Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Tangle Teezer review! Does it worth it??????

Και τώρα θα σας πω μια ιστορία....

Πώς ξεκίνησε ένας μεγάλος έρωτας... 

Μια μεγάλη μου αδυναμία...

Πριν από λιγότερο ένα μηνά η αγαπητή Σοφία από το blog Beauty in Crisis μου έφερε μέσα από το instagram τα καλά νεά! Το περιβόητο tangle teezer είχε έρθει πλέον και στην Ελλάδα και όχι μόνο είχε έρθει αλλά το ένα από τα καταστήματα στο οποίο θα μπορούσα να το βρώ βρισκόταν ένα μόνο στενό πάνω από το σπίτι μου.... 



 
Εεεε πόσο να αντισταθώ ... Είχα ακούσει τόσα πολλά όχι μόνο από ξένες αλλά και από ελληνίδες blogger και youtuber  που την επόμενη κιόλας μέρα (πριν ακόμα καλά καλά ανοίξει το κομμωτήριο) πήγα να το δω από κοντά. Δεν άντεξα...

Είχαν ήδη αρχίσει να το χρησιμοποιούν στο κομμωτήριο κανονικά και ο ιδιοκτήτης προσφέρθηκε να μου το δείξει και να το χρησιμοποιήσει στα μαλλιά μου για να πάρω μια πρώτη ιδέα.

Κάπως έτσι ξεκίνησε ο έρωτάς μου με αυτή τη χτένα!!!!


(γλύκας δεν είναι;;;)

Αμέσως ήξερα πως το θέλω. Πως πρέπει να το αποκτήσω. Πως πρέπει να γίνει δικό μου.


Υπήρχαν πολλά χρώματα και πολλά ηδή ενώ ο Κωσταντίνος (έτι λένε τον ιδιοκτήτη μου είπε οτι θα μπορούσε να μου παραγγείλει και όποιο άλλο ήθελα). Εγώ όμως όπως είδατε από τις φωτογραφίες διάλεξα το πιο διασκεδαστικό όλων! Αυτό που με κάνει να χαμογελάω κάθε φορά που ανοίγω την τσάντα. Υπάρχει στο επίσημο site παιχνίδι με τα προβατάκια το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ και να διασκεδάσετε και σεις λίγο =)


Για όσες δεν ξέρετε τι είναι το tangle teezer και αν αξίζει την ομολογουμένος τσουχτερή τιμή του, είναι μια χτένα για που ξεμπερδεύει εύκολα τα μαλλια χωρίς να τα σπάει.


Εγώ έχω υπερβολικά μακρυά μαλλιά (φτάνουν κάτω από την μέση) τα οποία έχουν την τάση να μπλέκονται πάρα πολύ εύκολα. Πρέπει να χρησιμοποιώ πάντα κρέμα μαλλιών αλλά ακομά και αν το κάνω, αν δεν τα ισιώσω πάλι μπλέκονται και δημιουργούν κομπάκια. Με το tangle teezzer λοιπόν τα ξεμπερδεύω εύκολα, γρήγορα, χωρίς να πονάω και χωρίς να τα σπάω! Επίσης παρατήρησα πως με τα αγαπημένα μου πλέον προβατάκια τα μαλλιά δεν ηλεκτρίζονται σχεδόν καθόλου πράγμα που μέχρι τώρα ήταν ιδιαίτερα εκνευριστικό. Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω?!?!?!


Είμαι πραγματικά κατενθουσιασμένη και όχι μόνο πιστεύω ότι αξίζει την τσουχτερή του τιμή αλλά θα πάω να πάρω και το κανονικό μέγεθος που είναι λίγο πιο μεγάλο μιας και εγώ πήρα το compact που είναι λίγο πιο μικρο και έχει προστατευτικόγια μπροστά για να μπαίνει εύκολα στην τσάντα.

Η τιμή της compact είναι 20 ευρώ και της κανονικής 18,5 ευρώ.
Για να δείτε τα καταστήματα κάντε μια βόλτα από το post της Σοφίας, το οποίο θα βρείτε εδώ, μιας και εκείνη μας ενημερώσε πρώτη. =)


Πως σας φάνηκε λοιπόν; Την έχετε δοκιμάσει; Αν ναι ποιές είναι οι δικές σας εντυπώσεις;;;;

Follow me on

               
  


19 σχόλια:

  1. Αχ, αυτή η Σοφία!!!
    Μόνο να μας ξεσηκώνει ξέρει!!!
    (Αλλά αρκετά της "την είπα για σήμερα"!!!)
    ;-)
    Καλά, χτενίσματα, κοριτσάκι μου!!!
    Μάκια-μάκια!!!
    Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχα ναι ε? χαχαχαχαχα Ευχαριστω πολύ πολύ! Να σαι καλα!

      Φιλια!

      Διαγραφή
  2. αχ το θελω κιεγω αλλα κρατιεμαι ακομη. για καλοκαιρι με βλεπω....
    οντως πολυ διασκεδαστικο το προβατακι και μια νοτα χαρας σε οποιαδηποτε μουντη μερα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι σκέφτηκα και γω! το προβατακι πραγματικα με κάνει να χαμογελάω κάθε φορά που ανοιγω την τσαντα μου! =)

      Διαγραφή
  3. Eιναι υπέροχη, προσφατο αποκτημα μου κ μεγαλη αγαπη .... ομως εγω την βρηκα στην Ελλαδα 15,75ε.... Δες αν θελεις κ την δικη μου αναρτηση....
    Best Regards
    Mary

    http://fairymakeuptales.blogspot.gr/2013/04/happy-birthday-fairy-mary-giveaway.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ =) θα παω αμέσως να δω και την δική σου αναρτηση!!!!!! =)

      Διαγραφή
  4. Τι φανταστικό σχέδιο είναι αυτό; :D Πολύ ωραίο review! Η αλήθεια είναι ότι ακούω τόσα πολλά αλλά ακόμα κρατάω μικρό καλάθι-σκέφτομαι ότι είναι πολλά τα λεφτά για μια χτένα..Όμως θα τη δοκιμάσω κάποια στιγμή,επειδή αν όντως είναι τόσο καλή,τότε τα αξίζει,κι εντάξει,δεν είναι και κανένα εξωπραγματικό ποσό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι πολύ που σου αρέσει! να σαι καλα! κοιτα και γω κράταγα μικρό καλαθι αλλά μου την δοκιμασε ο κομμωτης μου στα μαλλια μου πριν την παρω και μου αρεσε ... δες αν μπορεις να κανεις και συ κατι αναλογο =)

      Διαγραφή
  5. hahahahhaha polu glukouliiiiiiiiiiii!! :D
    pantws nomizw tin pires poluuu akriva!!egw pira to klassiko sxedio 10,80e apo feelunique!!eixe kanonika 12,75e alla eixe 15% ekptwsi ekeini tin mera!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι και γω έτσι νομίζω αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι λολ θα παρω και μεγαλο οποτε θα το κοιτάξω να το πάρω και γω απο κει =) =)

      Διαγραφή
    2. kala den 8a swthoume me liga eurw!! :D apla gia epomeni agora na to koitaxeis!kalhnuxtaaaaaaaaa! :)

      Διαγραφή
  6. Είναι πολύ όμορφο και πραγματικά κάνει δουλειά, αλλά ως κατασκευή δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και θεωρώ ότι δεν αξίζει τα λεφτά του... Δεν μπορώ να καταλάβω τι ανεβάζει τόσο την τιμή του, από τη στιγμή που η αξία του αντικειμενικά είναι τόσο μικρή...:/

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντέπη μου πόσο χαίρομαι που σου άρεσε τόσο!!! Επίσης η συγκεκριμένη που διάλεξες είναι σκέτη γλύκα όντως, θέλω και εγώ να πάρω μία compact οπωσδήποτε!!

    Φιλιά πολλά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαίνεται υπέροχη!Το σχέδιο που διάλεξες είναι πολύ ωραίο και διασκεδαστικό :)
    Σου εύχομαι να την ευχαριστηθείς :)
    Ελπίζω κάποια στιγμή,να την αγοράσω κι εγώ :)


    journeytofantasy.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φαίνεται υπέροχη!!! Δυστυχώς μόνο 1 βούρτσα με έχει βολέψει εδώ & χρόνια!!! Δεν μπορώ να την αλλάξω με τίποτα & δεν μπορώ να την ξαναβρώ πουθενά. . . :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook