Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Guest post! ~ Τα αγαπημένα της Γιάννας!

Καλημέρα beauties! 



Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί το blog μας σήμερα φιλοξενεί ένα Guest post!!! To post αυτό είναι της Γιάννας μιας blogger, η οποία δεν είναι beauty blogger, και θα μοιραστεί μαζί μας τα πιο αγαπημένα των αγαπημένων της προϊόντων ομορφιάς.

Είστε λοιπόν έτοιμες να δούμε τι έχει να μας πει η Γιάννα;;;;

"Καλημέρα!!!

Είμαι η Γιάννα, λίίίγο πριν τα 30, από τη Σύρο! Blogger τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά στο δικό μου blog δεν ασχολούμαι καθόλου με θέματα μόδας και ομορφιάς. Μετά από πρόταση της υπέροχης Ντέπης, είπα να το προσπαθήσω... στο δικό της όμως, υπέροχο ιστολόγιο!!! Και ιδού!!!

Να διευκρινίσω πως στην καθημερινότητά μου, προτιμώ να μην βάφομαι ιδιαίτερα. Εκτός αυτού, ασχολούμαι με ηχητική κάλυψη και οργάνωση εκδηλώσεων, οπότε αυτό σημαίνει: πολλές ώρες μακριά από το σπίτι, άρα χρειάζομαι καλλυντικά κ' προϊόντα που... αντέχουν!!! Γιατί,καλά, να έχεις να σχεδιάσεις μια αφίσα... Έχετε ιδέα όμως, τί σημαίνει στήσιμο ηχείων και καλωδίων κ' κυρίως... μάζεμά τους???!!! Ούτε στον εχθρό σας!!! Οπότε εδώ θα σας παρουσιάσω κάποια από τα δικά που αγαπημένα... "κολλήματα"!!!

So, let's start!!!

  • Αφρόλουτρο Vanilla-Ice της σειράς Priorities.


Το συγκεκριμένο αφρόλουτρο το κέρδισα πριν κάποιους μήνες σε ένα give-away φιλικού blog και αμέσως το ερωτεύθηκα! Το άρωμα του είναι παραμυθένιο! Απερίγραπτο! Ενυδάτωση στο έπακρο! Και την διάρκεια του αρώματός του, πιστέψτε με, ΔΕΝ την έχετε συναντήσει αλλού! Μια μικρή ποσότητα αρκεί για να κάνει "θαύματα"! Αχ! τόσο μα, τόσο υπέροχο!!!

  • Βερνίκια Νυχιών της εταιρίας Dorothy L.



Τα συγκεκριμένα μανό, βρέθηκαν τυχαία μπροστά μου σε μεγάλο κατάστημα καλλυντικών, κι ενώ ο rock χαρακτήρας μου, αρνείται να συνδυαστεί με φλούο χρώματα, τα συγκεκριμένα, μου έγιναν πάθος μεγάλο! Απλά, να σας πω αυτό: Πέρσι τον Αύγουστο, με full πρόγραμμα δουλειάς κ' οικιακών, άντεξαν βαμμένα τα νύχια μου 2 ολόκληρες εβδομάδες, χωρίς να πάθουν το παραμικρό! Αφού, φανταστείτε: Αναγκάστηκα να τα ξεβάψω επειδή μάκρυναν τα νύχια μου κ' επειδή βαρέθηκα το σχέδιο!!! Όχι, επειδή είχα... "απώλεια χρώματος"!!!


  • Bepanthol Κρέμα Προσώπου.


Μετά από πρόταση της δερματολόγου μου, την αγόρασα πριν 3 χρόνια για πρώτη φορά κ' από τότε δεν έχει λείψει ποτέ από το πλευρό μου!!! Ενυδάτωση κ' αίσθηση απαλότητας σε χρόνο DT!!!

  • Bioderma-Sensibio H2O


Το θαυματουργό αυτό νεράκι, το είχε αγοράσει η μαμά μου πριν 5-6 χρόνια για καθαρισμό προσώπου! Ε, να σας πω πως το "δανείστηκα" κ' έκτοτε "πάμε πακέτο", δεν χρειάζεται! Προφανώς, το φανταστήκατε! Το χρησιμοποιώ για απλό καθαρισμό προσώπου αλλά και για να ξεβάφομαι!!!



  • Cosmod Paris Shinning Gloss


Αυτό το γλυκούτσικο roll-on, μου το έκανε δώρο μια φίλη, που εργαζόταν σε κατάστημα καλλυντικών! Είναι διαφανές, έχει γεύση τσιχλόφουσκα κ' είναι από τα πιο Girly αρώματα σε gloss! Το όνομά του "Shinning", κάνει αυτό που υπόσχεται: Δίνει μια super "γυαλάδα" στα χείλια!!!


  • DKNY - Body Lotion


Η κρέμα σώματος αυτή, δεν θυμάμαι να έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ από εμένα, ως body lotion... Βρίσκεται μέσα στην τσάντα μου σε μόνιμη βάση κ' έχει τη χρήση μιας κρέμας χεριών! Πολύ διακριτικό άρωμα, δεν αφήνει υπολείμματα στα χέρια, δεν "κολλάει" κ' ασφαλώς, ενυδατώνει!!!

  • STR8 - The Adventure State



Χμμμ!!! Ναι, το ομολογώ!!! Και αυτό βρίσκεται στην τσάντα μου!!! (Χρησιμοποιώ και γυναικεία αρώματα, καλέ!!! Μη φωνάζετε!!!) Απλά, αυτό ανήκει στο rock παρελθόν που σας είπα πιο πριν!!! Λατρεμένο, άρωμα που αφήνει το στίγμα του!!! Δεν θα καταφέρω να το αποχωριστώ σύντομα!!!

Όλους εσάς όμως, νομίζω πως ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετίσω!!! Να σας ευχαριστήσω που διαβάσατε τα... καλά κρυμμένα μυστικά μου(!) κ' να σας ευχηθώ, μέσα από την καρδιά μου, καλή συνέχεια σε ό,τι και αν κάνετε!!! Σε ό,τι κι αν ονειρεύεστε!!!

Ντέπη μου, εσένα σε ευχαριστώ διπλά για την ευκαιρία που μου έδωσες!!! Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!! Να χαμογελάς πάντα και ό,τι ποθεί η ψυχούλα σου να το καταφέρνεις!!!

Φιλάκια πολλά, 
Γιάννα!


Αυτά ήταν λοιπόν! Εγώ ήδη πήρα μερικές ιδέες! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτά; Αν ναι πως σας φάνηκαν;;;



Και πριν σας αφήσω, να σας θυμίσω ότι το blog μου είναι ανοιχτό σε όποια κοπέλα θέλει να μοιραστεί απόψεις, εντυπώσεις και τα αγαπημένα της μαζί μας!!!!!!! Blogger ή όχι όλες έχετε μια θέση εδώ =)


Follow me on

               
  


8 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου! :) το νεράκι της bioderma θέλω να το αγοράσω και εγώ! Ακούω τόσα καλά λόγια συνέχεια! Φιλιά, Έλενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου βρε Γιάννα! Πολύ ωραία αγαπημένα!!! Ντέπυ πολύ ωραία η κατηγορία "Guest post"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υποκλίνομαι απλά και αγαπώ Γιάννα!!! Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου έχουμε κοινά φυσικά και με τα βερνίκια με τρέλανες ;-)

    Πολλά πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία αγαπημένα!Και πολύ ωραία η ιδέα του gust post! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κορίτσι μου!!!
    Ευχαριστώ τόσο πολύ!!!
    Φιλάκια πολλά-πολλά σε εσένα κ' στα κορίτσια πιο πάνω!!!
    (Οκ, στις αδυναμίες μου Μαράκι & Σοφάκι, διπλή μερίδα φιλάκια!!!)
    Σμουτς-Σμουτς, Ντέπη μου!!!
    Καλή συνέχεια (που θα την έχεις, ούτως ή άλλως!!!)
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχα αγαπημένα!!! Θέλω πολύ να δοκιμάσω την Bepanthol!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα περισσότερα δεν τα έχω χρησιμοποιήσει, αλλά μου αρέσει κι εμένα πολύ η Bepanthol σα βάση πριν το μακιγιάζ και καμιά φορά βάζω κι εγώ αντρικά αρώματα!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραία αγαπημένα!Ειδικά την Bepanthol θέλω πολύ να τη δοκιμάσω μα και το Cosmod Paris Shinning Gloss που ακούγετε τόσο υπέροχο!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook