Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Mani Monday !!!

Καλημέρα beauties!!!

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ τόσο μα τόσο πολύ.... Χαίρομαι όμως διπλά τώρα που είμαι πάλι μαζί σας!!! (ελπίζω και σεις =) )

Επειδή εκτός από τα κραγιόν μια κοπέλα ποτέ δεν έχει και αρκετά μανό το Σ/Κ που μας πέρασε, κάνοντας μια βόλτα από τα Sephora γνώρισα τον έρωτα του καλοκαιριού! Ένα υπέροχο μανό από την Sally Hansen! 

Προσπάθησα να αντισταθώ θέλω να με πιστέψετε αλλά σε καθε γωνια του μαγαζιού τσουπ το έβλεπα μπροστά μου... Δεν τα καταφερα... Λύγισα...



Ένα απίστευτο ροζ κόκκινο.


Το περίεργο με αυτό το χρώμα είναι ότι πραγματικά το χρώμα μοιάζει να αλλάζει... ( όχι δεν είναι από αυτά που αλλάζουν με τον ήλιο) Όταν είμαι σε κλειστό χώρο μοιάζει πιο πολύ κόκκινο και όταν είμαι έξω στο φως του ήλιου μοιάζει ακριβώς ίδιο με αυτό που βλέπετε. 


Η φόρμουλά του είναι κρεμώδης και το πινελάκι του είναι λίγο φαρδύ διευκολύνοντας τις κινήσεις μας!


Πιστεύω ότι κολλακεύει απίστευτα τα κοντά νύχια και η απόδοση που βλέπετε είναι αποτέλεσμα μίας μόνο στρώσης πράγμα που πραγματικά με ενθουσίασε. Ίσως βέβαια αν τα νύχια μου ήταν λίγο πιο μεγάλα να χρειαζόταν και δεύτερη στρώση αλλά τώρα δεν το βρήκα απαραίτητο.


Είναι 14,7 ml και κοστίζει 11,40ευρώ. Για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα ότι τα έχουμε στην Ελλάδα οπότε μόλις τα είδα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω και ναι τα βρίσκω λιιιιγο τσιμπημένα αλλά το χρώμα πραγματικά ήταν απίστευτο και δεν μπρόρεσα να αντισταθώ! (Βέβαια βοήθησε ότι είχε 35% έκπτωση =) )

Πως σας φάνηκε;;;; Έχετε δοκιμάσει άλλα χρώματα;;;;;


Follow me on

               
  

10 σχόλια:

  1. Πολυ ομορφο χρωμα κοπελα μου!καρπουζι θα ελεγα!δεν τα χω δοκιμασει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ki egw me to 35 pira ena somonkorali!ta exw apo tin pemptikai akoma kratane!pira mazi ti vasi tis etaireias pou akousa oti einai kali tin kokkini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δοκίμασα κι εγώ αυτά τα βερνίκια και μου άρεσε πάρα πολύ η απόδοσή τους....το χρώμα που διάλεξες φοβερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραιο χρωμα!!Τα Sally Hansen ειναι τελεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook