Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Rock Influences?!?!?!

Δεν ξέρω εσείς αλλά πάντα όταν "κλείνει" έτσι ο καιρός αρχίζω και νιώθω πάντα λίγο πιο rock. Μη γελάτε... ακόμα δεν ξεκίνησα. Έρχονται στη μνήμη μου υπέροχες συναυλίες μέσα στο κρύο και τη βροχή... Στιγμές ανεπανάληπτες!!!

Αυτή τη φορά εκτός από τον καιρό βοήθησε και ένα video που έκανε η Michelle Phan στην em για να δείξει πως μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει την καινούργια της σειρά μακιγιάζ. 


Το γιατί εγώ  βέβαια στο μυαλό μου αυτόματα εκτός από το σε ποια συναυλία θα ήθελα να πάω, πως θα ήθελα να βαφτώ αλλά και το τι ρούχα ήθελα να φορέσω είχα και το τι παπούτσια θα ταίριαζαν γάντι στην περίπτωση, μπορεί να μην σας κάνει εντύπωση. Αυτό που λογικά θα πρέπει να φανεί περίεργο τουλάχιστον σε όσους με γνωρίζουν προσωπικά είναι ότι τα παπούτσια που μου ήρθαν στο μυαλό δεν είναι ΕΓΩ ..... Εγώ γενικά ανήκω στην κατηγορία γόβα και δωδεκάποντο, αυτά που μου ήρθαν όμως στο μυαλό δεν πλησιάζουν ΚΑΘΟΛΟΥ.

Ο μπαμπάς μου θα τα χαρακτήριζε γαλότσες ή αρβύλες λολ εγώ όμως βρίσκω τόσο μα τόσο ενδιαφέρουσες αυτές τις στυλιστικές ανατροπές!

Όχι δείτε και σεις και πείτε μου... 



Ας ξεκινήσουμε από τα πιο "απλά"


και συνεχίζουμε...





Ok ok το παραδέχομαι... Δεν θα τα φόραγα κάθε μέρα, (τα πρώτα δηλαδή μπορεί και να τα φόραγα...) αλλά ούτε και στη δουλειά αλλά δεν νομίζετε ότι σε μια rock συναυλία με το απαραίτητο ντύσιμο και βάψιμο θα ήταν  super;;; Ακόμα ακόμα και για μία εκδρομή;;;;; 

Για πείτε λοιπόν;;; Εσείς θα τα φοράγατε;;;;


               

6 σχόλια:

  1. a egw tha ta foraga kathimerina!
    latreuw psilotakouna...alla den foraw suxna! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μποτάκια ή ω ναι και αρβυλάκια τα φοράω και καθημερινά! Αφού μέχρι και στην αφεντίκινα μου κάποια με ρώτησε από πού τα πήρα χιχι... όσο για τα δωδεκάποντα έχω αφήσει τη συλλογή στο ράφι! Έχω φαρδύ κουτουπιέ γ...! Σνιφ σνιφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ τα πρώτα θα τα φορούσα σίγουρα! Πήρα πρόσφατα κάτι μποτάκια με κορδόνια σε καφέ ανοιχτό και είναι τέλεια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ το φοράω άνετα κάθε μέρα! Αν και μου αρέσουν τα λίγο πιο κοντά biker boots! Είχα πάρει πέρσι ένα ζευγάρι και το καταευχαριστήθηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λατρευω αυτα τα μποτακια, ειδικα το δευτερο τελειο ειναι, δεν φοραω σχεδον ποτε ψηλα κι αν φορεσω θα ναι η μποτακι ψηλο η κατι τετοιο ποτε γοβα...δεν το χω τι να κανουμε χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ μιας και rock τύπος σίγουρα θα τα φόραγα κάθε μερα χεχε!

    Σε έχω κάνει tag εδώ
    http://smudgeitblenditrockit.blogspot.gr/2013/10/this-that-or-else-tag.html

    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook