Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

It's a mascara thing !!!!!!


Την προηγούμενη εβδομάδα, και λόγω του tag της Μυρώνας από το blog Our walking closets secrets ανέβασα και γω τόσο στο instagram όσο και στο facebook μια φωτογραφία με τις μάσκαρες που έχω.



Αυτές δηλαδή!

Μου ζητήσατε λοιπόν στο facebook να μοιραστώ μαζί σας, την γνώμη μου για όσες από αυτές έχω δοκιμάσει αρκετά και ασφαλώς δεν θα μπορούσα να σας αρνηθώ!



Θα ξεκινήσω λοιπόν με τις μάσκαρες τις essence! Για όσες δεν γνωρίζετε η essence είναι μια Γερμανική και απίστευτα οικονομική εταιρεία στην οποία μπορείτε να βρείτε μερικά πολύ καλά προϊόντα! Εγώ λοιπόν έχω δοκιμάσει τρεις. 


Αυτή εδώ θα έλεγα ότι είναι και η πιο αγαπημένη μου από τις τρεις που έχω δοκιμάσει. Έχει ένα πραγματικά τεράστιο βουρτσάκι,  πράγμα που μπορεί να δυσκολέψει όσες κοπέλες έχουν μικρά μάτια, είναι όμως πολύ μαύρη και κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται πολύ πολύ πυκνές! Επίσης δεν ερέθισε θα μάτια μου ακόμα και όταν φόραγα φακούς. Το αρνητικό της είναι ότι κάνει μερικά "κομπάκια",  όχι όμως τόσα ώστε να με ενοχλεί. Η ποιότητά της λοιπόν σε αναλογία με την καλή τιμή της την κάνουν μια πολύ καλή καθημερινή επιλογή.


Η επόμενη έρχεται πάλι από την ίδια εταιρεία! Η τιμές τους βλέπετε, σε κάνουν να θέλεις να  τις δοκιμάσεις όλες....!!! Είναι η λεγόμενη "διπλή" καθώς έχει δύο ανοίγματα για να βγάλεις το βουρτσάκι. Από την μια βγάζει αρκετή ποσότητα προϊόντος και είναι για πιο έντονο αποτέλεσμα και από την άλλη βγάζει λιγότερο προϊόν, για ένα πιο καθημερινό look. Αυτό που μου άρεσε με αυτή την μάσκαρα ήταν ότι δεν μου έκανε κομπάκια. Την βρήκα όμως αρκετά στεγνή και δύσκολα μπορούσα να χτίσω με αυτήν ένα καλό αποτέλεσμα. Έτσι κατέληξα να την χρησιμοποιώ πριν από κάθε άλλη μάσκαρα για να ξεχωρίζω τις βλεφαρίδες μου. Το βουρτσάκι επειδή είναι πιο μικρό, είναι πολύ καλό και για τις κάτω βλεφαρίδες. Τις βάφει ακριβώς τόσο, όσο χρειάζεται.


Αυτή είναι η τελευταία από αυτή την εταιρεία. Ήταν l.e. και την είχα πάρει από την έκθεση κάτι λιγότερο από 3 ευρώ. Έχει λευκό ιριδίζον χρώμα και glitter μέσα. Υποσχόταν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δυστυχώς ήταν και αυτή αρκετά στεγνή και έτσι δεν εντυπωσιάστηκα τόσο όσο περίμενα...


Επόμενη και πολύ αγαπημένη είναι αυτή από τα Sephora. Είναι καφέ και είναι μάλιστα η μοναδική καφέ που έχω στην συλλογή μου. Η φόρμουλά της είναι πιο υγρή από όλες τις παραπάνω και εμένα αυτό μου αρέσει πολύ. Το βουρτσάκι είναι πλαστικό αλλά αρκετά μαλακό. Ξεμπλέκει τις βλεφαρίδες αλλά δεν τις κάνει να φαίνονται πιο μακριές ή πιο πυκνές. Τις κάνει απλά να φαίνονται καλύτερες. Είναι δηλαδή απίστευτη για εκείνο το απόλυτα φυσικό look που με δυσκολία θα καταλάβουν οι άλλοι ότι είστε βαμμένες αλλά θα βλέπουν τα μάτια σας πιο λαμπερά, πιο φωτεινά και γενικά πιο ..... 


Επόμενες είναι αυτές από την Maybelline. Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι, δεν ξέρω πως, αλλά νομίζω ότι αυτή η εταιρεία έχει βρει αυτό το κάτι που κάνει τις μάσκαρές της μοναδικές!!!!!



Εγώ έχω δοκιμάσει την Colossal* και την the rocket και ενθουσιάστηκα και με τις δύο για διαφορετικούς λόγους. 






Ας ξεκινήσουμε όμως με την Colossal. Έχει ένα πολύ απαλό τρίχινο βουρτσάκι, είναι αρκετά υγρή, δεν κάνει κομπάκια και ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες κάνοντας να φαίνονται λίγο πιο μακριές! Για να σας δώσω να καταλάβετε είναι κάτι ανάμεσα σε αυτή τον Sephora και την the rocket.  Δίνει δηλαδή ένα πολύ ωραίο καθημερινό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα δηλαδή μοιάζει με την πρώτη της essence που σας έδειξα αλλά επειδή η φόρμουλα είναι πολύ καλύτερη και το αποτέλεσμα είναι εμφανώς καλύτερο. Είναι επίσης αυτό που λέμε στα ελληνικά buildable! Μπορείτε δηλαδή να βάλετε 2-3 στρώσεις και το αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο εντυπωσιακό! Για μένα αυτή είναι πλέον η καθημερινή μου επιλογή.  


Η the rocket* από την άλλη είναι η σταρ του καλοκαιριού. Νομίζω ότι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό έκλεψε την παράσταση. 






Τα έχει όλα! Δίνει όγκο, μήκος, το απόλυτο μαύρο χρώμα και ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι όλα αυτά τα κάνει με 2 κινήσεις. Χωρίς κόπο!!!! Απίστευτα γρήγορα. Επίσης πρέπει να σας πω ότι είναι και πάρα μα πάρα πολύ σταθερή. Κρατάει τις βλεφαρίδες μου στην θέση τους πάρα πολλές ώρες και το προϊόν δεν απλώνει καθόλου. Δοκιμασμένη σε πολύ ήλιο αλλά και πολύ ιδρώτα... Είναι λοιπόν πολύ ανθεκτική πράγμα που σημαίνει ότι για να την αφαιρέσετε, δεν φτάνουν μόνο τα μαντιλάκια. Για να είμαι ειλικρινής έψαξα πολύ για να βρω κάτι που να μην μου αρέσει αλλά δεν τα κατάφερα... Θέλω να δοκιμάσω και την αδιάβροχη version που λένε ότι είναι ακόμα καλύτερη!!!!!!!! 

Δεν πιστεύω να κουραστήκατε;;;; Έχω άλλες τέσσερις για τις οποίες θέλω να σας μιλήσω.... 

Καλά... καλά... θα το αφήσω για την άλλη εβδομάδα...  Stay tuned!!!!!!!!!!!

Και μην ξεχνάτε:
αυτό αν δεν το έχετε ήδη βρει δηλαδή ;)

p.s. Εσείς ποιες από αυτές έχετε δοκιμάσει;;; Πώς σας φάνηκαν;;; Ποια άλλη θα μου προτείνατε να δοκιμάσω;;;;




16 σχόλια:

  1. Από την Essence πρέπεινα δοκιμάσεις την maximum definition, μ'αρέσει πολύκαι η σύνθεση και το βουρτσάκι της, κάνει καταπληκτικό διαχωρισμό και με λίγο δούλεμα κάνει θαύματα για τις βλεφαρίδες μου χωρίς να δημιουργεί κομπάκια! Η Rocket είναι απλά κορυφή :)
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να την δοκιμάσω ε;;; κοιτα εγώ δεν θελω αλλά αφού με πιέζεις την άλλη φορά που θα κατεβάσω το stand θα της δώσω μια ευκαιρία. οσο για την rocket είναι πυραυλος τι να λεμε λολ

      Διαγραφή
  2. Πολυ καλες φαινονται ολες!
    Εγω δοκιμασα αρκετες της Maybelline οταν ημουν στην αμερικη γτ ηταν υπερβολικα φθηνες.
    Και εννοειται πως εμεινα ικανοποιημενη αν κ δεν εχω καποια ιδιαιτερη δυσκολια στο να με βολεψουν καλλυντικα!
    Τωρα χρησιμοποιω την καινουρια της Avon -ξερεις, τη γνωστη που εγινε φιρμα με το παραξενο σχημα της- που ξεχναω πως ακριβως λεγεται :P


    xoxo
    thefashionsweetheart.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμερική είναι αμαρτία να μην δοκιμάσεις. Είναι πραγματικά τοσο φθηνές....

      ναι της avon αυτή που είναι gadget από μόνη της θέλω και γω να την δοκιμάσω κάποια στιγμή. είμαι περίεργη για το αν θα βολευε μια τετοια συσκευασία =)

      Διαγραφή
  3. Τι ωραια αναρτηση! Αχ θελω πολυ να δοκιμασω την rocket!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν ένα ιδιαίτερο tag μπορώ να πω.. χαχαχ
    Ωραίες οι επιλογές σου κοπέλα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχη παρουσίαση.! <3
    Δεν έχω δοκιμάσει καμία..κι όμως..χαχα
    Θέλω πολύ να δοκιμάσω της Maybelline..αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποιά!

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πόσο αγαπώ μάσκαρες!!!!Εγώ έχω της essence τη διπλή,και χρησιμοποιώ μόνο το 2!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποσες μασκαρες εχεις!!!
    Σε ολη μου την ζωη εως τωρα δεν πρέπει να έχω χρησιμοποιήσει τόσες χα χα :)
    Παντως τις Maybeline poy exω δοκιμάσει τις βρήκα πολύ καλές.

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Super ενημερωτικό post! τώρα τις θέλουμε όλες!
    Έχεις βραβειάκι στο blog μας!
    http://ourbeautywonderland.blogspot.gr/2013/09/liebster-blog-award.html
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προχτές έβαλα την καινούρια της Erre Due και από πάνω την Ultra Volume της Beauty Line... εντάξει... τούμπανο οι βλεφαρίδες!! Λες και φορούσα ψεύτικες! Η The Rocket μου αρέσει και εμένα πολύ! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψηφίζω Maybelline! Η αγαπημένη μου μάσκαρα!

    Evi xoxo

    The Notebook of a Fashion Lover

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι μάσκαρες της mayblline είναι υπέροχες πραγματικά! εγώ έχω μείνει και με τις λορεάλ πολύ πολύ ευχαριστημένη ;)

    όσο για την essence...δοκίμασα μία και δεν μου άρεσε καθόλου! ('ηταν η all eyes on me)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μασκαρα 4 ever..τις αγαπω..ψηφιζω την τελευταια..την λατρεψα..

    Vaso by mybeautymap.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τέλεια ανάρτηση!! Από τις συγκεκριμένες δεν έχω δοκιμάσει ακόμη κάποια! Γενικά όμως έχω δοκιμάσει αρκετές από maybelline και από κορρέ! Αλλά η αγαπημένη μου είναι η false lash effect της max factor!:) Θέλω πάρα πολύ να δοκιμάσω τη Rocket και τις essence!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τέλεια ανάρτηση! Είμαι εξαρτημένη απο τις μάσκαρα!!! Αγαπώ την The Stylist Seventeen!!! Αλλά πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσω & τις υπόλοιπες!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook