Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

My Erre Due eyeshadows!

Οι σκιές είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια όλων των beauty girls! 



Οι χιλιάδες αποχρώσεις και οι συνδιασμοί χωρίς όρια μπορούν να εξάψουν την φαντασία μας και να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε υπέροχα look για εντυπωσιακές εμφανίσεις!!!!

Αγαπημένα μου εφόδια;;; Οι σκιές από την  Erre Due. 







Πριν αρκετό καιρό αγόρασα τις 421 και 423 από την σειρά wet & dry sparkler. Αυτή ήταν και η πρώτη μου επαφή με την εταιρεία. Πραγματικά τις ερωτεύτηκα. Έχουν  πλούσια και βελούδινη υφή ενώ η υφή  τους αυτή μπορεί να σας θυμήσει και πεπιεσμένο pigment χωρίς όμως να αφήνει αλευρώδη ή ανομοιόμορφα σημεία κατά την χρήση.


Η διάρκεια και η απόδοσή τους ήταν το κάτι άλλο. Ίσως από τις καλύτερες που είχα δοκιμάσει μέχρι εκείνη την στιγμή. Οι σκιές αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και βρεγμένες και το χρώμα γίνεται ακόμα πιο έντονο και το wet εφέ κλέβει τις εντυπώσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να τις χρησιμοποιήσετε και να μην σας κοιτάνε όλοι στα μάτια. 

Οι σκιές αυτές έχουν και απίστευτη λάμψη και επειδή τα glitter είναι πολύ μικρά στην ανάγκη μπορούν οι σκιές να χρησιμοποιηθούν και ως highlighter αρκεί να δουλευτούν σωστά πράγμα εξαιρετικά εύκολο.

Και ενώ ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη με αυτές τις σκιές και τις χρησιμοποιούσα καθημερινά, καταλάθος έπεσαν (με δύναμη και από μεγάλο ύψος οφείλω να ομολογήσω)  και μου έσπασαν... Η μία περισσότερο και η άλλη λιγότερο, όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες. Πλέον δεν μπορούσα να τις χρησιμοποιήσω στα ταξίδια που θα έκανα εκείνη την περίοδο γι' αυτό και τις έβαλα για λίγο στην άκρη και τις ξέχασα. Πρόσφατα όμως κάνοντας τις ανασκαφές μου τις ξαναβρήκα και αποφάσισα να τις χρησιμοποιήσω και πάλι =) 

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τις ξαναγαπήσω τόσο πολύ που πήγα και πήρα άλλη μια από την ίδια σειρά ( και έχω βάλει στο μάτι και άλλα δύο χρώματα ;) ) και ένα χρώμα από την κλασσική τους σειρά.


Το διπλό αυτό ροζ μοβ είναι το 469 ενώ το μπορντό είναι το 502.


Το μπορντό θέλω να με πιστέψετε ότι δεν είχα σκοπό να το αγοράσω αλλά η κοπέλα στο κατάστημα μου έδειξε πως θα μπορούσα να το χρησιμοποιώ στο κόκαλο του ματιού για να δώσω φως και ένταση στο βλέμμα μου. 


Το λάτρεψα και όπως καταλαβαίνετε έγινε μέρος της συλλογής μου. Τώρα μάλιστα που το έχω το χρησιμοποιώ σε πάρα πολλούς συνδιασμούς που κάνω και νομίζω πως δίνει αυτό το κάτι παραπάνω στο μακιγιάζ μου!!!!!

Αυτά ήταν λοιπόν, μέχρι τώρα... Πώς σας φάνηκαν;;;; Εσείς έχετε δοκιμάσει σκιές από την συγκεκριμένη εταιρεία; Αν ναι ποιές;;;


Follow me on

               
  

5 σχόλια:

  1. Πολυ ωραια σειρα αυτη με τις wet!! Απο erre due εχω μια παλετιτσα με 5 χρωματακια(την emphaseyes). Εξαιρετικη αποδοση χρωματων και πηρα και στην κολλητη μου την ιδια με αλλες αποχρωσεις για τα γεννεθλια της ♥

    ellakibeauty.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν εχω δοκιμασει σκιες απο αυτη την εταιρεια αλλα φαινονται υπεροχες! θα δοκιμασω σιγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνονται τέλειες..
    Ερωτεύτηκα την 421♥
    Πολύ ωραίο post.!

    Alexandra by http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den exw kammiaaaaaaaa skia apo erre due!!!!
    m'arese polu i duo kai kuriws to mauro meros!!teleia!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook