Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ενυδατική κρέμα προσώπου από την Scum Soaps!

Και επειδή όπως σας είχα πει αυτό θα είναι το Σ/Κ των πολλών review, να μαι και πάλι!!!!!
Αυτή τη φορά θέλω να σας διηγηθώ την περιπέτεια του μπαμπά μου ...  λολ

Σχεδόν κάνω πλάκα όπως καταλάβατε. Το μυστικό βέβαια βρίσκετε στη λέξη σχεδόν... 

Σάββατο βράδυ χτες και εγώ έχω βραδινή έξοδο και οι δικοί μου καλεσμένους στο σπίτι... Γιατί όμως η μπίρα βρίσκετε έξω από το ψυγείο;;;;;;;;;; Τι κάνει το μπαμπά μου να με παίρνει τηλέφωνο και να γκρινιάζει και τους επισκέπτες να γελάνε;;;;;

Όλα έχουν την εξήγησή τους... 

Η μαγική λέξη είναι ασφαλώς η ενυδάτωση. 




Το πρώτο που κάνει κάθε beauty girl όταν ετοιμάζεται για βραδινή έξοδο και αφού έχει καθαρίσει καλά το πρόσωπό της είναι να το ενυδατώσει. Αυτό λοιπόν έκανα και γω! Το πρόβλημα ήταν ότι η δική μου είναι μια καθαρά φυτική και χειροποίητη κρέμα* ( ξέρετε, αυτή από την εταιρεία Scum* που κάναμε και τον διαγωνισμό - είμαι σίγουρη ότι θυμάστε μιας και τόσες πολλές μου ζητήσατε να σας μιλήσω πιο αναλυτικά γι' αυτήν) 


και η θέση της είναι πάντα στο ράφι του ψυγείου για να την διατηρώ όσο το δυνατόν περισσότερο μιας και δεν έχει καθόλου συντηρητικά. Εγώ λοιπόν, την έβγαλα για να την χρησιμοποιήσω. Ο μπαμπάς μου βρήκε ελεύθερο χώρο και έβαλε εκεί την μπίρα, και εγώ μετά έβγαλα την μπίρα, την ακούμπησα στον πάγκο της κουζίνας (με πρόθεση να την βάλω σε άλλη θέση στο ψυγείο... όχι να τα λέμε αυτά) και βέβαια την άφησα έξω..............

Η κρέμα μου όμως που είναι και πιο ακριβή από μια μπίρα μιας και στοιχίζουν 17,5 ευρώ τα 113 ml διατηρήθηκε για μια ακόμα φορά στο ψυγείο ως όφειλε....!!!!!!!!

Και επειδή ξέρω ότι αυτή η κρέμα έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον σας εδώ και πολύ καιρό να σας πω ότι πρόκειται για ένα υπέροχο προϊόν. Με το που την ανοίγω μυρίζει όλο το δωμάτιο. Στην αρχή δεν μου πολύ άρεσε η μυρωδιά γιατί ήταν πολύ έντονη. Τώρα όμως την συνήθισα και έτσι το βερίκοκο και το αβοκάντο σε συνδυασμό με τα έλαια του ξύλου τριανταφυλλιάς και πορτοκαλιού με τονώνουν το πρωί για να ξεκινήσω τη μέρα μου με ζωντάνια και με ηρεμούν το βράδυ για να κοιμηθώ ήρεμα.


Τέλος, το βούτυρο καριτέ ( κύριο συστατικό της), εκτός από τα πολλά πλεονεκτήματα που λέγεται ότι έχει (ανακουφίζει το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα, προστατεύει από το ηλιακό έγκαυμα, βοηθάει στην επούλωση των πληγών του δέρματος, εξομαλύνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές του προσώπου, βοηθά στα μικρά εγκαύματα και στα εκζέματα του δέρματος, μειώνει τις κηλίδες και τις ουλές, βοηθά στη μείωση της ακμής αλλά και στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος, κτλ ) ενυδατώνει απίστευτα την επιδερμίδα μου χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Αυτό λοιπόν, την έχει κάνει απαραίτητο κομμάτι της καθημερινής μου περιποίησης τον τελευταίο μήνα. 

Εσείς έχετε δοκιμάσει τα προϊόντα της Scum Soaps που ήρθαν τόσο δρόμο από την Αμερική για να βοηθήσουν την επιδερμίδα μας αναζωογωνηθεί και να αναπνεύσει καλύτερα;;; 

επισημος διανομέας Μαυρο Σαπούνι Αφρικής



                 

7 σχόλια:

  1. Θέλω πάρα πολύ να τη δοκιμάσω τη συγκεκριμένη! Το ότι έχει φυσικά συστατικά είναι μεγάλο συν εννοείται! Τέλειο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλα γλυκιά μου! και μένα μου αρέσει που τα συστατικά είναι φυσικά! το δέρμα μας άλλωστε αξίζει τα καλύτερα!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Δεν γνώριζα τα προϊόντα...
    Αλλά ευτυχώς, έχουμε εσένα να μας ενημερώνεις!!!
    ;-)
    Καλή εβδομάδα, κούκλα μου!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα, χαίρομαι που τα γνώρισες κάνοντας μια βόλτα απο δω!!!!! Καλή εβδομάδα κοπέλα μου!!!!
      Φιλια!

      Διαγραφή
  3. haahhahahahaha egkefaliko o mpampas?? :D :D
    kai egw vevaia to idio tha ekana!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα σχεδόν λολ εεε μα τι να έκανα;;;; να αφηνα την κρέμα μου εκτός ψυγείου.... εεεεεεε όχι ....... χαιρομαι πάντως που δεν είμαι μόνη μου !!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. χιχι τελειο review, θα ηθελα να την δοκιμασω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook