Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Guest Post! Η Δέσποινα μοιράζετε μαζί μας 13 αγαπημένα της προϊόντα!!!!!

  • Καλημέρα beauties!
  • Σήμερα έχω την χαρά να φιλοξενώ στο blog την υπέροχη Δέσποινα! 
  • Μια κοπέλα που, όπως θα σας πει και η ίδια, αγαπά με πάθος την μόδα και φροντίζει να μοιράζετε τις επιλογές της μαζί μας μέσα από το Lipstick and Lace που είναι σελίδα της στο facebook. Η Δέσποινα λοιπόν, όπως κάθε beauty girl σήμερα θα μοιραστεί μαζί μας τα δικά της μυστικά ομορφιάς. Ξέρετε αυτά που την κάνουν τόσο λαμπερή και εντυπωσιακή.
  • Έτοιμες;;;
  • "Γεια σας beauty dolls, είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα σας κάνω review κάποιων προϊόντων που χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου μιας και δεν έχω άμεση σχέση με την ομορφιά, όπως η Ντέπη πχ. 
  • Είμαι η Δέσποινα λοιπόν από την Λήμνο, δεν είμαι blogger, απλά εδώ και λίγο καιρό έχω κάνει μια σελίδα σχετική με την μόδα το Lipstick and Lace και γενικά είμαι παθιασμένη με την μόδα και όλα τα συνακόλουθά της, ένα από αυτά είναι και ομορφιά!
  • Πάμε λοιπόν να σας δείξω κάποια προϊόντα ομορφιάς που μου αρέσουν πολύ τον τελευταίο καιρό. Όπως όλοι μας έχουμε κάποιες εμμονές έτσι έχω και εγώ με το καλό πλύσιμο του προσώπου για να αφαιρέσω το μακιγιάζ ή απλά για να καθαρίσω το πρόσωπό μου αν δεν έχω βαφτεί. Οπότε συνήθως χρησιμοποιώ όχι ένα ποιόν αλλά τρία για την ίδια δουλειά! Επίσης να σας πω ότι έχω λίγο δύσκολο τύπο επιδερμίδας, ενίοτε είναι λιπαρό με κάποια σπυράκια λόγω αλλεργιών που έχω σε κάποιες τροφές και ενίοτε ευαίσθητο με κοκκινίλες.




    1. Ένα καθαριστικό που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια είναι της Clinique από την σειρά Anti-Blemish Solutions το Cleansing Foam(All Skin Types). Μου αρέσει που είναι σε μορφή αφρού, το βρίσκω αρκετά πρακτικό, είναι πολύ απαλό, αφαιρεί καλά τις βρομιές και μειώνει τις κοκκινίλες και την λιπαρότητα από το δέρμα μου, αυτά που ακριβώς θέλω δηλαδή. Επίσης αφήνει απαλό και λείο το δέρμα και δεν μου αφήνει την αίσθηση του τραβήγματος που δεν μ' αρέσει καθόλου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.


    2. Το δεύτερο καθαριστικό είναι φαρμακευτικό το Clean A-C Cleansing creme care to anti-acne treatments της Avene. Aυτό είναι σε μορφή κρέμας γαλακτώδες, βάζεις πολύ λίγο και κάνει αρκετό αφρό, επίσης καθαρίζει πολύ καλά, δεν τραβά την επιδερμίδα και αυτό που μου αρέσει πολύ σε αυτό είναι το ελαφρύ άρωμά του.


    3. Το τρίτο και τελευταίο καθαριστικό είναι το Cleansing Gelee της La Prairie. Eπίσης πολύ απαλό καθαριστικό, σε μορφή τζελ, δεν χρειάζεται να βάλεις πολύ ποσότητα κάνει αρκετό αφρό, δεν τραβά την επιδερμίδα είναι επίσης ιδανικό και για ευαίσθητες επιδερμίδες και για δέρματα με ακμή, και έχει ένα φανταστικό άρωμα. Το μόνο μειονέκτημά του είναι ότι είναι σε μορφή σωληναριού και όχι σε dispencer όπως τα άλλα, είναι λίγο δύσχρηστο.



     4. Πάλι από την σειρά Anti-Blemish Solutions της Clinique έχω πάρει το cleaning moisturizer oil-free αλλά με αυτό δεν είμαι απολύτως ευχαριστημένη, μόλις τελειώσει δεν θα το ξαναπάρω σίγουρα. Καταρχήν δεν ενυδατώνει την επιδερμίδα, ξηραίνει τα σπυράκια ναι, αφήνει και μια αίσθηση καψίματος λίγο στο δέρμα αλλά να ενυδατώνει σίγουρα όχι.



    5. Πάμε σε scrub τώρα, επίσης από την ίδια σειρά έχω πάρει το 7 Day Scrub Cream της Clinique. Aυτό μου αρέσει πολύ γιατί είναι πολύ απαλό scrub με πολύ λεπτούς κόκκους και έχει και ενυδατικούς παράγοντες οπότε μπορείς να το χρησιμοποιείς και σε καθημερινή βάση εγώ το χρησιμοποιώ 2-3 φορές την εβδομάδα βέβαια και το συνιστώ σίγουρα για ευαίσθητες επιδερμίδες όπως η δικιά μου.



    6. Μια μάσκα τώρα που την έχω λατρέψει τελευταία είναι μιας ιταλικής εταιρείας οικολογικών-φυτικών προϊόντων της Bjobj και λέγεται Argilla Bianca(Λευκός Άργιλος ). Όπως λέει είναι έτοιμη πάστα λευκού αργίλου για βαθύ καθαρισμό προσώπου αλλά και σώματος. Εγώ προσωπικά την χρησιμοποιώ στο πρόσωπο μόνο, το αφήνεις μόνο 5 λεπτά όχι παραπάνω και σου αφήνει ένα δέρμα πεντακάθαρο, απαλό και λαμπερό. Επίσης αν θες μπορείς να προσθέσεις και αιθέρια έλαια αλλά εγώ δεν το έχω δοκιμάσει.




    7. Αυτό το προϊόν τώρα που θα σας αναφέρω το αγόρασα κατά λάθος αλλά τελικά είναι ένα απο τα αγαπημένα μου και δεν θα το αλλάξω με τίποτα!Είναι της εταιρίας Avon, ήθελα κάποιο άλλο της ίδιας σειράς αλλά έκανα λάθος και παράγγειλα αυτό. Είπα να το κρατήσω λοιπόν και να μην το στείλω πίσω και πολύ καλά έκανα τελικά. Είναι της σειράς Planet Spa το Firming chest and neck serum με olive oil. Eίναι σε μικρό μπουκαλάκι σε μορφή serum, κανονικά βέβαια είναι για την περιοχή του λαιμού και του στήθους αλλά μιας και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα εκεί και δεν χρησιμοποιώ προϊόντα εκεί πέρα από ενυδατική κρέμα, είπα να το δοκιμάσω στο πρόσωπό μου. Λοιπόν από τις πρώτες χρήσεις είδα κάποια διαφορά, δηλαδή συσφίγγει την επιδερμίδα και τις λεγόμενες πρώτες ρυτίδες που αποκτούμε όλες γύρω από το στόμα, από τα μάτια τις απαλύνει κατά πολύ. Γενικά αφήνει ένα πολύ απαλό, νεανικό δέρμα. A must have!





    8. Aπλά μια αναφορά θα κάνω τώρα στην κρέμα σώματος που χρησιμοποιώ τελευταία, είναι της αρωματικής σειράς J' adore του Christian Dior. Φαντάζομαι θα την ξέρετε ήδη πολλές λόγω του αρώματος, επειδή εγώ δε χρησιμοποιώ πολύ άρωμα προτιμώ πολλές φορές να βάλω μετά το ντουζ μια αρωματική κρέμα σώματος και να αποφύγω το άρωμα. Είναι αρκετά ελαφριά λοιπόν, έχει το γνωστό άρωμα J' adore και διαρκεί πολύ.




    9. Πάμε στο μακιγιάζ τώρα, make-up όλες μας φαντάζομαι έχουμε δοκιμάσει άπειρα ώσπου να βρούμε το καλύτερο. Το προηγούμενο μου ήταν της Chanel το Vitalumiere Aqua Foundation, που ήταν αρκετά καλό αλλά αρκετά ακριβό επίσης, οπότε είπα να δοκιμάσω κάτι σε φθηνότερο. Τώρα πλέον αυτό είναι από τα αγαπημένα μου, και νομίζω δεν θα ξαναδοκιμάσω κάποιο άλλο,αλλά ποτέ μην λες ποτέ!Είναι της Avon κι αυτό, το Ιdeal Flawless Matte Mouse Foundation απόχρωση Shell. Αμέσως μόλις το ακούμπησα την πρώτη φορά στο δέρμα μου άρχισα τα επιφωνήματα θαυμασμού "Αααααα""Ωωωωωω" "Είναι τέλειοοοοο" κλπ. τέτοια!Πραγματικά η υφή του είναι μοναδική σαν να απλώνεις μετάξι στο δέρμα σου, τόσο απαλό, κρεμώδες έχει ωραίο διακριτικό αρωματάκι, διαρκεί πολύ και δίνει πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Απλά νομίζω δεν είναι πολύ καλυπτικό όταν έχεις πχ. μεγάλο πρόβλημα και θες να καλύψεις πολλές ατέλειες, σπυράκια κλπ. Έχει μέτρια κάλυψη, αλλά κατά τα άλλα είναι τέλειο, δεν το περίμενα τόσο καλό!



    10. Συμπληρωματικά του make up τώρα κάποιες φορές, σε ειδικές περιστάσεις, βραδινές εξόδους κλπ. θέλω να δώσω στο δέρμα μου μια λάμψη ένα τόνο υγείας να το πώ. Τότε απλώνω με το πινέλο μια δύο φορές την μαγική μου χρυσόσκονη που δεν είναι άλλη από τις κλασικές πέρλες λάμψεις του Guerlain, τις Les Meteorites poudre pour le Visage, απόχρωση 01.Τeint Rose. Όλες θέλουμε μια μικρή δόση πολυτέλειας κάπου κάπου, έτσι δεν είναι;



    11. Προϊόντα φαρμακείου τα επόμενα, δύο βερνίκια νυχιών σε παραπλήσιες αποχρώσεις του φούξια(αγαπημένο χρώμα)και η βάση τους. Πρόκειται για τα βερνίκια νυχιών του Κορρέ η απόχρωση 12 και η 14. Έχει μύρο που ενυδατώνει τα νύχια και επίσης αυτό που μου άρεσε είναι ότι δεν περιέχει κάποιες βλαβερές ουσίες για το δέρμα μας όπως ξυλένιο, φορμαλεΰδη  καμφορά κλπ. Έχουν εξαιρετική διάρκεια και τα χρώματα έχουνε ωραία λάμψη και πολύ ωραίες αποχρώσεις, τις θέλω όλες!!!


    12. Τελειώνοντας να σας παρουσιάσω το άρωμά μου που έχω κολλήσει τελευταία, είναι το Pink Bouquet του Moschino, είναι φρουτώδες και λουλουδένιο ταυτόχρονα. Γλυκό και παιχνιδιάρικο, ένα νεανικό θα έλεγα άρωμα και περισσότερο άρωμα ημέρας λόγω του ότι είναι δροσερό και ελαφρύ.




    13. Μάσκαρα Le volume de Chanel.

    Για τέλος έχω αφήσει την μάσκαρα Le volume της Chanel, ενώ μια φίλη μου που την δοκίμασε δεν έμεινε ευχαριστημένη εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ. Είναι αρκετά υγρή κάτι που μ' αρέσει, ξεχωρίζει καλά τις βλεφαρίδες και επίσης δίνει και όγκο το οποίο υπόσχεται. Το μόνο αρνητικό που το βλέπω στις περισσότερες μάσκαρα είναι ότι κάνει λίγο κομπάκια αφήνει μικρά μικρά κομματάκια. Γενικά με τις μάσκαρα είμαι λίγο δύσκολη, απαιτητική θα έλεγα, αυτή είναι μια από τις αρκετά καλές που έχω δοκιμάσει.


    Αυτά ήταν τα προϊόντα που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό, ήταν αρκετά μάλλον, ελπίζω να μην σας κούρασα!


    Ευχαριστώ την Ντέπη για τον χρόνο και τον χώρο που μου παραχώρησε στο blog της, φιλιά πολλά dolls!!! "


    Και κάπως έτσι η Δέσποινα μοιράστηκε μαζί μας όλες τις beauty αδυναμίες που έχει! Πως σας φάνηκαν;;; Οι δικές σας ποιες είναι;;;; Αν θέλετε να τις μοιραστείτε μαζί μας και να γράψετε και σεις το δικό σας guest post, το Cute&GirlyDMS είναι πάντα έτοιμο να σας καλωσoρίσει! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα κλικ εδώ και να μου στείλετε ένα mail!

    Σας περιμένω!!!!


    Αααααα και μην ξεχάσετε να κάνετε like στην σελίδα της Δέσποινας στο facebook αλλά και την δική μου!!!! =) Lipstick and Lace , Cute&GirlyDMS




                   



2 σχόλια:

  1. Τελειες επιλογες ολες τους Δεσποινα, και τι ομορφη αναρτηση ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφερουσες οι επιλογές της Δέσποινας. Ευχαριστούμε κορίτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook