Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Το δίλημμα της κουμπάρας....!!!!!

Καλησπέρα beauties!!!! 

Να μαι και πάλι εδώ...

'Ηρθε η ώρα σήμερα να ασχοληθούμε με την κουμπάρα!!!! Δηλαδή με εμένα =) και ασφαλώς θέλω την βοήθειά σας!

Νομίζω μάλιστα ότι θα σας ταλαιπωρήσω πολύ και αυτό διότι δεν θέλω να ταλαιπωρήσω την νύφη και με τα δικά μου θέματα οπότε στρέφομαι σε σας, που είστε πολύ αγαπημένοι μου φίλοι!

Τα παπούτσια είναι ίσως η δυσκολότερη επιλογή που θα έχω να κάνω μιας και το φόρεμα έχει αποφασιστεί και το μακιγιαζ είναι απλά παιχνίδι και διασκέδαση!!!!!!! (στα μαλλια θα χρειαστώ πάλι την γνώμη σας αλλά ας το αφήσουμε αυτό για αργότερα...) Επίσης τα παπούτσια θα επιρεάσουν και όλα τα άλλα αξεσουάρ οπότε καταλαβαίνετε...


Πάμε να δούμε αναλυτικά τι εννοώ.



Ξεκινάμε λοιπόν....


Το φόρεμα θα είναι μαύρο μέχρι το γόνατο, με τιραντάκι και θα έχω και μία ελαφρυά εσάρπα από πάνω. Μπορώ να διαλέξω να είναι τελείως μαύρη, μαύρη με χρυσές διακριτικές λεπτομέρειες ή μαύρη με ασημί διακριτικές λεμπτομέρειες... Η τσάντα πάλι θα είναι στο ίδιο στυλ. Ένα μικρό clutch σκέτο μαύρο ή με πινελιές χρυσού ή ασημένιου...

Για να διαλέξω όμως πρέπει πρώτα να έχω αποφασίσει τι παπούτσια να παραγγείλω από αυτό spartoo.gr ...



Μαύρο με χρυσό;;;;;



ή μόνο χρυσό;;;;

 ή τελείως μαύρο;;;;; 




ή μήπως να είναι ένα τελείως διαφορετικό χρώμα;;;; Έτσι για να κάνει αντίθεση;;;;;;;



Επειδή όμως μετά από λίγο θα κουραστούμε (έχουμε σκοπό να χορέψουμε πολύ βλέπετε... είναι άλλωστε το μόνο που η νύφη δεν διαπραγματεύεται) και επειδή θα είμαστε και δίπλα στην θάλασσα, οπότε μπορεί να μας δείτε να κάνουμε και μια βολτούλα προς τα εκεί, λέω αργότερα να έχω κάτι τέτοιο μαζί μου :



ουυυυυυυυφ πάλι μπερδεύτηκα...

Εννοείται πως περιμένω όλες τις απόψεις και τα σχόλια σας μιας και το δίλημμα είναι μεγάλο!!!! ( ξέρω ξέρω τι θα μου πείτε...μακάρι να ήταν όλα τα διλήμματα έτσι ευχάριστα! Η αλήθεια είναι ότι θα συμφωνήσω μαζί σας! Μακάρι να ήταν όλα έτσι =) )

Αααα και μην ξεχάσω... "Και στα δικά μας!!!"


Follow me on

               
  



35 σχόλια:

  1. Προτείνω παπούτσι ψηλό,πέδιλο με μαύρο και χρυσο να σπάει το απόλυτο μαύρο.πιστευω πως τα φλατ σανδάλια ειναι πιο καζουαλ:D αντεεε περιμενουμε νεότερα γ τις επιλογές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίσιο ή το καθόλου παπούτσι είναι οι επιλογές για μετά το γάμο...ξέρεις εκεί που θα έχουμε μείνει λίγοι και καλοι φίλοι!!!!

      εννοειται πως θα έχετε νεώτερα! άλλωστε θέλω και βοήθεια με τα μαλλιά!!!!

      Διαγραφή
  2. Στα πέδιλα, θα πρότεινα το χρυσό, για σανδάλι δε μπορώ να αποφασίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oraia tha itan na spaseis ti maurila!kalokairi exoume pleon!mia pou eisai anamesa se xruso mauro tote sketo xruso...alliws tha mporouses na xtupiseis ena xrwma sto papoutsi!alla sketo xruso tha einai polu chic!oso gia meta min agxwnesai oloi to papoutsi tou gamou tha prosexoun pio polu ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν έχεις άδικο... το χρωμα το σκέφτηκα κ γω αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν μου αρέσουν πολύ οι αντιθέσεις...

      όσο για το μετά υπάρχει πάντα και η λύση να μείνουμε χωρίς καθόλου παπούτσια χιχιχιχι

      Διαγραφή
  4. Γενικά επειδή η πολλή μαυρίλα για γάμο και πόσο μάλλον καλοκαίρι δεν μου κάνει νομίζω ότι η καλύτερη επιλογή είναι τα χρυσά πέδιλα! Κάποια περίπου στο στυλ των μπεζ Guess θα είναι ιδανικά πιστεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα που να έβλεπες τα ρούχα μου γενικά ... πολύ μαυρίλα... αυτό πλέον δνε κάνει εντύπωση σε όσους με ξέρουν λολ

      όσο για το μπεζάκι είναι αυτό που θα δώσει φως απλά με απασχολεί το θέμα των αξεσουάρ μετα... είναι κ αυτό... =S

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. ευχαριστω!!! να είσαι σίγουρη ότι θα το σκεφτώ πολύ πολύ σοβαρά!

      Διαγραφή
  6. Χρυσa παπουτσια προτεινω για να κανει αντιθεση με το μαυρο φορεμα, και εσαρπα με χρυσες λεπτομερειες. Στα πεδιλα για μετα, επισης κατι χρυσο. Γενικα μου αρεσει ο συνδυασμος μαυρου/χρυσου οπως θα καταλαβες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αααχ και μένα!!!! πολύ σε καταλαβαίνω! να είσαι σίγουρη !!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Και αν και δε μας ρωτησες ακομα για μακιγιαζ, αγαπημενα χρωματα ειναι τα χρυσολαδι βλεπε sumptuous olive mac και Greensmoke! Και τα μπρονζε αφου θα ειναι καλοκαιρι, με γυαλαδες, πχ. το χρωμα που εχει το pigment tan της mac ! Ή καποια σκια σαν την half baked απο urban decay. Ολα αυτα βεβαια επειδη ειναι εντονα χρωματα, δε τα θελουμε για smoky eye, αλλα συνδυασμενα ελαφρα μεταξυ τους! Οταν μας ρωτησεις για μακιγιαζ θα μου ερθουν κ αλλες ιδεες!!

      Διαγραφή
    3. εννοείτε! μέσα στην εβδομάδα θα κάνουμε συμβούλιο και για μαλλια αλλά και για μακιγιαζ! θα βρω και βιντεάκια απο το ιντερνετ για να δουμε όλες μαζί και να αποφασίσουμε!!!!

      όχι ότι θα βγει ακριβώς ίδιο αλλά η προσπάθεια μετράει =)))

      Ευχαριστώ πολυ πολυ!!!!!!

      Διαγραφή
  7. μμμ...ψηφιζω μαυρο με χρυσο πεδιλα συνδυασμενο με χρυσα αξεσουαρ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Diafwnw xrwma agapimeni mou sto papoutsi pare ena statement pedilo kai kane ti diafora to mauro tha anadeixthei amesws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μωρε το φοβάμαι αν και το σκέφτηκα... γιατί μετά θα μου μείνει κ δεν θα ξέρω τι να το κανω... είμαι πολύ συντηρητική στο ντύσιμο μου βλέπεις... οχι όμως ότι δεν το σκέφτηκα.... χιχιχιχι

      Διαγραφή
    2. Egw na deis mono sta papoutsia tolmaw!!!Paraskevi pou tha ta poume sti L'oreal tha anlusoume to thema papoutsia tha s rthw organwmeni me protaseis sto ipad :P

      Διαγραφή
    3. αααχ κοπελα μου γλυκια δεν ξερεις ποσο το εκτιμώ αυτο... δυστυχως δεν θα έρθω την παρασκευή λόγω μια επαγγελματικής μου υποχρέωσης...

      υποσχομαι όμως να λάβω σοβαρά υποψην μου το θεμα με τα statement παπουτσια !!!! οσο για προτάσεις είμαι ανοιχτή ε... με μαιλ , στο twitter στο fb όπου θες =)))

      Διαγραφή
    4. Krima kai elega pws tha ta legame pio dieksodika! Enneoitai tha sou steilw amesa

      Διαγραφή
    5. και γω θα το ηθελα... δεν ξερεις ποσο σας ζηλευω.... =) Ο γαμος είναι τέλος Ιουλίου οπότε μπορει μεχρι τοτε να εχουμε καταφερει να τα πουμε κ πιο διεξοδικά =) και βέβαια αν συμβει αυτό κ παρω ενα ακομα ζευγαρι παπουτσια μονο κ μονο γιατι με ξεσηκωσες εσυ θα φταις... οχι εγω λολ

      Διαγραφή
  9. Όχι μαύρο...Γάμος, καλοκαίρι, θάλασσα....χαρά γενικότερα!!!!Από τα παραπάνω θα προτιμήσω τη nude απόχρωση! Επίσης θα συμφωνήσω με ένα σχόλια παραπάνω σε σχέση με το μακιγιάζ...Το tan έχει πανέμορφο χρώμα για το καλοκαίρι!!!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κορίτσια αν με βάλετε στον πειρασμό να αγοράσω ΚΑΙ φόρεμα σας το λεω το φταιξιμο θα είναι δικό σας... Εγώ δεν θελω... λολ (μπα δεν ειναι πολυ πιστευτο αυτό ε;;;;) Όσο για το μακιγιαζ και γω συμφωνώ ότι αυτό το είδος είναι υπέροχο για τώρα το καλοκαίρι... =)

      Διαγραφή
  10. Κι εγώ πάντως συμφωνώ με την Eve G να πάρεις κάτι διαφορετικό σε παπούτσι να κάνει την διαφορά αφού το φόρεμα είναι μαύρο. Σκέψου το!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λινα μου να είσαι σίγουρη ότι το σκεφτομαι σοβαρα! μη σο πω οτι στο πισω μερος του μυαλού μου σκεφτομαι κ πιθανα χρωματα λολ

      Διαγραφή
  11. Όχι πολύ μαυρίλα σε γαμό! Οπότε ΑΝΤΙΘΕΣΗ! Λάτρεψα αυτό το τελευταίο ψηλοτάκουνο, το ασημί με τα πολλά στρας. Σε βρίσκω σωστή και προνοητική με το φλατ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα το φλατ πρεπει να υπαρχει σε μια μικρη διακριτικη τσαντούλα δεν το συζητω αλλα και το ωρις παπουτσια δεν ειναι κακο!!!!!

      οσο για την αντιθεση το κοραλι που προτεινε η φιλη θαλεια απο κατω κατι μου λεει... αλλα και το χρυσο....

      Διαγραφή
  12. Έχω και εγώ πρόταση, να τη πω? Θα τη πω χοχο! Αν όπως λες είσαι συντηρητική στο ντύσιμο διάλεξε χρυσά πέδιλα που είναι All time classic και ξένοιασες με το παπούτσι, φυσικά χρυσά σταθερά σκουλαρίκια για να προσδίδουν glam αλλά και ένα χαλαρό χαμηλό σινιόν στα μαλλιά σου με ηλιοκαμένη επιδερμίδα στο μακιγιάζ, πάει αυτό. Αν τώρα ακολουθήσεις όλες εμάς που σου λέμε ΧΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑ στα παπούτσια, εγώ τολμώ να προτείνω έντονο κοραλλί peep toe χωρίς εσάρπα και ένα μεγάλο κολιέ που θα απογειώσει το outfit, για μαλλιά εδώ προτείνω χωρίστρα στη μέση με μαζεμένο σινιόν στη μέση του κεφαλιού και μακιγιάζ πάλι ηλιοκαμένο look αλλά με μαύρο μολύβι σβησμένο στη κάτω μεριά του ματιού και όμορφες αλλά διακριτικές λάμψεις! Καλά τεράστιο σχόλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υποκλινομαι....!!!!!!!!!!!!!!!!

      οτι ψηνομαι ψηνομαι! και το κοραλι αν και το θωρω must για το καλοκαίρι ουτε που μου ειχε περάσει απο το μυαλο... δεν ειναι κακο...

      οσο για το μαλλι με τον ενα ή με τον αλλο τροπο θα ειναι σιγουρα μαζεμενα... τα μαλλια μου ειναι παρα πολυ μακρυα (κατω απο την μεση) και ο γαμος ειναι τελος ιουλιου...θα σκασω αλλιως...

      Διαγραφή
  13. Από τα παπούτσια που έβαλες νομίζω ότι τα ιδανικά είναι τα Elite ~ Cimana.Φαίνονται και σταθερά. Κράτα ένα χρυσό (όχι με παγέτες) τσαντάκι και θα είσαι σούπερ σικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. an to forema einai teleiws mauro (opws les) den tha evaza me tipotaaaaaaa mauro papoutsi!!mikra koritsia eimaste!!!!kai einai gamosssssss... :)
    tha epelega ena entono fouxia...i telos pantwn kati xrwmatisto!oxi mauro...kai ennoeitai psilo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε καταλαβαινω,τον επομενο μηνα παντρευεται ο αδερφος μου και ψαχνω φουστανι..λοιπον τακουνακι french connection!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το πρωτο μου αρεσε παρα πολυ !!! μην τα βαλεις ολα μαυρα. το χρυσο ειναι παντα glamour

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οοο είναι όλα υπέροχα αλλά δεν θα σου πω γνώμη γιατί είδα πιο πάνω ότι τελικά δεν θα βάλεις το μαύρο το φόρεμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook