα! Γέλασα πολύ στο σχόλιο με τις παλέτες! Καλά κάνεις πάντως! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειες απαντήσεις :D Στα ίδια μέρη ψωνίζουμε, χεχε :D

    Φιλάκια <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν έλεγες θα το ετοιμάσεις αύριο μάλλον εννοούσες λίγο πριν τις 12 ε; χιχι

    Πολύ ωραίες απαντήσεις!!! Μα γιατί λες βρε αδιάκριτα βλέμματα όλες τις κυριούλες που σε κοιτάνε καλά καλά απλώς επειδή γεννηθηκάνε κουτσομπόλες;; Δε φταίνε αυτές η ιδιότητά τους είναι τέτοια χιχι

    Πραγματικά αν και με μητέρα κομμώτρια και με φίλες αισθητικούς μπόλικες μισώ αυτό το κατινιστικό στα κέντρα ομορφιάς! Λες και μεταλλάσονται οι γυναίκες σε αυτούς τους χώρους απαπαπα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωραιες απαντησεις,εγω επελεξα τα hondos γιατι στην Απολλωνια πολιτεία στη Θεσσαλονικη εχουν κ mac μεσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το έκανα κι εγώ! Δες εδώ!!!! :)

    http://yoursnatty.blogspot.gr/2013/10/this-that-or-else-beauty-tag.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook