Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Rain Boots.... είναι νωρίς;;;;

Πέρασαν σχεδόν δύο εβδομάδες από την τελευταία φορά που τα είπαμε.... Η αλήθεια είναι ότι μου λείψατε τόσο πολύ... Ήταν όμως αδύνατο να ασχοληθώ με το blog μιας και κάποιες φορές υπάρχουν πράγματα, όπως πχ η οικογένεια, που πρέπει να μπαίνουν πάνω από μας και την προσωπική μας διασκέδαση (και το blog αυτό είναι για μένα, διασκέδαση και χαρά) Πολλές σίγουρα θα αναρωτιέστε τι εννοώ και πολλές ξέρετε και είμαι σίγουρη πως με καταλαβαίνετε! Το σημαντικό είναι πως απ' ότι φαίνεται τα προβλήματα φαίνεται και αυτή τη φορά να τελειώνουν και γω είμαι πάλι εδώ γεμάτη χαρά και αισιοδοξία και έχοντας να μοιραστώ μαζί σας τόσα μα τόσα πολλά!!!! 

Και θα ξεκινήσω λοιπόν σήμερα με ένα από τα αγαπημένα μου θέματα... ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ τι άλλο!!! (Για όσες δεν με ξέρετε καλά και δεν με παρακολουθείτε τα παπούτσια είναι φετίχ μου εδώ και πολλά χρόνια!!!) 

Ο λόγος όμως που αρχίζω έτσι είναι γιατί έφτασε και πάλι η ώρα για ψώνια, οπότε δεν θα μπορούσα να μην μοιραστώ μαζί σας τον πειρασμό.... Θέλω βλέπετε να νιώσω ότι δεν είμαι μόνη μου!!!!

Το περίεργο είναι ότι θέλω να σας μιλήσω για τις περιβόητες rain boots! Όχι όχι δεν είμαι τόσο προνοητική... Κανονικά θα περίμενα πρώτα να αρχίσει να βρέχει και να έχει πολύ κρύο και μετά θα έψαχνα για ένα τέτοιο ζευγάρι παπούτσια.  Τι με έκανε λοιπόν να αλλάξω γνώμη;;; Πάτησα σε κάτι λάσπες και στην κυριολεξία κατέστρεψα τις αγαπημένες μου μπαλαρίνες.... =( (Η επιχείρηση καθάρισμα θα είναι λογικά στα επόμενα post! Stay tuned for that δεν θα τις αφήσω να χαθούν χωρίς "μάχη" ;) ) και επειδή θα περνάω συχνά από το συγκεκριμένο σημείο δεν σκοπεύω να το ξαναρισκάρω.... 

Αναρωτιόμουν λοιπόν τι ταιριάζει καλύτερα σε μένα στο στύλ μου και κατέληξα στις παρακάτω επιλογές:


Hunter / Aigle / Colors of California / Love Moschino

Εσάς πιο ζευγάρι μπότες σας αρέσει πιο πολύ;;; Εμένα τα δύο τελευταία!!!!!

Shopping Therapy!!!!! αααχ!!!!!!!!



10 σχόλια:

  1. Εγώ λατρεύω γενικά Hunter!!!! Αν και δεν είμαι φαν της γαλότσας γιατί με δυσκολεύουν... Ωστόσο, μας έλειψες, είχα παρατηρήσει ότι έλειπες και λέω καλέ δεν ανανεώθηκε εδώ και μέρες...

    Καλώς μας επέστρεψες και ω ναι η οικογένεια πάνω απ' όλα!!! Όλα καλά σου εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααχ και μένα μου λείψατε πολύ! Ξέρω ότι πολλοι μπορεί να μην το πιστεύουν αλλά είναι η αλήθεια!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα όμως επέστρεψα και σας ετοιμάζω πολλά πολλά ωραία πραγματάκια!!!!!!!!!!!
      Εγώ πάλι είμαι ερωτευμένη με αυτές τις Moschino! Οι γαλότσες με βολεύουν αλλά δεν μπορώ να τις φοράω στη δουλειά... Εκεί πρέπει πάντα να είμαι με γόβες.... =S

      Διαγραφή
    2. Σε πιστεύουμε βρε!!!! Γόβες;;; Απαπαπαπα!!! Γιατί τέτοιο dress code;; ούτε καν μπαλαρίνες;;

      Διαγραφή
    3. Θα μπορούσα να φορέσω και μπαλαρίνες αλλά οι πιο πολλοί θα με κοίταγαν περίεργα...βέβαια δεν έχω θέμα γιατί ΑΓΑΠΩ τις γόβες αν και μετά τα ποδαράκια μου ψάχνουν απεγνωσμένα ζεστό νεράκι... λολ

      Διαγραφή
  2. πού ήσουν βρε κορίτσι τόσο καιρό????
    Ελπίζω όλα να είναι καλά τώρα!!!!! :) :)
    Μ'αρέσουν πολύ οι γαλότσες και έχω 2 τέλειαααα ζευγάρια!!!! :D
    μου άρεσαν οι τελευταίες περισσότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλωσήρθες πίσω!!:) Μου άρεσαν και εμένα πολύ τα δύο τελευταία! Λίγο περισσότερο το πρώτελευταίο!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα moschini είναι υπέροχα!!! Είναι πολύ βολικές οι γαλότσες! Και εδώ που μένω βρέχει πολύυυυ και συνέχεια οπότε είναι must have!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρελαίνομαι για γαλότσες αλλά λόγο νούμερου βρίσκω μόνο... παιδικές! Δεν είν' κακές πάντως! Με κάνουν και νιώθω παιδί όσο κι αν μεγαλώνω!
    (ανυπομονώ για τις βροχές!)
    Φιλιάααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λατρεύω! Απλά!
    ;-)
    Καλό μήνα, κορίτσι μου!
    Χωρίς προβλήματα!!
    Φιλάκιαααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μ' αρέσουν τα ίδια που άρεσαν και σε σένα!
    Κρίμα για τις μπαλαρίνες, ελπίζω να μην καταστράφηκαν τελείως και να καταφέρεις να τις καθαρίσεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook